Gelin diye tutturmak

Sizi anlamaya çalışıyorum. Fakat ya işleriniz düzeldiğinde anneniz olmazsa? Allah gecinden versin, her ihtimali düşünmek lâzım .
Bunu cok dile getirmek istemiyorum ama benimde suanda meme kanseri riskim var gogsumdeki kitle koltukaltima yayildi ve suanda oncelik benim icin ozel hastaneye para ayirmak onlara soylemedim uzulmesinler diye

Herhangi bir taraftan para talep ettigimde esimle edecegimiz kavgayi dusunemiyorum

Sizin borç ödediğinizi bile bile altinlari almaları gerçekten ilginç.
Iki kuruş o kadar mi önemli yani .

Aileniz sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı düşünüyor mu ki siz onları düşüneceksiniz? Siz 50 bin TL borç batağındayken, hiçbir katkıları olmayan düğünün altınlarını elinizden alıp, o altınlarla kendilerine araba ve mücevher alıp sefa sürüyorlar. Konunuza bu ayrıntıları ekleseydiniz daha farklı cevaplar gelirdi.

Gitmek istemiyorsanız, gitmeyin. Oldu, onlar sefa sürsün diye siz maddi olarak zora girmişsiniz zaten. Şimdi de yine kendi istekleri olsun diye siz zora gireceksiniz.

Artık ailenizin istekleri olacak diye hastalık vs gibi durumlar dışında kendinizi zora sokmayı bırakın. Kendinizi düşünün.

Ben tek başıma yurtdışına tatile gidiyorum 15 gün, millet anasına gitmiyor. Ya daha bu haftasonu nakliyecilerle kardeşimi istanbul dan taşıdım, sabah sekiz uyumadan iş başı yaptım, ne baba ne koca, kendimize yeteceğiz, ailemize de yeteceğiz. Allah sağlık versin. Ben olsam annem çağırdı der atlar arabaya otobüse giderim, siz onlara muhtaç olunca maddi manevi onlar yetişmiyor mu?

Bunu cok dile getirmek istemiyorum ama benimde suanda meme kanseri riskim var gogsumdeki kitle koltukaltima yayildi ve suanda oncelik benim icin ozel hastaneye para ayirmak onlara soylemedim uzulmesinler diye

Insallah kötü birsey cikmaz. Annenize durumu söylemek isteniyorsaniz onlari davet edin. Sonuclar temiz ciktiktan sonra insallah gidersiniz bir ara.

Siz diger konulati bilmiyorsunuz belli ki ve şuanda oncelik kendi sagligim gogsumde kist cikti

Ben anneme cok yakın oldugum halde ozluyorum .
Yemek hazırladıgında arar cagırır kapıma gelir , yemek yedin mı diye arar sorar .
Eşimi arar yemege cagırır .
Anne yahu bu , inadına cahırmıyordur ya özlüyor belli ki .
Kaldı ki nisan ayındayız .
Neyse anne olunca anlaraın diyeyim bari

Y
Yorum yaparken en azindan bir üstteki yorumu okuyun lutfen kendi saglik sorunlarim da var bahsetmek istememistim bu konu da ama

Y

Yorum yaparken en azindan bir üstteki yorumu okuyun lutfen kendi saglik sorunlarim da var bahsetmek istememistim bu konu da ama
Her yorumu takip etmek zorunda mıyız biz ? Konuyu açan sensin , niye eleştiriye açık olamıyorsun ?
Tek tek cevap vermek istemiyorsan sağlık sorunum var diyebilirsin konunda bahsederek .
Kalkıp eskı konularımı bilenler bilir diyerek sonradan rahatsızım demek nasıl ironi anlamadım .
3 günlük dünya , bugün kendi akibetini beklerken yarın annenin haberini alabilirsin . Bu gelmiyorsa aklına yada takmıyorsan evet haklısın bize ne ?

Keşke kocanın akşam öğününü düşündüğün kadar annenini de düşünseymişsin bize çemkirmek yerine .

Amannn hanimlar bosverin ya hayat kisa demissiniz cogunuz evet kisa belki benim icin daha kisa o yuzden Mune hanim kapatabilir miyiz konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…