Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim deri altında bi kitlem vardı endometriozis. Her regl dönemimde çok sancı çekiyordum..
Doktorum almaktan yana değildi dağılır dedi. Biran önce gebelik oluşturalım geriler belki dedi ve klomen vermişti işte reglimin 5. günü sabah akşam 5 gün boyunca içtim.. Sonra yumurta takibi çatlatma iğnesi vs. Yani benim genel olarak sorunum yoktu o kitlenin tedavisi için oldu binevi. Zaten kardeş de düşünüyorduk oğlumuza iyi denk geldi :)

ne güzel canımm :) gecmis olsun ayrıca.. :) klomen kullandıgın ilk ay hamile kaldın o zaman :) Ben de bu ay olmaz ise tekrar gidecegim doktora bir sorarım.. ilk 2 ay once gittim herhangi bir sorun yoktu cok sükür, normal hemen kalırsın demisti :)

Her şey nasip işte canım..
Doktorunda uygun görürse klomen tedavisine başlar zaten..
Tabi bu tedavi daha çok ihtimali arttırıyor..

sağlık olsun kuzum napalım
ben bundan sonra ne klomen ne iğne ne test ne ovu zaten
bıraktım artık
Canım hayırlısı olsun hakkımızda. bende her şeyi bıraktım en azından yaza kadar.

Bende test yaptim simdi 15.gun negatif klomen tedaviminde sonuna geldik yvz13
Bu ay benimde negatif üçüncü klomenim. Adetim gelse iğne tedavisine gececegiz hsg ve çeşitli testler eşimin tahlilleri yenilenecek. Sende son klomen demişsin nasıl yol izleyeceksiniz

Ben 15.gundeyim insallah yarin sabah test yapcam iki ignede de 16.gun regl oldum regl belirtim yok ama bel agrim ve kasik yanmam var sende de olmus muyduu
Evet olmustu Cnm bel agirsi
Ben 15.gundeyim insallah yarin sabah test yapcam iki ignede de 16.gun regl oldum regl belirtim yok ama bel agrim ve kasik yanmam var sende de olmus muyduu
evet Cnm bel ve kasiklarla sancı vardı her an adet olacak gibi

Kızlar bende de dün açık pembe akıntı geldi bugünde kahverengi akıntı geldi, hala olamadım.

Ovulasyona gore catlama 1 hafta önce oldu bugun ovu testim silikten koyuya dönüktü. c kadar koyu degil ama kac gundurki kadar silikte degildi bata 7 gun var.. Bu neden olur acaba

Bu ay benimde negatif üçüncü klomenim. Adetim gelse iğne tedavisine gececegiz hsg ve çeşitli testler eşimin tahlilleri yenilenecek. Sende son klomen demişsin nasıl yol izleyeceksiniz
Doktorla konustum kan testinde belli olur 15,16.gunde dedi bekle olmazsa kan testi yaptir regl olursanda gel muayene edelim kist falan problem var mi reglin bitincede film cekeriz dedi canim

Ovulasyona gore catlama 1 hafta önce oldu bugun ovu testim silikten koyuya dönüktü. c kadar koyu degil ama kac gundurki kadar silikte degildi bata 7 gun var.. Bu neden olur acaba

giderek koyulaşırsa gebelik ihtimali canım

11. gün umutlarım bitti
3.2 çıkmıştı dün bugün 2.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…