Gelin gidin

2 senedir evliyim bende sustum sustum. Bugun patladim. Biktirdi iyice. Keske en basinda patlasaydim.

Aynen oyle artik ogrendim patliya patliya olucak bu isler artik.

2 senedir evliyim bende sustum sustum. Bugun patladim. Biktirdi iyice. Keske en basinda patlasaydim.

En baştan yapılmalı zaten böyle şeylerin düzeni. Biriktirip patlamak daha kırıcı ve daha zor oluyor. Ben baştan beri kimseye yüz vermedim. Onlar emrivaki yapıp baskın gıbı gelıyorlardı laftan anlamıyorlardı çok kavga edıyorduk bu yuzden ve şehir değiştirdim sonunda :) gelemkyor kımse küt dıye bızde gıtmıyoruz sureklı.

Anneye niye sinir olunuyor şimdi?

Kocan madem anladı seni sonunda, bundan sonraki davete gereken cevabı verir. Ya da direkt sen söylersin, evimizde vakit geçirmek istiyoruz, uygun olduğumuz zaman geliriz, sağ olun çağırdınız için diye.

Davet edene sinirlenmek de, bir tuhafmış doğrusu.

Çocuk yine sizin çocuğunuz düsünmeyin öyle haftada bir görmeyle sizden çalmış olmuyorlar ki.bide şöyle düşünün yaşlı insanlar yarın öldüklerinde çocuklarımız tamamen size kalacak.yapmayin lutfennyasli insanlara şunu.torun evlattanndaha çok seçilirmiş onları bu sevgiden mahrum birakmayin

Herseye saygim var ama cok abartmaya basladilar hafta bir kere msj atarlardi simdi cocuk oldu iki kere haftada atiyor nerdeyse. Hersey bir yere kadar. Benim annem nekadar goruyorsa onlarda okadar gormeli cocugumu. Haksizlik olur yoksa. Bence

Hanımlar,
lütfen üsluplara dikkat ediniz.

Buradan kayınvalidelerinize kızıyorsunuz ama eğer bir sınır koyulamıyorsa baş sorumlusu eşleriniz, haklısınızdır belki bilemem ama sonuçta kayınvalidelerinizde babanne oluyor, evlattan daha çok sevilirmiş torunlar, büyükler hep öyle diyor, seviyor ve özlüyor olabilir ne mutlu ki seven özleyen bir babaanne var, kendi annenize haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bebeğinizi alıp alıp annenize gidin, eşi beklemeye gerek yok anneleri ziyaret için, kayınvalidenize de sık gitmek istemiyorsanız bunu öfkeyle değil tatlı dille eşinize anlatın, sonuçta kayınvalideyle sizin aranızdaki dengeyi kuracak olan eşiniz, eşinizin ve sizin koyamadığınız sınırlar için kayınvalideye kızmaya gerek yok.

Sana iyi davranıyorlar ama sevmiyorsun kısmına yorum yapamayacağım.
Ama kv hiç adap bilmese kafasına göre size çıkıp çıkıp gelirdi. İşin var mı gücün var mı uykusuz musun ağrın mı var bakmazdı.
En azından davet ediyor yok deme şansın var orta yol bulunmayacak bir kv izlenimi vermedi bana ayrıca gittiğinde 1 saat oturur kalkarsın hazır yemek yersin iyi tarafından bak.
Bu şekilde yaparsan etrafında kalmaz kimse küstürme insanları
Ya aramadan her gün 2 kere çıkıp size gelseydi emin ol daha rahatsızlık verici

Üslubunuz çok yanlış kokmuş başörtüsü felansiz kadına göz olmuşsunuz bi kere ağzıyla kuş tutsada yaranamaz artık..

