- Konu Sahibi nightwish21
-
Selam
Bende merve
Zayıflamk ıstıyorumn bnde mıral motıvasyon için iiyi olur umarım
selamm ilk ben geldim sanırım
hoşgeldin canımmmm :) hep beraber zayıflayalım :)
merhaba arkadaşlar :) hepnz hoşgeldnz:) ben 21 yaşndaym ünv öğrencsym. bugne kadar hep balık etlydm.evdekler de sen kilo versen de zayf olamazsn diolardı ki boyum 1.60 iri olduğmu hç sanmıormtatil başlarken dedm ki son senem artk verdm verdm braz da hırs yaptm .babam diodu işte olamazsn 55 falan die beni tartıya çıkardılar zorla çnkü tartlmam bi baktm 72
hazranın üçüncü haftasydı sanırm 72 ile başladım bugn 63.2 kiloyum :) kısa vadede hedefm 60 ama uzun vadede 55 :) bakalım ailemn dediği gb zayflasam da şişman görncek mym deniycez :)
bu arada devamlı aktf olmaya çalışalım bayanlar brbrmzi gaza getririzben hergn tartılıorm ama birgn blirleyelm o gnlerde yazalım kilolarımızı tabi benm gb hergn de yazablrsnz ama yne de o gün kesnlkle tartılalım derim neler yediğimizi ne spor yaptğmızı anlatalım birlikten kuvvet doğar
o zaman her PAZARTESİ bizim tartlma günümz olsn haftaya kaç kiloyla başladığmızı bilir ona göre hareket ederz.Bn zaten artk hergn tartılıorm ne yazk ki
aslında hergün tartılmamak gerekiyor ama bende dayanamıyorum.birde tavsiyem içine girmek istediğin giysiyi dolabına as.benim hediye bir pantalonum var dar geliyo onu koydum dolaba hergün deniyorum daha bi motive ediyo insanı
aynen öle tartlmamk gerekior ama bu beni zinde tutuor alıomym yermde mi sayıyrm buna göre sporu arttrıorm dayanamıorm gidip tartılıorm vallaöle bi kıyafetm yk ne yazk ki ama pantalonlarm baya bol gelio eşofmanlarm düşüo benm sıkıntım bacaklarm bu arada
selam kızlar hayırlı olsun topiğiniz.bende aranıza katılabilirim ama ancak önümüzdeki pazartesi katılırım diğer pazartesi de tartılır kilomu yazarım. bende 1.57 boyunda 68.500 70 kg arasındaydım hatta 71 i de görmüştüm bi kere.en son bir ay önce ya da bir buçuk ay önce 60.500 oldum sonra tatildi bayramdı derken biraz kilo aldım ama korkuma tartılmıyorum .biraz toparlanıp tartılmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?