- Konu Sahibi nightwish21
-
canım bende yurtta kalıyorum üni öğrencisiyim ama sana nesfiti tavsiye ederim sayfayada yazdım nasıl zayıfladığımı 1 buçuk 2 ayda 13 kilo verdim ben ve hala almıyorum tabi midem küçüldü az yiyorum ama bazen gece kalkıp bile yiyorum yani. birde ben bi ara karbonat limon karışımını duydum iyi geliyormuş bir kere denedim ama içmesi hakkaten çok zor :)) 1 litre suya 2 3 çay kaşığı karbonat ekliyosun ve yarım limonu sıkıp suyunuda ekliyosun 1 limonuda sıkabilirsin. suyu iyice çalkala karışsın iç. zayıflatıyor diye duydum ben bir kere denedim ama tadı çok garip :)
canım oncelıkle tebrık edıorum :) yurtta kalacagın ıcın dukanı yapman bıra zor olur gıbı , dukan 3 ewreden olusuo atak seyır we koruma olamk uzre atak ewresını bı testı war we o belırlıo werecegın kıoya gore ama maksımum 10 gun kı benım 25 30 kılom war 6 gun werdı atak ewresı saf proteınden olusuo yag oraı % 2 ının altında olan peynır sut yogurt we hemen hemen ( bı kacı harıc) tum et balık urunlerı. atakta ahrıcı hıcbırsey yok malesef seyırde ıse saf proteın artı sebzeye gecıosun cıddıı kılolar werdıren bı dıyet fakat lıste dısına cıkmaman kaydı ılee yapabılırsen eger dHA detaylı anlatırım ama dedıgım gıbı yurtta oldugun ıcın zor gıbı geıor bana kıı sen zaten dıkkat ederk bılee cok guzel yol kaydetmıssın ben malesef pkolu olduugum ıcın herseye cabuk yanıt wermıo vucudum
hoşgeldin canımm :)slm millet bende varım sizinle. ben 24 yasında 170 boyunda 85 kiloyum. hedefim öncelikle 65 sonrasına bakarız:) kiloyla birlikte bu ara deprosyonik de takılıyorum. hem zayıflayıp hem de bakımlı olmak istiyorum. cici elbiselerim olsun rengarek güzel ayakkabılarım hoş takılaım. kendime güvenim olsun. yürürken göbeğim çok mu çirkin duruyo die cantayla kapatmayayım.. onu da istiyorum bunu da istiyorum hepsinden hepsinden hepsinden istiyorummmm
anason rezene ısırgan otu maydonoz nane susam bunlar anne sütünü artırır hem bitkinin kalorisi çok çok düşüktür güzel bi salata yapılır bence :)
bnide alın aranıza kızlar :)
valla ben 167 boyundayım herkes kilo al çok zayıfsın diyor ama ben şuan halimden memnunum ne eksik ne fazla böyle iyi yani :)canım bende nesft yiyrm arada kahvaltıdatadını bende çok seviorm.zaten yurda gdnce yne nesfte dönerm çnkü sevmediğim yemekler oluor ne güzel keşke bende 56 olsam valla.çok merak ediorm 56 olunca zayf görncek mym
valla ben 167 boyundayım herkes kilo al çok zayıfsın diyor ama ben şuan halimden memnunum ne eksik ne fazla böyle iyi yani :)
kızlarrrrrrr nerdesinz bakalım bugn günlerden TARTILMA hadi bakalım gelin :)
ilk bildirim benden o zaman iki gün önce 63.0 dım şuan 62.6 yım böylce totalde 10 kg verdim o kadar farklı hissediorm ki şuan anlatamam ...
kızlarrrrrrr nerdesinz bakalım bugn günlerden TARTILMA hadi bakalım gelin :)
ilk bildirim benden o zaman iki gün önce 63.0 dım şuan 62.6 yım böylce totalde 10 kg verdim o kadar farklı hissediorm ki şuan anlatamam ...
Ben de gelip gidip tartiliyordum ama hic iyi bir sey degil bence psikolojik acidan. 2-3 hafta once tartinin pillerini cikardim. Sadece pazartesi sabah takip tartiliyorum.
Hergün "bugün tartılmıycam" diyorum yine de tartılıyorum :) Yok ama Perş.kadar tartılmıycam :)
Kaldırsam mı oradan ne yapsam..Gözüm görmese yani..:44:
bende 1 ay oldu diyetteyim sadece 2,5 kg verebildim ama spor yapamıyorum ve diyetisyene gidiyorum herkes kilo vermişsin diyor ama tartı öyle demiyor
bende 1 ay oldu diyetteyim sadece 2,5 kg verebildim ama spor yapamıyorum ve diyetisyene gidiyorum herkes kilo vermişsin diyor ama tartı öyle demiyor
Ben de gelip gidip tartiliyordum ama hic iyi bir sey degil bence psikolojik acidan. 2-3 hafta once tartinin pillerini cikardim. Sadece pazartesi sabah takip tartiliyorum.
sıkılaşmışsındır ondan.ödeminde gitmiş olabilir.tartıya takılma bence,başarılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?