- Konu Sahibi nightwish21
-
Selam kızlar,
Aslında bende diyet günlükleri başlığına konu açmıştım ama birlikte zayıflayıp birbirimizi motive etmek daha iyi gelecek gibi..
Başlıkta yazdıklarımı buraya kopyalayıp kendimi tanıtayım..
Annemin karnından tombik doğmadım ben..Gayet standartlardaydı yani kilom..Hatta çocukluğumda zayıftım bile..Genç kızlığımda da öyle,çoğu arkadaşımdan daha zayıftım..Sonra bir hastalık sonucu kortizon tedavileri başladı..Evet o da etkili oldu kg almamda..Ve evlendim..Eşim yakışıklı bir adam üstelik benden genç..Çok mücadeleler verdik evlenmek için,seviyoruz yani :) Evlendiğimde 85 kg'dum..Eşim bazen "beni eski fotoğraflarını göstererek kandırdı"diye espri yapar..Tabiki zayıflamamı istediğini çok iyi biliyorum..
evlilik hayatı ve iş..Eve gel yemek yap,yemen 8-9'u bulsun..Birde tv karşısında ki atıştırmalıklar,bir kadın olarak vazgeçilemeyen tatlı krizleri...Gittikçe artan kilom tabi
Aradan 3 sene geçti..
Ve kızım birtanem dünyaya geldi..Dr'um çok kg alacağımdan korkuyordu..Elbette hamileyim aldım ama tahminlerden daha az aldım..Dr'um "seni çok taktir ettim,kg aldın ama ben daha fazla bekliyordum"dedi...Kilolu olduğum için potansiyelim vardı tabi..19 kg aldım..
Ve şimdi 100 kiloyum100 kilo.!! 98 kg ile hamile kaldım..Hamilliğimde 117 kg çıktım,17 kg'sunu doğumla birlikte 9 ay içinde verdim..
Evet itiraf ediyorum..Bu konu yüzünden evliliğimiz riske girmesinden de korkuyorum.. Hee yanlış anlamayın eşim tarafından en ufak bir ima dahi yok bununla ilgili ama adam genç :) yani benimde onun yanına yakışmam lazım dimi?
Klasik olarak P.tesi diyete başladım,fakat çalışıyorum masa başındayım..Eve gidincede kızımla ilgileniyorum spor yapmaya vakit bulamıyorum..İş,ev,bebiş temposuna alışmak ve spora da zaman ayırmak istiyorum çünkü biliyorum ki sporsuz bu kg verilmez..
İlk hedefim 70..Başarı hikayelerinizi okudum çok etkilendim..Yapabilirim dedim bu başlığı açtım..Desteğinizi almak istedim..Beni de alı aranıza "aslansın,yaparsın.!" deyin,beni de motive edin nooolurrr.! :)[/QU
tabiki de yaparsın :) ne güzel genç kızlığnda zayıfmışsn buna sevnmelisin ben 21 yaşndaym normal doğdum ama annem saolsn tıkıştrdı ağzıma hiç bi zaman obez olmadım ama herzaman balık etlydim şimdi ünvde son senem.Çok ii bir bölümde okuyorum çok ii notlarım var hedeflerim ve hayallerim var.Ama vcudumu beğenmiorm.Sırf vcudumu beğenmediğim için gördüğüm kızlara özeniorm.Bu tatilde dedm ki yapabilirsn bugne kadar hiç denemedn ama denemelisin.VE bu şekilde 9 kilo verdm vermek istediğim 8 kilo daha var.bunları verdiğim zaman kmse benm için uff ne kadar güzel kız olmycakbu yıl cilt problemim için de roaccutane kullanmaya başladım.Artk bbeni üzen ne varsa kurtuluorm.
