gelin destek olarak hedef koyarak sohbet ederk zayıflayalım.Arkadaş arayanlar hadi :)

nightwish21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
99
5
18
Ankara
arkadaşlar ben güncel olarak siteye giriorm beraber zayflayabileceğim arkadaşlar arıorm katılmak isteyenlerle tanışp hem sohbet edelim hemde brbrmze moral verelim.

Selam
Bende merve
Zayıflamk ıstıyorumn bnde mıral motıvasyon için iiyi olur umarım😉

arkadaşlar geldim hemde çok sevndm ne kadar zamandr arıorm brlikte zayflıycak birilerini tahmn edemezsnz yaş kilo boy bunları yazarak başlayalım neler yaptığmızı ve gelişmleri yazalımmm :)

Bende sizdenim.boyum 1.60 kilom 85ti.ama bugün diyette 5. günüm 81 gördüm tartıda.

herkese bol bol azim ve hırs diliyorum...

merhaba arkadaşlar :) hepnz hoşgeldnz:) ben 21 yaşndaym ünv öğrencsym. bugne kadar hep balık etlydm.evdekler de sen kilo versen de zayf olamazsn diolardı ki boyum 1.60 iri olduğmu hç sanmıorm tatil başlarken dedm ki son senem artk verdm verdm braz da hırs yaptm .babam diodu işte olamazsn 55 falan die beni tartıya çıkardılar zorla çnkü tartlmam bi baktm 72
hazranın üçüncü haftasydı sanırm 72 ile başladım bugn 63.2 kiloyum :) kısa vadede hedefm 60 ama uzun vadede 55 :) bakalım ailemn dediği gb zayflasam da şişman görncek mym deniycez :)

bu arada devamlı aktf olmaya çalışalım bayanlar brbrmzi gaza getririz ben hergn tartılıorm ama birgn blirleyelm o gnlerde yazalım kilolarımızı tabi benm gb hergn de yazablrsnz ama yne de o gün kesnlkle tartılalım derim neler yediğimizi ne spor yaptğmızı anlatalım birlikten kuvvet doğar

72den 63.2 ye düşmüşsen tabiki hedefine ulaşabilirsin bence.demekki iradene sahip çıkabiliyorsun.tebrikler.darısı başıma..

bencede birgün belirleyelim.konuyu sen açtığına göre sen seç

o zaman her PAZARTESİ bizim tartlma günümz olsn haftaya kaç kiloyla başladığmızı bilir ona göre hareket ederz.Bn zaten artk hergn tartılıorm ne yazk ki

o zaman her PAZARTESİ bizim tartlma günümz olsn haftaya kaç kiloyla başladığmızı bilir ona göre hareket ederz.Bn zaten artk hergn tartılıorm ne yazk ki

aslında hergün tartılmamak gerekiyor ama bende dayanamıyorum.birde tavsiyem içine girmek istediğin giysiyi dolabına as.benim hediye bir pantalonum var dar geliyo onu koydum dolaba hergün deniyorum daha bi motive ediyo insanı

aynen öle tartlmamk gerekior ama bu beni zinde tutuor alıomym yermde mi sayıyrm buna göre sporu arttrıorm dayanamıorm gidip tartılıorm valla öle bi kıyafetm yk ne yazk ki ama pantalonlarm baya bol gelio eşofmanlarm düşüo benm sıkıntım bacaklarm bu arada

ben zayıfkende bacaklarım kalındı halen öyle.spor yaparken bazı hareketler bacak incelticem derken dahada kalınlaştırıyomuş dikkat derim..

selam kızlar hayırlı olsun topiğiniz.bende aranıza katılabilirim ama ancak önümüzdeki pazartesi katılırım diğer pazartesi de tartılır kilomu yazarım. bende 1.57 boyunda 68.500 70 kg arasındaydım hatta 71 i de görmüştüm bi kere.en son bir ay önce ya da bir buçuk ay önce 60.500 oldum sonra tatildi bayramdı derken biraz kilo aldım ama korkuma tartılmıyorum .biraz toparlanıp tartılmak istiyorum

hoşgeldin canım bekliorzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…