- 5 Mayıs 2023
- 50
- 18
- 3
- Konu Sahibi whiteemochaaa
-
Dizmezler bence, meraktan geliyorlardırOnlar mı dizecek? ay benim canıma minnet gelip yerleştirsinler oturur kahvemi içerim
Aaaa olmaz öyle madem geliyorsunuz buyrun siz daha iyi bilirsiniz diyerek ellere koli tutuşturmak gerekDizmezler bence, meraktan geliyorlardır
Benim kayinvaliden dünürlerini çağırmıştı ceyizeİyi günler. Nişanlımla bu konuda tartıştık bugün. Çeyiz almaya gelcekler akrabalarıyla ama bizim ceyizimiz uzak bir şehire gidecek ben elimin ayağımın altında çok insan istemiyorum iş yapamazsam diye. Kalabalık gelmesinler istemiştim başta. Çeyizini almaya iki kişi mi gelelim tek başımıza akrabalarla gidilir diyor sonra gelmek isteyen bizle gelirmiş , istemeyen çeyiz alındıktan sonra kaldırmış kendi şehrinde bu doğru mu ya?
Bizim buralarda davul zurnayla gelirler almaya oynanır biraz hatta öyle gidilir yıllardır gelenek olmuşHala kaldı mı bu saçma gelenek. Bu tip insanlar genellikle tutucu olur evlenmeden önce bir daha düşün istersen
Aynen öyleBenimkide kalabalıktı hiçbir şeye dokunmadımBalayından geldikten sonra da ilk iş kendi lafama göre düzenlemek oldu. En azından işime yaradılar
Aynen öyle oluyor ilave olarak davulcularla birlikte geliyorlarÇeyiz alma demek ne oluyo? Hep birlikte gelip çeyizini alıyorlar evine mi götürüyorlar.ee madem bu kadar istekliler her saçma sapan şeyi yapmaya gelsinler
Aynen öyle oluyor ilave olarak davulcularla birlikte geliyorlar
Şimdiden biraz tartışmalara başladık ama inşallahyani tabi sizin kendi isteğinizse bunlar umarım güzel geçer
Ceyiz yerleştirmek falan bizim istegimizle olmuyorki adet öyle diyorlar ne adet amayani tabi sizin kendi isteğinizse bunlar umarım güzel geçer
Allah seni emi akşam akşam güldürdünKocama trip atcam niye davullu zurnalı evden eşyalarımı almadılarcanım çekti şöyle diyince kolları şıngırdatarak koli taşıtmak benim de hakkımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?