SENDE yapabilirsin emin ol.Öncelikle öğle yemeğini ii ye fakat akşamları yemegerçekten bana herkes sölüodu işte sekizden snra yeme die çok etki edio die gerçekten etkiliymş ben günde 2 öğn yiyrm sabah kahvaltı ve öğlen yemeği onun dışında 2 kez kayısı yiyrm bazen de meyve.braz acıktığmı hssednce 2 tane kayısıyı atıorm ağzıma suyumu da içiyrm bitti gtti.Sen bunu ayarlayablrsn evde karışanın edenin yok benm annem ise devamlı yok aç kalıosn yok bi tane ye hatrım için cart curt sıkıştrp duruo Sonra hareket etmeye çalış mesela hafta içi yapamıo msn o zaman haftasonu et.Evden çıkmaya mı üşeniosn sende leslie sansone indirip bzmle evde yürüyş yapabilirsn.Ekmeği de kesmeye çalış valla kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyrm ben başka da ağzma sürmüorm.Çnkü ekmek karbonhidrat bisküvi çikolata bunların hepsi zararlı.Ben tatlı manyağıyım ama yemiorm gerçekten bu kadar iradeli olduğmu bende bilmiodum.Brşeyi isteynce oluo.Kızartma hamur işi pasta börek bunları kesnlkle brakmaya çalış illa yyceksen de akşam yemek yerine kahvaltıdan snra ye.Farkı görüceksn.Bu arada pzt bzm tartılma günümüz her pzt mutlaka gel bekliorz canım :)
canım sende mi yapıorsn :) ben 5 mil yapıorm hergn. bacaklarıma ii geldiğini düşünüorm :)
2 hafta oncesine kadar yapiyordum aksamlari yuruyus falan yapiyordum ama bu aralar hem yememe dikkat edemiyorum hem de spor yapamiyorum cunku ayagimin ustune yeni yeni basmaya basladim kaslarim dokularim zedelenmis ip atliyordum hepsi olunca zara gormus iste. Ama yarin sabah tekrardan eski duzenime donup hareketli olmmaya calisacagim. Ben pazartesileri tartiliyorum birbirimize destek olup her hafta bildirim yapsak cok guzel olur aslinda.
aaaaa bole bı topıgı bulmusum yazmasam olur mu hııcc :) benıde alın aranızaa fıstıklar benım fazlalıklarım sızlere gore bıraz daha fazla aslında aama bu defa basaracagımaa ınanıorum cunku basarmak orundayım lakınn bı sorum olucak kıı made bole bı topıkte elele werıoruz neden kımse programını yazmıor yanı hangı dıyetı nasıl uyguladıgını yazmıor belkı bu sekılde daha buyuk adımlar atabılırız ben dukana karar werdımm pekı ya sızz neler yapıosunuzz
aaaaa bole bı topıgı bulmusum yazmasam olur mu hııcc :) benıde alın aranızaa fıstıklar benım fazlalıklarım sızlere gore bıraz daha fazla aslında aama bu defa basaracagımaa ınanıorum cunku basarmak orundayım lakınn bı sorum olucak kıı made bole bı topıkte elele werıoruz neden kımse programını yazmıor yanı hangı dıyetı nasıl uyguladıgını yazmıor belkı bu sekılde daha buyuk adımlar atabılırız ben dukana karar werdımm pekı ya sızz neler yapıosunuzz
hoşgeldn aramıza birileri katıldkça ben çok mtlu oluorm çnkü uzun zamandr arkadaş arıordm burdaO zaman ben konu sahibi olarak başlıyım 21 yaşnda ünv öğrencsym bu yıl son yılım .ve ilk zayıflama deneyimim 72 kilo ile haziranın3 .haftası başladım şuan 63 üm pzt yne tartılıcam :) diyet yapamıorm burda annem yemeklermzi pişirdiği için olmuo iki hafta snra yurda dönücem e orda da yapamıorm.Ben sağlıklı beslenmeye çalışıorm.öncelkle kahvaltımı yapıorm 2 dilim ekmek yiyrm en fazla yeşil çay zaten kesin içiorm. Snra aralarda kayısı yiyrm 2 3 tane suyumu içiorm ama 2 ltre içemiorm snra öğlen yemeğimi yiyrm çok kasmıorm kendmi ama tıka basa yemiorm yağlı brsey kızartma hamur işi yemiorm tatlııııı yemiorm. Akşam yemeği yemiorm acıktıysam ya meyve yiyrm ya kayısı ya da süt içiorm mesela.Kuruyemiş yemiorm.Hergn 1 saat leslie sansone 5 mil yapıorm bu da sanırım 8 kilometreye denk gelior. duşumu alıp yatırıorm.BIRAKmaya da hç niyetm yok okul açılınca da devam edicem özgüvenm yerine geldi şimdi çok daha mutluyum.Sende dukanı anlatsana canım belki bşeyler kaparm :)
Wgeçmiş olsn canım bende 2 gndr yapmıorm bugn yapıcam bu arad yapmaynca bnm kilom aynı kalıorm bunu farkttm normalde yaptğmda illa ki 100 gram 200 gram vermiş oluorm herkese de tavsye ederm
valla benm de haberm yoktu canım ben önceden step yapıordm yine ünlü bir bayanın jane fonda bu da çok süper. bilemiorm hangisi daha verimli bu da çok terletio leslie de ii gelio. tabi step için step tahtası lazm annem stepe gttiği için bizim evde vardıo da steple 7 kilo verdi. okullar açılınca devam etcek tatilde hç yapmadı onun yerine ben ramazanda full step yaptm.Agstos ayınn ortalarına doğru da leslie ye başladım. bakalım ne kadr vericem.
