- Konu Sahibi nightwish21
-
eee ben de geldiğime göre kadro tamamlandı. hoşbuldum:)
siz çıtırların içinde yaşça büyük kalacağım için biraz size sinir olmayı göze alarak geldim. yok yok sadece 33 yaşındayım. söylemesi bile güzel, 33..:)
boyum 1,67 kilom şu an 63,3 hedefim 57. taliplere açık değilim çünkü evli ve iki erkek sıpa annesiyim, pardon ya kendimi evlilik programında gibi hissettim bi an.
masa başı çalışıyorum, çok hareketli bir hayatım yok. akşamları biraz koşuşturma oluyo işte sıpaların peşinde. çoğunlukla bezgin bekir modundayım. genelde 60 kilo civarında gezerken her ramazan olduğu gibi bu ramazan da kilo aldım ve 64'e kadar çıktım. bu durum psikolojimde ani bir çöküşe neden oldu. çirkinim ben çirkinim şeklinde dolaşıyorum evde. böyle yazınca komik oluyo evet ama aslında hiç de komik değil. cidden...
her neyse şimdi siz çıtırların beni gaza getirmesi için buradayım, artık yaparsınız bi güzellik....
hepimize çıktığımız bu kutsal yolda başarılar diliyorum.
ya arkadaşlar nereye gittiniz çok çabuk vazgeçtnz yahu...
senin topiğe kaç gündür bakıyorum yoksun canım.diyet bırakılmadı dimi.hani destek olucaktık birbirimize,bende günlüğümde yanlız kaldım ama devam ediyorum yinede.keşke daha aktif olsak burda ne güzel gaza geliyoduk.sayenizde leslieyi öğrendim.çok işime yaradı kilo verirken.
sevgiler
ya canım ben okula geldim o yzden bayadr yoktum.. Tabikide bırakmadım bi geldim okula herkes o kdr çok iltfat etti ki sormayn en son 61 e düştüm.Hala Yürüyrm artk leslie yerine koşu bandı var burda bi saat yürüyrm.Akşam yemeği yemiorm.Sabah kahvaltı kesin yapıorm öğlen de yiyrm ama akşam süt içiorm badem yiyrm öle geçiştriorm. Herkes şaşkınlık içinde mükemmel bir duygu şu saatten snra asla bırakmam sen naptn nasıl gidior kilo verme durumu . Burda tartı alcam yne yazıcam gelişmeleri tatlm :)
ooo süper çok ii vermişsin herkes farkedio dmi :) erkek arkım diyor çok zayıflamışsn çok hoş olmuş valla harike bir his benm de hedefm 55 kaç kiloym blm,orm tartı bulamadm alıcam birtane :)
oooo bana gaz vercek kmse kalmamış gb görünüor?
arkadaşlar şuan itibaryle 60 kiloym toplam 12 kilo verdm hedefm 55 . şok yapmayı planlıorm ya pazar gnü ya da pazartesi şu holywood diyeti olandan. bir hafta içinde 2 kilo verrsem ii olur braz yavaşladı geldm geleli aynı kilodaym. Akşam yemeği kesnlkle yemiorm tatlı zaten yok. Hergn 1 saat yürüyş baya zor bir diyet ama bakalım yapablcek mym :)
burdayız canım,biz burdayızda sen yoksun:26:
öncelikle mrb, konuya şöyle bakayım dedim ama yazmadan da geçemedim... öncelikle kesinlikle şok diet uygulamamalısın....metabolizmanı yerle bir ediyor... evet belki tartıda eksi görürsün ama emin ol , o gördüğün eksi sadece su...
o kiloları kısa bir sürede mi aldın...hayır... o halde kısa sürede de gitmesini bekleyemeyiz....güzel kilo vermişsin, tebrik ediyorum.... son kiloların içinde acele etme, yürüyüşe ek olarak pilates ya da bölgesel kas çalışmaları yapabilirsin...hem ilerde kilonu korumaya da yardımcı olur....
buradaymmm :) bu yıl baya doluym o yzden çok firsat bulamıorm naptmz bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?