Gelin gidin

Basortusunu cocugun ustune neden atarlar anlamam, temiz mi pis mi belli degil. Bir de doktorlar cocugun kafasini ortmeyin diyorlar,ic kisim cok sicak oluyor zararli diye.
Neden pis olsun? Ya kocaman kadın başındaki örtü niye pis olsun

Çocuk doğurunca kendini en en en yüksekte gören kadınları hiç anlamadım. Anlayamıyorum.

Kendiniz soylemissiniz aslında iyiler diye. Çocuğunuz ay olarak evet çok küçük mecbur kalmadikca evden çıkmaması en güzeli. Siz çağırın kayinvalideyi o zaman burda 2 3 saat görün diyin. Belki faydası bile olur size. Bi duş alırsın ne bilim bi işini yaparsın. Yemez dimi o sürede çocuğu

Eşinizin annesi nasıl bir insan bilemeyeceğim. Kötü damgası vurmam için elimde sebep yok şu an. Sık gitmekten şikayetçi olmak hakkınız evet; bebeğiniz ve kurmanız gereken bir düzeniniz var evet. Ama bunu daha uyumlu yollarla sağlamak varken siz kadını aşağılıyorsunuz. Bir anne için "Eşarbı kokuşmuş, cahil" benzeri laflar etmeniz beni rahatsız etti. Benim annem için eşim böyle dese üzüntüden mahvolurum. Yapmayın ne olur. Cennet annelerin ayakları altında ama sadece sizin annenizin ayakları altında değil. O kadın da bir anne ve sevilmese de saygı görmeyi hak ediyor.
Az daha ılımlı ve sakin yaklaşırsanız, eşinizle konuşarak halledebileceginiz bir konu bu.

Son düzenleme:
Manevi olarak bile bir babaanneye örtüsüne pis denmez. Adab meselesi bu
Ne alaka? Temiz mi pis mi belli olmayan bir esya babaanneye anneanneye ait olunca manen temiz olmaz ki. Ben kendi basimdaki ortuyu de cikarip cocugun nefesinin uzerine ortmem bu kadar. Adapsizliksa adapsizlik olsun sakincasi yok.

Sen iyi msin ? Kadın bişey yapmıyor bana ama sevmiyorum diyorsun.kokmuş başörtüsü ne kötü bi tabir. Bazısına gerçekten iyilik yaramıyor. O da şanssız senin gibi gelini var yazık.
Kadın gelin diyor sende istiyorsan gidersin istemiyorsan gitmezsin bu kadar. Sen.annesi isen o da babanesi çocuğu sevmesi çok normal.

Çözüm eşinizde. Kv ile yüz göz olmayın. Eşinize anlatın güzel güzel. Annesini Aşağılamadan konuşun kocanızla. Çözülür.

Tam tersi ya bebegim duruyor. Kaynanam elimden aliyor cocugumu ozamanlar. Cahil cahil bakiyor cocuguma.
Ne çirkin üslubunuz var öyle. Hayırdır siz pedagojik enformasyon falan mı aldınız da bu kadar küçümsüyorsunuz.
Rahatsız olduğunuz konuyu tatlı dille belirtin sorun çözülür ama sizde lohusa siniri var burada sakin olun deseler bile sinir yapacaksınız siz belli

Bazilari hemen hazirda "laflari".
Temiz kokmuyordu esarbi yalanmi soyleyim simdi?
Kendim titiz biriyim napayim. Ben ne diyorum bazilari ne diyor. Terbiye mi vericeksiniz bana simdi?

Dogumdan sonra sevmiyorum kadini. Yardima ihtiyacim varkene kayboldu kendisi. Yok hastayim falan diyip kacti. Oysaki ben hep yardim etmistim. Kadin amaliyat olduktan sonra her gun gidip yemegini yapardim.

Iste cogu zamanda msj atar ogluna. Istiyorum ki kendimiz gidelim kendi annem bizi nasil skmiyorsa oda oyle yapmasini istiyorum. Ama yorulmaya basliyorum kadin pes etmek bilmiyor.

Yoo onların dediğine uymazsan böyle gitmez canım. Onlar alışsın.

Kokmus başörtüsü öyle mi ?? Senin kocan o Kokmus başörtülü kadından çıktı. Hayırdır yumurtadan çıkıp kabuğunu mu begenmiyon? Asıl cahil sensin sen ! Kokmus-mus....

Böyle bir yorum daha cahilce.

Kullanılmış bir şey karşıdakine göre pis olabilir bu kadar basit.

Kendi ailenden birine ait olsa da oyledir sadece kv olduğu için değil. Senin miden alıyor diye herkesin midesi almak zorunda değil.

Minicik bebeğin yüzüne kullanılmış bir seyi örtmenin manası yok.

Benim annem sanirim dünyadaki en mükemmel kaynana.gelin hanım otur dedi oturdu kalk dedi kalktı.dogum yaptı kendi annesi yedi kat el gibi göz aydın verdi gitti annem altından çarşafını temizledi.arkadaslarim keşke bizim kaynanamız senin annen olsaydı derdi teyzelerim hepimizin gelini var sen abartıyorsun sahiplenmeyi derdi ama ne oldu biliyormusunuz gelin hanım sebebini bilmediğimiz bir şekilde annemle kavga etti hakaretler etti çıktı evimizden.lardesim boşanma davası açacam dedi etekleri tutistu çünkü tamamen sebebsiz annem cahil oglum yapma demek ters zamaniydi dedi onunda iki oğlu var yoluna gelsin inşallah tek bedduam.annem gibi bir kaynanaya yapılmazdı.o yuzden ben artık kotu gelinlerden nefret ediyorum.

Aynen, birde o kulanilmis basortuyu birde kendi uzerine atip uyuabilcekmi?

Bebeğiniz küçük ve onun kendine göre düzeni var zaten. Sürekli misafirliğe gittikçe uyku düzeni falan illa ki sekteye uğrar. Bahane degil bu, bebeginizin uyku düzeninden dolayı sürekli çıkamayacagınızı söyleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…