- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi brunettella
-
Neden pis olsun? Ya kocaman kadın başındaki örtü niye pis olsunBasortusunu cocugun ustune neden atarlar anlamam, temiz mi pis mi belli degil. Bir de doktorlar cocugun kafasini ortmeyin diyorlar,ic kisim cok sicak oluyor zararli diye.
Neden temiz olsun? Kullanilmis neticede. Bebek bunyesi hassastir ,elalemin ote berisi atilmaz cocugun ustuneNeden pis olsun? Ya kocaman kadın başındaki örtü niye pis olsun
Manevi olarak bile bir babaanneye örtüsüne pis denmez. Adab meselesi buNeden temiz olsun? Kullanilmis neticede. Bebek bunyesi hassastir ,elalemin ote berisi atilmaz cocugun ustune
Ne alaka? Temiz mi pis mi belli olmayan bir esya babaanneye anneanneye ait olunca manen temiz olmaz ki. Ben kendi basimdaki ortuyu de cikarip cocugun nefesinin uzerine ortmem bu kadar. Adapsizliksa adapsizlik olsun sakincasi yok.Manevi olarak bile bir babaanneye örtüsüne pis denmez. Adab meselesi bu
Kizlar skildim artik ya su kaynanadan.
Iyi davraniyorlar bana ama sevmiyorum sevemedim kadini ya ben
Çözüm eşinizde. Kv ile yüz göz olmayın. Eşinize anlatın güzel güzel. Annesini Aşağılamadan konuşun kocanızla. Çözülür.Kizlar skildim artik ya su kaynanadan.
Iyi davraniyorlar bana ama sevmiyorum sevemedim kadini ya ben, dogumdan sonra iyice sogudum kadindan zaten. Hic yardimi falan dokunmadi. Yapayanlizdim. Daima esime msj atar gelin diye. Suan 8 haftalik oglum var bu gelin bize msjlari fazlalasti iyice ya! yok oglumu ozlemisler falan. Kendi anneme haftada 2 kez gidemiyorum. Ayda bir gidiyorum. Ustune esimde diyor gidelim falan. Ben artik daima gitmek istemedigimi biraz belli ettim. Hep erteliyorum. Yakindada acik acik soylemek istiyorum ki yeter artik ben bile abartmiyorum. Yanlis mi yaparim acaba? Yada inadima bende anneme gidicem haftada 4 gunu anlasin oda
Ne çirkin üslubunuz var öyle. Hayırdır siz pedagojik enformasyon falan mı aldınız da bu kadar küçümsüyorsunuz.Tam tersi ya bebegim duruyor. Kaynanam elimden aliyor cocugumu ozamanlar. Cahil cahil bakiyor cocuguma.
bende anneme gidicem haftada 4 gunu anlasin oda
Bizim kendi isteyimizle gidelim istiyorum kendi anneme yaptigimiz gibi. Yoksa anneme haksizlik olur oda gormuyor torununu her hafta
eşinin ailesi artık senın ilk ailen gibi olucak bebeği görmek isteyecekler sık sık maalesefki.Ama ben haksızlık oldugunu düşünüyorum.İki ailenin de eşit görmesi gerekiyor.Sırf evlendik diye sürekli kayınvalideye öncülük edilmesinden nefret ediyorum.Böyle gelmiş böyle gidiyor ne yazık ki.
Kokmus başörtüsü öyle mi ?? Senin kocan o Kokmus başörtülü kadından çıktı. Hayırdır yumurtadan çıkıp kabuğunu mu begenmiyon? Asıl cahil sensin sen ! Kokmus-mus....
Böyle bir yorum daha cahilce.
Kullanılmış bir şey karşıdakine göre pis olabilir bu kadar basit.
Kendi ailenden birine ait olsa da oyledir sadece kv olduğu için değil. Senin miden alıyor diye herkesin midesi almak zorunda değil.
Minicik bebeğin yüzüne kullanılmış bir seyi örtmenin manası yok.
Bebeğiniz küçük ve onun kendine göre düzeni var zaten. Sürekli misafirliğe gittikçe uyku düzeni falan illa ki sekteye uğrar. Bahane degil bu, bebeginizin uyku düzeninden dolayı sürekli çıkamayacagınızı söyleyebilirsinizKizlar skildim artik ya su kaynanadan.
Iyi davraniyorlar bana ama sevmiyorum sevemedim kadini ya ben, dogumdan sonra iyice sogudum kadindan zaten. Hic yardimi falan dokunmadi. Yapayanlizdim. Daima esime msj atar gelin diye. Suan 8 haftalik oglum var bu gelin bize msjlari fazlalasti iyice ya! yok oglumu ozlemisler falan. Kendi anneme haftada 2 kez gidemiyorum. Ayda bir gidiyorum. Ustune esimde diyor gidelim falan. Ben artik daima gitmek istemedigimi biraz belli ettim. Hep erteliyorum. Yakindada acik acik soylemek istiyorum ki yeter artik ben bile abartmiyorum. Yanlis mi yaparim acaba? Yada inadima bende anneme gidicem haftada 4 gunu anlasin oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?