Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tesekkur ederim canım insallah.. simdi tatile cıkıyorum yanımda ovu testi de almadım :) pazartesi yapacagım artık nasip

bizde yarın sabah gidiyoruz tatile kuzum
ben yanıma alıcam yine de
11.gün negatif ama 14. gün pozitif gören de olmuş bir ihtimal işte:)

kuzum şuan denizdeyim ekran tam görünmüyor ama bakcam testine :)
canımm iyi tatiller :) cok sagol ama özür dilerim rahatsız ettim seni.. dayanamadım kan verdim zaten yarın cıkar sonucu dediler yazarım mutlaka

canımm iyi tatiller :) cok sagol ama özür dilerim rahatsız ettim seni.. dayanamadım kan verdim zaten yarın cıkar sonucu dediler yazarım mutlaka

yok kuzum ne rahatsızlığı :) bebişler herşeyden önemli :)

benimde kahve lekelerim geldi adet habercisidir bende
kısmet diğer aya :) mylittlemiracle
Hayırlısı olsun kuzum olacak çok az kaldı bizim bebişlere de artık hissediyorum bak sen 1-2 aya hamilesin bu yazdığımı hatırlatıcam :)) Biz de testlerimizi yaptırıyoruz cuma rahim filmi çekilecek bakalım kafam rahat artık.

hadi hayırlısıyla kuzum
rahim filminden sonra hemen hamile kalıyolar genelde :)
güzel haberler hepimizden gelsin inşallah :)

merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…