gelin destek olarak hedef koyarak sohbet ederk zayıflayalım.Arkadaş arayanlar hadi :)

canım bende nesft yiyrm arada kahvaltıda tadını bende çok seviorm.zaten yurda gdnce yne nesfte dönerm çnkü sevmediğim yemekler oluor ne güzel keşke bende 56 olsam valla.çok merak ediorm 56 olunca zayf görncek mym

süpermiş ya ama çok zor hep belli şeyleri yiyorsn yurtta bulmam imkansz olur sonuçları mtlaka yazn :)

hoşgeldin canımm :)

anason rezene ısırgan otu maydonoz nane susam bunlar anne sütünü artırır hem bitkinin kalorisi çok çok düşüktür güzel bi salata yapılır bence :)

Rezene,anason içtim,maydonozda yedim ama gel gör ki ben kızımı değil kızım beni bıraktı 7,5 aylıkken bıraktı..yüzüne bile bakmıyor diyebilirim :) zaten hiç bir zaman cok cok emen bir bebek olmadı en fazla 5 dk.7,5 ay emdi işte bu şekilde..

Ne güzel bir işin olacak..Bir mucizenin dünyaya gelişinde yardımcı olacaksın..Dünyanın en güzel duygusu bebek sahibi ve anne olmak..Allah isteyen,hakeden herkese nasip etsin..

Kg'lu hamile kaldım ben..95 kg ile hamile kaldım.. 117 kg çıktım..Yinede kg'ma rağğmen beklenenden az kg aldım..Dr'um korkuyordu 20lerin üstüne çıkarım diye..17 kgsunu verdim 9 aylık süreçte..1 ay boyunca yürüyüş ve spor yaptım..Emzirme döneminde süt olmayınca abuk subuk yemeler oluyor..Aslında dediğin şeyleri yaptım..Ekstra yeşillik yedim,dut,kayısı kaynatip içtim şekersiz..Malt içecekler falan..Sütüm çok yoktu yinede..Sonra tahin pekmezler,helvalar,tatlılar..Bir baktım olmuyor kestim hepsini spora başladım..Bu şekilde gitti 17 kg..İşte şimdi de devam ediyorum..

Bu arada öğlen yemeğimi yedim;

Çorba(şafak çorbasıymış adı Domates çor.benziyordu güzeldi)
Tavuk Sote..
Dom-Salatalık söğüş
2 dl.kepek ekmeği..

Doydum...Misss...

Edit:Benim "Beğen" butonum nerede yaw?! Beğenemiyorum msjlarınızı amaaaa.!!

Son düzenleme:
kızlarrrrrrr nerdesinz bakalım bugn günlerden TARTILMA hadi bakalım gelin :)

ilk bildirim benden o zaman iki gün önce 63.0 dım şuan 62.6 yım böylce totalde 10 kg verdim o kadar farklı hissediorm ki şuan anlatamam ...

valla ben 167 boyundayım herkes kilo al çok zayıfsın diyor ama ben şuan halimden memnunum ne eksik ne fazla böyle iyi yani :)

Ben dün tartıldım.100.9düm şimdi 99,1'im..

Tekli rakamlar harikaa.!!

tebrikler canım.bende dün ve bugün tartıldım 80'im.yani 8 günde 5 kilo vermiş oldum.ilk hafta ya ondan fazla gitti.

Günaydın Kızlar..

Ya başlığımız pek bir hareketsiz..Olmaz ki böyleeee...

Size de oluyor mu? Tartı evimin koridorunda duruyor gelip geçtikçe üstüne çıkıyorum :) Sapıttım mı ney ? Her seferinde "tartılmayacağım" diyorum ama yinede dayanamıyorum..Midemi inik gördükçe tartı beni cezbediyor.!

Yok tamam Perşembe gününe kadar çıkmak yok.!

Ben de gelip gidip tartiliyordum ama hic iyi bir sey degil bence psikolojik acidan. 2-3 hafta once tartinin pillerini cikardim. Sadece pazartesi sabah takip tartiliyorum.

Dün akşam ne yediğimi yazmadım..Akşamları Müsli ve yoğurt yiyorum 5te 5ten sonra hiç birşey yok..Dün işten çıktım bir gittim komşumuz çiğköfte yapmış bahçede çiğ köfte partisi var.. 1 kepçe kadar yedim valla ev yapımı ama sakıncası yoktur :) Sonrada yoğurt müsli yedim..

Bugün sabah kahvaltı yapmıyorum ben..Öğlen güzel yedim ama.! Başarılıydı yani

Ezo gelin çorba
2 küçük dolma(1-biber 1-kabak)
Su böreği
yoğurt

Bu benim günlük tek yemeğim..O yüzden öğlenleri sağlam yiyorum..

Hee bir deeee...Şeyyyyy...Arkadaş çikolata getirmiş ev yapımı..1 küçük çiko yedim şimdi..Ama düşündüğünüz gibi değil,hani büyük kutularda bayram çikolataları olur ya onlar kadar 1 tane..

Akşama yine yoğurt müsli yerim..

Süperim ben beeee.!!

Ben de gelip gidip tartiliyordum ama hic iyi bir sey degil bence psikolojik acidan. 2-3 hafta once tartinin pillerini cikardim. Sadece pazartesi sabah takip tartiliyorum.

Hergün "bugün tartılmıycam" diyorum yine de tartılıyorum :) Yok ama Perş.kadar tartılmıycam :)

Kaldırsam mı oradan ne yapsam..Gözüm görmese yani..:44:

bende 1 ay oldu diyetteyim sadece 2,5 kg verebildim ama spor yapamıyorum ve diyetisyene gidiyorum herkes kilo vermişsin diyor ama tartı öyle demiyor

en iyisini yapıyosun canım.bende sık tartılmamaya çalışıyorum.insan göbeğinden anlıyo zaten değişiklik varmı yokmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…