Gelin diye tutturmak

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Tunaydin herkese.
Kizlar ailemle ayni şehirde yasamiyoruz yaklasik 3 saatlik uzaklıkta ve en son yilbasindan once gittik. Annem her aradiginda gelin gelmiyo musun ne zaman geleceksiniz yani bizde isimizi yeni kurduk maddi olarak kotu degil evet ama superde degil yani. Biz verelim arabinin yakitini diyo ki esim bunu asla kabul etmez.(hele ki altin olayindan sonra eski konular da var) Kendi ailesininkini kabul etmiyo hadi gittik diyelim çalışan isciler var başlarında durmayinca 1 gunluk isi 2 3 gunde yapiyolar ve ona göre de gunluk para veriyoruz. Is aksar yani.

Bana sen tek gel diyor kendisi tek basina ayni sehirdeyken annesine kalmaya giden biri degil. Esim zaten cok yoğun calisiyor ve yorgun geliyor hemen yemege oturuyor gelir gelmez yalniz birakamam burada.

Her konustugumuzda da niye gelmiyon göndermiyo mu seni isi ayarlayin gelin gibi seyler soyluyor ve artık sıkıldım ne demeliyim sizce?

Son düzenleme:
E izin gününüzde gidin.
Aile bu özlüyorlardır yani.
İlginç, insan ailesini özler fırsat bulup gitmek ister.
Surat asıp onca iş gücün arasında geldik diyip insanları üzecekseniz gitmeyin tabi.

E izin gününüzde gidin.
Aile bu özlüyorlardır yani.
İlginç, insan ailesini özler fırsat bulup gitmek ister.
Surat asıp onca iş gücün arasında geldik diyip insanları üzecekseniz gitmeyin tabi.
Is kendimizin olduğu icin izin gunu yok sirket yeni acildigi icin pazar gunu bile kendileri gidip calisiyorlar

Neden tek kalamasın koca adam? Hiç özlemiyor musunuz ailenizi? Problemleriniz mi var?

Yılbaşından önce diyorsunuz. Nisan ayındayız. 3 saatlik yol hiç de uzak sayılmaz.. Yazık annenize vallahi..
Eski konularimi biliyosaniz altin olaylari falan var evet

Birde ben uniyi de baska sehirde okudum sadece yaz tatili ve 15 tatilde gittim eve asiri ozlem duygusu besleyebilen biri degilim

Kocanız bir gün yalnız kalırsa ölmez. Üzmeyin bence annenizi.

Acikcasi dugun zamani olan olaylar altin bilmem ne falan sogukluk girmedi degil
O olay ne oldu konuşmuş muydunuz?
Bizim sülalede herkes altınları alıyor demiştiniz, normal bir olaysa bu konuda küsmeniz doğru değil. Zorunuza gittiyse konuşun, ailenizle de konuşamayacaksanız kimle konuşacaksınız?
Tek gidin ve konuları açın bence.

Evlenmeden once konusmustum zaten ima etmistim ama simdi gidip altinlarla araba alacakmissiniz taki almissin desem kesin daha buyuk kavga cikar

bir kızım var ve okurken kalbım sıkıştı acaba o da böyle bir konu açarmı ileride diye ,

annem devamlı çağırıyor diye

Ayy ben de ailemden ayrı yaşıyorum.Annem her konusmamızda ne zaman geliceksin diyor.Özlüyor tabıkı.Siz evladıız kızınız olsa özlemez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…