Gelin Çiçeği ve Duvak

Sizce hangisi?

• 1. taçlı set

OY: 6 75,0%
  • 2. tepsili set

OY: 2 25,0%

• Ankete Katılan
    8

Vernalagnia

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
1.177
1.044
683
32
Merhaba kızlar,

Fikirlerinize ihtiyacım vaar.

1-
Screenshot_2016-03-14-15-13-53.webp

2-
Screenshot_2016-03-14-15-16-04.webp

İki buket birbirine baya benziyor farkındayım ama sizce hangisi? 1. mi yoksa 2. mi? Yoksa hiç biri mi? :KK53:

Seçtiğimi taç yaka çiçeği ve gelin çiçeği olarak takım halinde alacağım :)

Kızlar bizzat dükkanına gitme şansım oldu :) 2.si düşündüğüm gibi biraz pastel ve soluk kaçıyor. İlkinden yaptırdım. Çiçek almayı düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle :)

Adsız.webp

Fotoğraf olarak boyut yüksek geldiği için ekran görüntüsü alarak yükledim :)

Kızlar bizzat dükkanına gitme şansım oldu :) 2.si düşündüğüm gibi biraz pastel ve soluk kaçıyor. İlkinden yaptırdım. Çiçek almayı düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle :)

Eki Görüntüle 1798914

Bayıldımmm
Bende istiyordum bunlardan :KK200:

Eki Görüntüle 1798914

nerde yaptırdınız. eminönü demişsiniz ama, mahmutpaşa'daki hanlardan birinde mi yaptırdınız ? bide fiyatı nedir ? gerçekten çok hoş olmuş.

nerde yaptırdınız. eminönü demişsiniz ama, mahmutpaşa'daki hanlardan birinde mi yaptırdınız ? bide fiyatı nedir ? gerçekten çok hoş olmuş.

Mercan yokuşunun oralarda sora sora buldum yerini :) gelinbuketcom diye instagramda geçiyor bakabilirsiniz oradan da. Taç ve yaka çiçeği ile birlikte 250 TL normalde ancak kampanya vardı 200 TL'ye aldım.

Biraz çok gözükebilir ancak en ucuz buketler 100-150 liradan başlıyor. Bir de görmüşsünüzdür inanılmaz dolu bir buket, malzemeden kaçmıyorlar ve biraz ağır bile diyebilirim genel buketlere göre :)

Ben çok memnunum, internetten de sipariş verebilirsiniz ama imkanınız varsa dükkana/ atölyeye gidip o anda isteyip istemediğiniz şeylere müdahale edebilmek daha güzel olur. Ben mesela hasır ipler yerine kurdele bağlattım :)

İsterseniz kartlarının fotoğrafını atabilirim özelden, burada iyice reklam yapıyormuşum gibi olmasın :)

2 daha hoş duruyor pahalı değil mi yaa neyse hoş çiçekler güle güle kullan :)

Back
X