Canım benim deri altında bi kitlem vardı endometriozis. Her regl dönemimde çok sancı çekiyordum..cok tesekkur ederim canım benimm :) Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Peki klomeni ne icin kullanmıstın sen mi istedin doktorun mu verdi? biz 2 aydır deniyoruz biliyorum cok yeni ama insan sabırsız oluyor.. Bu ay olmazsa tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum.
ne güzel canımm :) gecmis olsun ayrıca.. :) klomen kullandıgın ilk ay hamile kaldın o zaman :) Ben de bu ay olmaz ise tekrar gidecegim doktora bir sorarım.. ilk 2 ay once gittim herhangi bir sorun yoktu cok sükür, normal hemen kalırsın demisti :)Canım benim deri altında bi kitlem vardı endometriozis. Her regl dönemimde çok sancı çekiyordum..
Doktorum almaktan yana değildi dağılır dedi. Biran önce gebelik oluşturalım geriler belki dedi ve klomen vermişti işte reglimin 5. günü sabah akşam 5 gün boyunca içtim.. Sonra yumurta takibi çatlatma iğnesi vs. Yani benim genel olarak sorunum yoktu o kitlenin tedavisi için oldu binevi. Zaten kardeş de düşünüyorduk oğlumuza iyi denk geldi :)
Her şey nasip işte canım..ne güzel canımm :) gecmis olsun ayrıca.. :) klomen kullandıgın ilk ay hamile kaldın o zaman :) Ben de bu ay olmaz ise tekrar gidecegim doktora bir sorarım.. ilk 2 ay once gittim herhangi bir sorun yoktu cok sükür, normal hemen kalırsın demisti :)
Her şey nasip işte canım..
Doktorunda uygun görürse klomen tedavisine başlar zaten..
Tabi bu tedavi daha çok ihtimali arttırıyor..
Bence hala bir ihtimal var canım kesin negatif değildir diye düşünüyorumcanım 11. gündü 2.6
Canım hayırlısı olsun hakkımızda. bende her şeyi bıraktım en azından yaza kadar.sağlık olsun kuzum napalım
ben bundan sonra ne klomen ne iğne ne test ne ovu zaten
bıraktım artık
Canim bende bu ay film cekincem 3 ay birakirim bakalimsağlık olsun kuzum napalım
ben bundan sonra ne klomen ne iğne ne test ne ovu zaten
bıraktım artık
Bu ay benimde negatif üçüncü klomenim. Adetim gelse iğne tedavisine gececegiz hsg ve çeşitli testler eşimin tahlilleri yenilenecek. Sende son klomen demişsin nasıl yol izleyeceksiniz
Evet olmustu Cnm bel agirsiBen 15.gundeyim insallah yarin sabah test yapcam iki ignede de 16.gun regl oldum regl belirtim yok ama bel agrim ve kasik yanmam var sende de olmus muyduu
evet Cnm bel ve kasiklarla sancı vardı her an adet olacak gibiBen 15.gundeyim insallah yarin sabah test yapcam iki ignede de 16.gun regl oldum regl belirtim yok ama bel agrim ve kasik yanmam var sende de olmus muyduu
Belki yerlesmedir canım belli olmaz :)Kızlar bende de dün açık pembe akıntı geldi bugünde kahverengi akıntı geldi, hala olamadım.
bugün 18. günüm geceç ay iğnemin 18. günü adet olmuştum.Belki yerlesmedir canım belli olmaz :)
Doktorla konustum kan testinde belli olur 15,16.gunde dedi bekle olmazsa kan testi yaptir regl olursanda gel muayene edelim kist falan problem var mi reglin bitincede film cekeriz dedi canimBu ay benimde negatif üçüncü klomenim. Adetim gelse iğne tedavisine gececegiz hsg ve çeşitli testler eşimin tahlilleri yenilenecek. Sende son klomen demişsin nasıl yol izleyeceksiniz
Test yaptim canim maalesef negatif yineEvet olmustu Cnm bel agirsi
evet Cnm bel ve kasiklarla sancı vardı her an adet olacak gibi
Hayırlısı olsun canım iyi düsünelim... :)bugün 18. günüm geceç ay iğnemin 18. günü adet olmuştum.
ve sanmıyorum canım 12.günü kan verdim 1.99 çıkmıştı
Ovulasyona gore catlama 1 hafta önce oldu bugun ovu testim silikten koyuya dönüktü. c kadar koyu degil ama kac gundurki kadar silikte degildi bata 7 gun var.. Bu neden olur acaba
tesekkur ederim canım insallah.. simdi tatile cıkıyorum yanımda ovu testi de almadım :) pazartesi yapacagım artık nasipgiderek koyulaşırsa gebelik ihtimali canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?