- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
- 408
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Ben şu yorum üstüne yorum tanımıyorum. Cidden doğru tespit adamların g...tündeki donu bile çekip alıyorlar. Misal benim babamin :/ pırlanta lar 19 binlik mobilyalar vs vs sonra kv niye hergün bizde diye ağlıyorlar. PehhBana onu almadılar bunu takmadılar şu adetimizi yapmadilar diye agliyorsaniz, yaptiklarinda evinizin eşyasını aldıklarında sizi altına bogduklarinda sonrasında da gel evimi temizle, şuraya gitmeyin evinize şu gelmesin kışı sizde geçirelim dediklerinde de ağlamayın bi zahmet. Şirket anlaşmadı gibi evlilik istiyorsaniz siz de karşılığını vermek zorundasınız. Kayinvalidem niye bana gecelik alsın ya çok ilginç.
Valla umarım teksinizdir.umarim bu prg yuzunden esiyle tartisan tek salak ben degilim
niye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde(erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada , fakirliğin gözü kör olsun )
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyordeğişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze
Onlar köprüyü kapatmıştı sanırım aynı haberse sonra ceza yediler yolda evlilik teklifi ne demek ya üzerine tir devrilse tahtalı köyde nikahı görürler ama düşünce yok işte :))))merak etme onlarda almadı aslında, önce neden bana evlilik etmedin bak ayşenin sevgilisi ne güzel teklif yapmış diye uzunca bi süre dır dır ediliyoryani gerçekten evlilik teklifi alanlar alınmasında genelde gözlemim bu:)
zaten evleneceği belli olan insanların böyle mizansen yapıp videoya alması falan garip değil mi ya, ben anormalim herhalde
geçen haberlerde trafiği kapatmış bi grup genç, deli trafik olmuş arkalarında, neymiş evlenme teklifi varmış, polis falan geldi
kızın ablası polise nasıl çemkiriyo, ya sen ne yaptığının farkında mısın kız kardeşim evlenme teklifi alıyo burda şaka mısın sen diye bağırıyordu poliseo aklıma geldi şimdi
Onlar köprüyü kapatmıştı sanırım aynı haberse sonra ceza yediler yolda evlilik teklifi ne demek ya üzerine tir devrilse tahtalı köyde nikahı görürler ama düşünce yok işte :))))
Walla evlenirken bana yüzük dışında tane ceyrek bile takılmadım benim gibiler ne yapsın ölsün mü hepsinde 2 metre zincir 10 bilezik nerden buluyorlar diyecem kesin imitasyon dur :)))Ya ben en çok o altınlara şaşıyorum.ben de yeni gelinim 1 yıl olmadı evleneli. Ama tüm altınlarım bozuldu gitti.3 yane bilekligim var yeşil altın o kadar Bird e alyansim.hos onu da hamilelikten takamıyorum zaten...
ben dogum iznindeyken izlemistim
kafami duvardan duvara vurasim gelmisti gencligimizin geldigi noktayi gorunce
Onlar köprüyü kapatmıştı sanırım aynı haberse sonra ceza yediler yolda evlilik teklifi ne demek ya üzerine tir devrilse tahtalı köyde nikahı görürler ama düşünce yok işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?