Selam kızlar,
Aslında bende diyet günlükleri başlığına konu açmıştım ama birlikte zayıflayıp birbirimizi motive etmek daha iyi gelecek gibi..
Başlıkta yazdıklarımı buraya kopyalayıp kendimi tanıtayım..
Annemin karnından tombik doğmadım ben..Gayet standartlardaydı yani kilom..Hatta çocukluğumda zayıftım bile..Genç kızlığımda da öyle,çoğu arkadaşımdan daha zayıftım..Sonra bir hastalık sonucu kortizon tedavileri başladı..Evet o da etkili oldu kg almamda..Ve evlendim..Eşim yakışıklı bir adam üstelik benden genç..Çok mücadeleler verdik evlenmek için,seviyoruz yani :) Evlendiğimde 85 kg'dum..Eşim bazen "beni eski fotoğraflarını göstererek kandırdı"diye espri yapar..Tabiki zayıflamamı istediğini çok iyi biliyorum..
evlilik hayatı ve iş..Eve gel yemek yap,yemen 8-9'u bulsun..Birde tv karşısında ki atıştırmalıklar,bir kadın olarak vazgeçilemeyen tatlı krizleri...Gittikçe artan kilom tabi
Aradan 3 sene geçti..
Ve kızım birtanem dünyaya geldi..Dr'um çok kg alacağımdan korkuyordu..Elbette hamileyim aldım ama tahminlerden daha az aldım..Dr'um "seni çok taktir ettim,kg aldın ama ben daha fazla bekliyordum"dedi...Kilolu olduğum için potansiyelim vardı tabi..19 kg aldım..
Ve şimdi 100 kiloyum100 kilo.!! 98 kg ile hamile kaldım..Hamilliğimde 117 kg çıktım,17 kg'sunu doğumla birlikte 9 ay içinde verdim..
Evet itiraf ediyorum..Bu konu yüzünden evliliğimiz riske girmesinden de korkuyorum.. Hee yanlış anlamayın eşim tarafından en ufak bir ima dahi yok bununla ilgili ama adam genç :) yani benimde onun yanına yakışmam lazım dimi?
Klasik olarak P.tesi diyete başladım,fakat çalışıyorum masa başındayım..Eve gidincede kızımla ilgileniyorum spor yapmaya vakit bulamıyorum..İş,ev,bebiş temposuna alışmak ve spora da zaman ayırmak istiyorum çünkü biliyorum ki sporsuz bu kg verilmez..
İlk hedefim 70..Başarı hikayelerinizi okudum çok etkilendim..Yapabilirim dedim bu başlığı açtım..Desteğinizi almak istedim..Beni de alı aranıza "aslansın,yaparsın.!" deyin,beni de motive edin nooolurrr.! :)[/QU
tabiki de yaparsın :) ne güzel genç kızlığnda zayıfmışsn buna sevnmelisin ben 21 yaşndaym normal doğdum ama annem saolsn tıkıştrdı ağzıma hiç bi zaman obez olmadım ama herzaman balık etlydim şimdi ünvde son senem.Çok ii bir bölümde okuyorum çok ii notlarım var hedeflerim ve hayallerim var.Ama vcudumu beğenmiorm.Sırf vcudumu beğenmediğim için gördüğüm kızlara özeniorm.Bu tatilde dedm ki yapabilirsn bugne kadar hiç denemedn ama denemelisin.VE bu şekilde 9 kilo verdm vermek istediğim 8 kilo daha var.bunları verdiğim zaman kmse benm için uff ne kadar güzel kız olmycakbu yıl cilt problemim için de roaccutane kullanmaya başladım.Artk bbeni üzen ne varsa kurtuluorm.