28 Şubat 2017'de bu konuyu açmışsınız. Kayinvalideniz için çok iyi konuşmuşsunuz.

bu inat sizi yorar benden söylemesi...
sonuçta torunları ve bir şekilde görüşmek durumundasınız.
şimdi bebiş minicik, bi ayaklansın, bıcır bıcır konuşsun daha sıklaşacak gidiş gelişler...
durumu ertelemeniz hem sizi yorar hem eşinizi kırar ve soğutur hem de sevseniz de sevmeseniz de torun sahibi insanların hakkına girersiniz. bir de çocuk büyüsün o da isteyecek "anneanneme, babaanneme gidelim" diye ve büyük ebeveyn sevgisi ilgisi çok gerekli çocuğa.
ben şimdi böyle yazdım ama kızmayın bana, size 5 yıl içinde değişen fikirlerimin özetini yazıyorum.
yaklaşık beş yaşında bir çocuğum var kayınvalideme bakışım sizinki gibi olmasa da ilk aylarda ben de korumacıydım. lohusalıktaki ilgisizliği affedemiyordum ve zor zamanda ilgilenmeyip çocuğu sevmek mıncıklamak için istemeleri zoruma gidiyordu.
fakat gitmemezlik etmedim. kayınvalidemle yaşadığım sorunları büyütmemeye ve eşime yansıtmamaya çalışırım çoğunlukla
hem fazla sorun yaşamam hem de empati kurarım. eşimin benim aileme nasıl davranmasını istiyorsam ben de öyle davranırım onlara.
zaman içinde özellikle çocuk ayaklandıktan sonra daha iyi oldu her şey. Her zaman Allah razı olsun derim emekleri için.

en baştan kendinizi telkinle fikrinizi değiştirmenizi tavsiye ederim. annenize de gidin kayınvalidenize de... paylaşsınlar yükünüzü, onlar da bağ kursun çocukla
zamanla torun sevgisinin bambaşka bişey olduğunu gözlemleyip hak vereceksiniz bana.
bizi çocukken kucağına bile doğru dürüst almayan babam, şimdi kızımla dans ediyor evcilik oynuyor :)
bu arada kızım bu gece babaannesinde yatılı misafir hem o eğleniyor hem ben dinleniyorum :)

oooo arkadaş konuyu aldııı hoop başka yere çekti bence bu gelen tepkilerden dolayı bi pişmanlık olarak algılıyorum duruma bakılırsa zaten zar zor kaçmışın annenin evinden kadın zaten istemiyormuş seni kötü davranıyormus bide çağırcakmı sen o eli öpülesi kadına yat kak dua et bak seninde var bi evladın herkez ektiği ni biçer ben gerçekten çok üzüldüm demekki bazılarına iii ilk yaramıyor insan oğlu işte çiğ süt emmiş

gidip gelme konusunda haklısınız esinize de KV söyleyin çok küçük düzen bozuluyor diye ama en çok dikkatimi çeken sürekli KV aşağılıyorsunuz kokmuş eşarp vb bence siz annenize gidemediginiz diğer tarafa daha çok gittiğiniz için kiskaniyorsunuz

Evet ben cahilim, siz dünyanın en bilgili insanlarisiniz. Bence en iyisi mükemmel insanlar benimle muhatapta olmayın, çünkü benim midem herseyi aliyomus baksaniza...başörtüsünün pasakliligina söz ediyosunuz keşke evlerinizi falan görebilme ihtimalim olsaydı. ..Sahi hee bu temizlik tribine girenler de dünyanın en pasaklilari

Benim actigim dert ne sizin dediginiz basortu derdi ne!
O basortuyu kendi kafaniza kapatin nasil bunalirsiniz degilmi. Ben evladimi dusunuyorum.

Bu arada cok zor gunumde olmayan kv hic gelip gitmemis yanima dogumdan sonra. Suan gelip oglumu gorup sevmek ve karismak istiyor.
Bundan sonra bende isime geldigi gibi hareket etmeye dusunuyorum.

Dogumdan sonra cok sogudum kadindan. Siz diyorsunuz ki yazik falan kadina. Hic kimseye yazik falan degil.

Burda konu aciyosaniz gelecek olumlu olumsuz yorumlara açık olmalısınız. Benim anlatmak istediğim; başörtüsü pis bunu dünya iyisi kayinvalideye soyliceginize gelip burda dedikodu yapıyorsunuz hem de kocaman bi iticilikle. Bilenmissiniz zavalli kadına eminim o örtü temiz olsa bu kez ayyy deterjan kokan şeyi bebegime örttu diye biton laf kalabalığı yapacaksınız. .

Anneniz olsa Ayy cahil cahil vs diye yorum yapar mısınız? ? Ve annenizden bu kadar sikayetciyken. ..bilemedim şimdi ...bana cahil dicenize bi dönün kendinize bakın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…