canım iğne etkisi 12. gün geçer bence11.gün hala hayalet bi çizgi var ümitlenmek istemiyorum biraz daha. Çünkü 16-17 güne kadar iğne etkisi kalanları okudum burda
Bak akşam yaptım böyle yarın sabah bi daha yapıcam bakalım.
Eki Görüntüle 2163738
Amin canim tesekkur ederim. Bugun 11.gunum negatiftihadi hayırlısı ile inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz :) kaçıncı gün negatif oldu şimdi
Bu arada igneden sonra 11.gun. igne gunu sayarsam 12.gunAmin canim tesekkur ederim. Bugun 11.gunum negatifti
Amin canim tesekkur ederim. Bugun 11.gunum negatifti
Evet canim maximum 18.gunu adet oluyormussun. Igneden sonra. Ben adetin. Ben gecen ay tam igenin 18.gunu oldum. Igneye reglmin 2.gunu baslamistimhadi hayırlısı
canım çatlama günü değiştiği için adet günü de öne çekermi?
Evet canim maximum 18.gunu adet oluyormussun. Igneden sonra. Ben adetin. Ben gecen ay tam igenin 18.gunu oldum. Igneye reglmin 2.gunu baslamistim
13.gün çatladıysa çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyo diye biliyorum canımsağolasın kuzum :)
benimde iğne 11. gün oldu
13. gün çatladı
o zaman ne zaman adet olurumki acep
13.gün çatladıysa çatlamadan 14 gün sonra adet olunuyo diye biliyorum canım
Bugünkü testim de böyle canım bence iğneden oluyo bu daha geçemedi bi türlümylittlemiracle naptın canım?
Hala gecmemis mi ya? Benim birde gibekten 1,5 doz vuruldu benim bile gecmisBugünkü testim de böyle canım bence iğneden oluyo bu daha geçemedi bi türlü
Eki Görüntüle 2163818
canım sanki bu iğneden değil gibi yaBugünkü testim de böyle canım bence iğneden oluyo bu daha geçemedi bi türlü
Eki Görüntüle 2163818
Hala gecmemis mi ya? Benim birde gibekten 1,5 doz vuruldu benim bile gecmis
Bilmiyorum ki canım ya benim de göbekten bir doz vuruldu ama suyu çok içmiyorum diye mi geçmedi anlamadım umutlanmak istemiyorum sonra çok üzülüyorum.Hala gecmemis mi ya? Benim birde gibekten 1,5 doz vuruldu benim bile gecmis
Evet kuzum 12. Gün oldu inşallah koyulaşır bu sabah rüyamda olmamış negatif diye uyandım üzülerek. Keşke olsa keşke.canım sanki bu iğneden değil gibi ya
dahamı koyu sanki
iğne etkisi kalmaz bence senin 12. gün değilmi bugün?
bence bu test koyulaşacak :)
İğnede 250 ml hcg oluyo yanlış hatırlamıyosamcanım iğnede kaç ml hcg oluyor biliyomusun?
seninki de ovitrelle miydi?
bugünki testimde böyle benim
İğnede 250 ml hcg oluyo yanlış hatırlamıyosam
İnmiştir canım keşke kan testinin de evde yapılanı olsa yaa :))bizimkiler 50 nin altına inmiştir o zaman değilmi? çizgilere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?