SENDE yapabilirsin emin ol.Öncelikle öğle yemeğini ii ye fakat akşamları yemegerçekten bana herkes sölüodu işte sekizden snra yeme die çok etki edio die gerçekten etkiliymş ben günde 2 öğn yiyrm sabah kahvaltı ve öğlen yemeği onun dışında 2 kez kayısı yiyrm bazen de meyve.braz acıktığmı hssednce 2 tane kayısıyı atıorm ağzıma suyumu da içiyrm bitti gtti.Sen bunu ayarlayablrsn evde karışanın edenin yok benm annem ise devamlı yok aç kalıosn yok bi tane ye hatrım için cart curt sıkıştrp duruo Sonra hareket etmeye çalış mesela hafta içi yapamıo msn o zaman haftasonu et.Evden çıkmaya mı üşeniosn sende leslie sansone indirip bzmle evde yürüyş yapabilirsn.Ekmeği de kesmeye çalış valla kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyrm ben başka da ağzma sürmüorm.Çnkü ekmek karbonhidrat bisküvi çikolata bunların hepsi zararlı.Ben tatlı manyağıyım ama yemiorm gerçekten bu kadar iradeli olduğmu bende bilmiodum.Brşeyi isteynce oluo.Kızartma hamur işi pasta börek bunları kesnlkle brakmaya çalış illa yyceksen de akşam yemek yerine kahvaltıdan snra ye.Farkı görüceksn.Bu arada pzt bzm tartılma günümüz her pzt mutlaka gel bekliorz canım :)
Selam,
Bende kemik yapısı iri olan birisiyim..Zamanında diyetisyene gittiğimde söylemişti "hiç bir zaman dal gibi olamazsın" diye..Zaten öyle olmayı beklemiyorum ideal kiloma ineyim başka birşey istemiyorum..
Senin dediğin gibi yapıyorum bende..Hatta kahvaltı da etmiyorum..Nescafe içiyorum..Öğlen yemeğini sağlam yiyorum,herşeyiyle..Allahtan şirkette yemek firması değişti yemekler güzel..Akşamları birşey yemiyorum..Yersem de saat 5 gibi yoğurda müsli karıştırıyorum,geçen akşam balık canım istedi balık salata yedim ekmeksiz..Günde 1 dl.kepek ekmeğim var..Arada badem,kayısı belki 1 elma..Tatlı krizlerimi de bastırmaya çalışıyorum..Haftada 1 kez sütlü tatlı olabilir o da akşam değil gün içinde..Bazen de çubuk yiyorum az ama..Biliyorum çok sağlıklı değil kahvaltı etmemek ama sanırım bana kg aldırıyordu..Spor yapma imkanım ve vaktim hiç yok maalesefki..Çok istiyorum ama yok..Çalışıyorum,iş ev..bebeğim var 9 aylık onunla vakit geçiriyorum,temizlik,yemek,ütü..Kendime bile zor zaman ayırıyorum..Ama sauna eşofmanım var..Ev temizlerken onu giyicem bundan sonra :) İş yarar belki biraz.
Ya bir de canıma tak dedi artık..Öyle yapıyorum olmuyor,böyle yapıyorum olmuyor kökten kestim bende..
Sonuç mu?
Perşembe günü tattılmıştım ben P.tesi psikolojisi olmasın diye..daha perşembeye var ama sanırım daha 10 gün olmadı dün dayanamayıp tartıldım 1,8 kg vermişim..Bakalım perşembeye kadar ne olacak..100,9 ile başlamıştım şimdi 99,1'im.. Bu bile nasıl motive etti anlatamam..Tartıda tekli rakamlara düşmek.! Önce inanamadım Birkaç kez çıktım tartıya..
