gelin destek olarak hedef koyarak sohbet ederk zayıflayalım.Arkadaş arayanlar hadi :)

ben zayıfkende bacaklarım kalındı halen öyle.spor yaparken bazı hareketler bacak incelticem derken dahada kalınlaştırıyomuş dikkat derim..

bacak hareketleri yapmıorm üşeniorm :) leslie sansone ile 5 mil yapıorm hergün bacaklarımda incelme var ama heralde 55 kilo olsamda bacaklarım çok zayıf olmaz. yine de mutluyum valla

Kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza ben deeee 23 yaşındayım şu an itibariyle 67.4 kg yum boyum 166 cm.Hedefim önce 60 sonra 56-57 civarı olmak.1 Hafta önce spor salonuna yazıldım, çok zayıf bişey olmak istemiyorum sporla verip fit bi görüntüm olsun istiyorum.

Spor salonunda vücudumun analizi çıkarıldı kas kilom vücudumun su oranı falan normal düzeyde, makinaya göre 60 kg olmam gerekiyomuş ve 5-6 kg yağdan vermem gerekiyomuş.Çok sıkı diyetlere gelemiyorum aşırı iştahlıyım bi de pek umursamıyorum sanırım bi motivasyonsuzluk durumu var.Ama nereye kadar, kendimi çok kasmadan ufak değişiklikler yaparak vermeye uğraşcam.

Bence her pazartesi herkes kilosunu yazsın verebilenler yöntemini anlatsın.Ben küçük bi defter edinip günlük tutmaya karar verdim, yediklerimi ve duygusal olarak neler hissettiğimi, çok yediğim günler neden çok yediğimi yazıcam, belki farkında olmadığım şeyler vardır.

bende varım boyum 1.61 hedefım öncelıkle 60 suan 62,8 kıloyum ben carsamba yazabılırım dıyetısyen randevum ogun bu çarsamba 62,8 cıktım bakalım hep berabr neler yapabılecegız genelde hedefler öncelıklı:18:ben aktıf olarak bırbırımızı daha ıyı motıve edecegımıze ınanıyorum

Hoşgeldin,birlikte çok güzel zayıflayacağız inşallah.

leslie sansone walk the walk 1 ve 2 mil yaptım sabahki gönderdiğiniz linki görünce.basitten başliyim dedim.çok hoşuma gitti,çok eğlenceli.tabi oğlum bacaklarıma dolanmasa daha iyiydi ama neyse
Tilo ve nightwish21 teşekkürler size.haberim yoktu leslie sansone'dan.

Selam kızlar,

Aslında bende diyet günlükleri başlığına konu açmıştım ama birlikte zayıflayıp birbirimizi motive etmek daha iyi gelecek gibi..

Başlıkta yazdıklarımı buraya kopyalayıp kendimi tanıtayım..

Annemin karnından tombik doğmadım ben..Gayet standartlardaydı yani kilom..Hatta çocukluğumda zayıftım bile..Genç kızlığımda da öyle,çoğu arkadaşımdan daha zayıftım..Sonra bir hastalık sonucu kortizon tedavileri başladı..Evet o da etkili oldu kg almamda..Ve evlendim..Eşim yakışıklı bir adam üstelik benden genç..Çok mücadeleler verdik evlenmek için,seviyoruz yani :) Evlendiğimde 85 kg'dum..Eşim bazen "beni eski fotoğraflarını göstererek kandırdı"diye espri yapar..Tabiki zayıflamamı istediğini çok iyi biliyorum..

evlilik hayatı ve iş..Eve gel yemek yap,yemen 8-9'u bulsun..Birde tv karşısında ki atıştırmalıklar,bir kadın olarak vazgeçilemeyen tatlı krizleri...Gittikçe artan kilom tabi

Aradan 3 sene geçti..

Ve kızım birtanem dünyaya geldi..Dr'um çok kg alacağımdan korkuyordu..Elbette hamileyim aldım ama tahminlerden daha az aldım..Dr'um "seni çok taktir ettim,kg aldın ama ben daha fazla bekliyordum"dedi...Kilolu olduğum için potansiyelim vardı tabi..19 kg aldım..

Ve şimdi 100 kiloyum 100 kilo.!! 98 kg ile hamile kaldım..Hamilliğimde 117 kg çıktım,17 kg'sunu doğumla birlikte 9 ay içinde verdim..

Evet itiraf ediyorum..Bu konu yüzünden evliliğimiz riske girmesinden de korkuyorum.. Hee yanlış anlamayın eşim tarafından en ufak bir ima dahi yok bununla ilgili ama adam genç :) yani benimde onun yanına yakışmam lazım dimi?

Klasik olarak P.tesi diyete başladım,fakat çalışıyorum masa başındayım..Eve gidincede kızımla ilgileniyorum spor yapmaya vakit bulamıyorum..İş,ev,bebiş temposuna alışmak ve spora da zaman ayırmak istiyorum çünkü biliyorum ki sporsuz bu kg verilmez..

İlk hedefim 70..Başarı hikayelerinizi okudum çok etkilendim..Yapabilirim dedim bu başlığı açtım..Desteğinizi almak istedim..Beni de alı aranıza "aslansın,yaparsın.!" deyin,beni de motive edin nooolurrr.! :)

Tabiki aslansın yaparsın,hepbirlikte yaparız bence bu işi
Önce inanmak lazım.ben ilk defa kendimi bu kadar inançlı hissediyorum çünkü artık eski halimi ve dolaptan kaldırdığım giysilerimi ciddi ciddi özlemeye başladım.hergün aklıma şunu getiriyorum.zayıf bir arkadaşımın evine gitmiştim hava sıcak terlemişim.arkadaşımdan bir tişört istedim ve bana eşinin tişörtünü getirdi.çünkü onunkiler küçük olduğu için bana olmazmışaklıma hep o gün geliyo.sende kararlı ol.yapıcaz bi bu işi ya
birde kimse için değil kendimiz için zayıflamamız lazım,tam tersi olduğunda pes etme olasılığı daha fazla çünkü...

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza canım bu konuyu beraber zayıflamak için açtım. 2 buçuk ay önce zayflamaya karar verdim 72 kiloydum şuan 63 kiloyum. spor salonunu fln gtmiorm ne yazk ki tatilde en az bir saat spor yapıorm zaten bunları ayrıntlı olarak yazıcam belki yararım dokunur. ve yediklerime dikkat ediorm.hiç vereblceğimi sanmıordum hiç bi zaman da vermeye çalışmadım bu benim deneyimim kısaca neden olmasın bu yolda devam et :)

hoşgeldin canım emin ol bu şekilde daha çok kilo vereceğiz :)

valla benm de haberm yoktu canım ben önceden step yapıordm yine ünlü bir bayanın jane fonda bu da çok süper. bilemiorm hangisi daha verimli bu da çok terletio leslie de ii gelio. tabi step için step tahtası lazm annem stepe gttiği için bizim evde vardı o da steple 7 kilo verdi. okullar açılınca devam etcek tatilde hç yapmadı onun yerine ben ramazanda full step yaptm.Agstos ayınn ortalarına doğru da leslie ye başladım. bakalım ne kadr vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…