- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
16. gunde cıkanlar varmıs canım bekleyelim..11. gün umutlarım bitti
3.2 çıkmıştı dün bugün 2.6
tesekkur ederim canım insallah.. simdi tatile cıkıyorum yanımda ovu testi de almadım :) pazartesi yapacagım artık nasip
16. gunde cıkanlar varmıs canım bekleyelim..
Kizlar adete 1 gün kala rahim kalinligi 14 mm iyi mi
Korkuyorum ya 14 mm normal mi hamilelikte
canım günaydın nasılsın :) benim bugun bata 5 gün var cok cok silik birsey görüyorum sanırım... Eki Görüntüle 2166730 Eki Görüntüle 2166731 Eki Görüntüle 2166732
canımm iyi tatiller :) cok sagol ama özür dilerim rahatsız ettim seni.. dayanamadım kan verdim zaten yarın cıkar sonucu dediler yazarım mutlakakuzum şuan denizdeyim ekran tam görünmüyor ama bakcam testine :)
canımm iyi tatiller :) cok sagol ama özür dilerim rahatsız ettim seni.. dayanamadım kan verdim zaten yarın cıkar sonucu dediler yazarım mutlaka
Canım 20,4 geldi sonucumyok kuzum ne rahatsızlığı :) bebişler herşeyden önemli :)
Hayırlı olsun rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insallah sende sağ salım kucağına alirsin insallah .Canım 20,4 geldi sonucumBir hafta var bata çok sükür
hayırlı olsunnn çok sevindim canımCanım 20,4 geldi sonucumBir hafta var bata çok sükür
Hoşgeldi bebiiiiiiişşşş :)))Canım 20,4 geldi sonucumBir hafta var bata çok sükür
Hayırlısı olsun kuzum olacak çok az kaldı bizim bebişlere de artık hissediyorum bak sen 1-2 aya hamilesin bu yazdığımı hatırlatıcam :)) Biz de testlerimizi yaptırıyoruz cuma rahim filmi çekilecek bakalım kafam rahat artık.
Hayırlısı olsun kuzum olacak çok az kaldı bizim bebişlere de artık hissediyorum bak sen 1-2 aya hamilesin bu yazdığımı hatırlatıcam :)) Biz de testlerimizi yaptırıyoruz cuma rahim filmi çekilecek bakalım kafam rahat artık.
Hayırlı olsun rabbim tüm isteyenlere kısmet eder insallah sende sağ salım kucağına alirsin insallah .
hayırlı olsunnn çok sevindim canım
Hoşgeldi bebiiiiiiişşşş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?