BU Perşembe tartılır yazarım sonra p.tesileri yazarım..
Hepimize bu yolda başarılar..Bıkmadan usanmadan azimle devam arkadaşlar.!
arkadaşlar ben bir aralar 68 kiloydum ve kemiklerimde iri :) sonra zayıflama kararı aldım işe ilk nesfit almakla başladım. sonra spora yazıldım ilk günler ölümüne nesfit yiyodum :)) ekmeği yemedim hiç sabah kahvaltısında. ve bol bol domates salatalık yedim :) haftanın 3 günü spora gidiyordum ve yorulsamda burdan çıkınca yatar dinlenirim diye yükleniyodum kendime :) akşamları mutlaka nesfit yiyordum. çok nadir akşam yemeği yediğim oluyordu herkes bana yemek ye böyle yağlarından vermezsin kastan gider falan diyodu ama ben meyvemi sebzemi hiç ihmal etmiyordum. ve sadece 1 ay gittim spora sonrasında nesfite devam ettim bide tadı çok hoşuma gitmişti ama eskisi gibi yemiyordum tabi :) nesfitide bıraktım şimdi ekmek vs yiyorum hiçte kilo almadım veeeeee 56 kiloyum :) herşey azim sabır ve spor mutlaka gerekiyor arkadaşlar zayıfladıkça etler yumuşuyor spor sıkılaştırıyor özellikle bisiklet sürün derim çok işe yarıyor ben salonda giriş çıkışta 10ar dakika sürerdim yorulurdum ama inatla sürerdimm :)
canım bende yurtta kalıyorum üni öğrencisiyim ama sana nesfiti tavsiye ederim sayfayada yazdım nasıl zayıfladığımı 1 buçuk 2 ayda 13 kilo verdim ben ve hala almıyorum tabi midem küçüldü az yiyorum ama bazen gece kalkıp bile yiyorum yani. birde ben bi ara karbonat limon karışımını duydum iyi geliyormuş bir kere denedim ama içmesi hakkaten çok zor :)) 1 litre suya 2 3 çay kaşığı karbonat ekliyosun ve yarım limonu sıkıp suyunuda ekliyosun 1 limonuda sıkabilirsin. suyu iyice çalkala karışsın iç. zayıflatıyor diye duydum ben bir kere denedim ama tadı çok garip :)hoşgeldn aramıza birileri katıldkça ben çok mtlu oluorm çnkü uzun zamandr arkadaş arıordm burdaO zaman ben konu sahibi olarak başlıyım 21 yaşnda ünv öğrencsym bu yıl son yılım .ve ilk zayıflama deneyimim 72 kilo ile haziranın3 .haftası başladım şuan 63 üm pzt yne tartılıcam :) diyet yapamıorm burda annem yemeklermzi pişirdiği için olmuo iki hafta snra yurda dönücem e orda da yapamıorm.Ben sağlıklı beslenmeye çalışıorm.öncelkle kahvaltımı yapıorm 2 dilim ekmek yiyrm en fazla yeşil çay zaten kesin içiorm. Snra aralarda kayısı yiyrm 2 3 tane suyumu içiorm ama 2 ltre içemiorm snra öğlen yemeğimi yiyrm çok kasmıorm kendmi ama tıka basa yemiorm yağlı brsey kızartma hamur işi yemiorm tatlııııı yemiorm. Akşam yemeği yemiorm acıktıysam ya meyve yiyrm ya kayısı ya da süt içiorm mesela.Kuruyemiş yemiorm.Hergn 1 saat leslie sansone 5 mil yapıorm bu da sanırım 8 kilometreye denk gelior. duşumu alıp yatırıorm.BIRAKmaya da hç niyetm yok okul açılınca da devam edicem özgüvenm yerine geldi şimdi çok daha mutluyum.Sende dukanı anlatsana canım belki bşeyler kaparm :)
işte bende akşamları yoğurtla müsli yiyorum..hem midem de rahat ediyor..1,8 kg verdim bile..ya çok geç yememek lazım birde..akşam mideyi doldurmamak lazım bunu anladım..adam akıllı 1 öğün yiyorum ama böyle mutluyum şuanda..hele kg verdiğimi görünce.!
Spor yapmak çok istiyorum ama çok zor yaa..hiç imkanım zamanım yok ki..vücudum sıkı,etlerim sıkı..ancak evde mekik falan çekerim..spor yapsam belki daha çok gidecek..
Valla bu sefer bırakmaya niyetim yok,kesin kararlıyım ben zayıflıycam arkadaş.!!
kararlıysan iş bitmiş demektir.. :) bende çok kararlıydım ağzım hiç boş durmazdı bir anda kestim herşeyi üni okuyorum yurtta kalıyorum arkadaşlarım nasıl şaşırmıştı ölecem falan sandılar ben birden kesince :d mekik çok işe yarıyor bide spor yapamıyorsan evinde aç müziği oyna o kadar çok terliyosunkii :)) ve yanlış okumadıysam çalışan bir bayandınız. Eve gelirken otobüsle geliyorsanız normal inmeniz gereken yerde değilde 2 durak öncesinde inin mesela o bile çok faydalı. Gün içerisinde canınız yemek yemek istersede ya bir meyve alın yada çay vs için ama şekersizz. Ben şekeride bırakmıştım inanın çok iyi geliyor. Birde ben salatalığı çok severim ne zaman acıksam salatalık yerdim :) herşey kafada bitiyor valla aynen devammm :)
Bende biranda kestim valla..Yetti canıma garii.! :)
Çalışan bir kadınım evet canım,masa başında geçiyor tüm günüm..Evim işime yakın,sabahları servis kullanmıyorum 15 dk.yürümüş oluyorum bu bile önemli bence..Bebeğim var benim süt iznimden dolayı 16,30 da çıkıyorum..Eve gidiyorum afedersin totom yer yüzü görmüyor zaten :) inanılmaz yoruluyorum..Yani müziği açıp oynasam bu kadar yorulmam :) Çoğunlukla 18:00 gibi kızımı bebek arabasına koyup yürüyorum..Kısa süreli ama olsun..Yanımda(şirkette) çubuk,badem,kuru kayısı,yeşil çayım var..Yaklaşık 17 senedir şeker kullanmıyorum zaten..
Azmetmek lazım bunu anladım,mideyi çok doldurmamak lazım bunu da...Sabahları bakıyorum midem boş,açım yani :) Mutsuzmuyum? Hayır mutluyum..Bir şekilde yemek yiycem ve doyucam bunu biliyorum..Sadece fazla yemek yemiycem hepsi bu..
Hee aklıma geldi bir de bol su içmek lazım..En iyi yaptığım şeydir günde 3 lt suyu rahat içerim..Şuana kadar 1 lt içtim bile..
anason rezene ısırgan otu maydonoz nane susam bunlar anne sütünü artırır hem bitkinin kalorisi çok çok düşüktür güzel bi salata yapılır bence :)Bende biranda kestim valla..Yetti canıma garii.! :)
Çalışan bir kadınım evet canım,masa başında geçiyor tüm günüm..Evim işime yakın,sabahları servis kullanmıyorum 15 dk.yürümüş oluyorum bu bile önemli bence..Bebeğim var benim süt iznimden dolayı 16,30 da çıkıyorum..Eve gidiyorum afedersin totom yer yüzü görmüyor zaten :) inanılmaz yoruluyorum..Yani müziği açıp oynasam bu kadar yorulmam :) Çoğunlukla 18:00 gibi kızımı bebek arabasına koyup yürüyorum..Kısa süreli ama olsun..Yanımda(şirkette) çubuk,badem,kuru kayısı,yeşil çayım var..Yaklaşık 17 senedir şeker kullanmıyorum zaten..
Azmetmek lazım bunu anladım,mideyi çok doldurmamak lazım bunu da...Sabahları bakıyorum midem boş,açım yani :) Mutsuzmuyum? Hayır mutluyum..Bir şekilde yemek yiycem ve doyucam bunu biliyorum..Sadece fazla yemek yemiycem hepsi bu..
Hee aklıma geldi bir de bol su içmek lazım..En iyi yaptığım şeydir günde 3 lt suyu rahat içerim..Şuana kadar 1 lt içtim bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?