- Konu Sahibi brunettella
-
Uslubundan dolayı tepki alıyorsun şuan ama istediğin şeyde haklısın. Bırak haftada 2yi haftada 1 gün bile sürekli ziyaret gercekleştirmem ben ailelere. Sureklı robota bağlamış şekilde illa cağırdıklarında paldır paldır gitmek, gitmek zorunda olmak insanı çileden çıkartır.
Aynen patlamasaydın daha da azarlardı iyi yapmışsın. Bak ben böyle eşime patlaya patlaya herşey yoluna girmeye başladı 3 buçuk senelik evli oldum oğlum 22 aylık oldu. Kafana takma eşine patla ve zincirleri sen eline al en iyisi bu herkes haddini bilsin.O cocuğun annesi sensin,evladın hakkında en doğru kararı sen verirsin ancak
2 senedir evliyim bende sustum sustum. Bugun patladim. Biktirdi iyice. Keske en basinda patlasaydim.
Çocuk yine sizin çocuğunuz düsünmeyin öyle haftada bir görmeyle sizden çalmış olmuyorlar ki.bide şöyle düşünün yaşlı insanlar yarın öldüklerinde çocuklarımız tamamen size kalacak.yapmayin lutfennyasli insanlara şunu.torun evlattanndaha çok seçilirmiş onları bu sevgiden mahrum birakmayinUslüp yanlış o konuda haklısın.Ama söyle bir düşün. Onlar çocuklarını büyütmüşler çocuk sevgisini doya doya tatmışlar ama çocuk sevgisi tatma sırası artık biz gelinlerde önümüzü açmaları lazım artık. Bütün çocuk sevgisini onlar tatcak ta biz ne tatcaz
Ama gercekten kokuyordu. Iyi niyetimle soyluyorum bunu. Biraz dikkatli olmasini isterdim kvnin. Sonucta 8 haftalik bebek. Iyiler evet ben iyi oldugum icin iyiler.
Çocuk yine sizin çocuğunuz düsünmeyin öyle haftada bir görmeyle sizden çalmış olmuyorlar ki.bide şöyle düşünün yaşlı insanlar yarın öldüklerinde çocuklarımız tamamen size kalacak.yapmayin lutfennyasli insanlara şunu.torun evlattanndaha çok seçilirmiş onları bu sevgiden mahrum birakmayin
Şu kaynanaların da adları çıkmış dokuza inmez sekize Yani.İyi yapsalarda yaranamıyorlar gelinlere vesselam.
Üslubunuz çok yanlış kokmuş başörtüsü felanKucucuk bebegin kafasinin altina kocaman yastik koymalar. Yatagini yapiyorum yok orda yatmasin. Maxicoside yatsin. Orda halbuki belli agrir diye yapiyorum yatagini koltuga.
Ustune kendi kokmus basortununu atiyor cocugumun ustune karanlik olsun diye uyusun diye. Kendim bile bunalmistim aldim cektim o sicakta.
Alistirmak istemiyorum ikide bir gelin gidin msjari atmasina. Bizim kendi isteyimizle gidelim istiyorum kendi anneme yaptigimiz gibi. Yoksa anneme haksizlik olur oda gormuyor torununu her hafta
28 Şubat 2017'de bu konuyu açmışsınız. Kayinvalideniz için çok iyi konuşmuşsunuz.Mrb kizlar,
Konu annem.
Ona karsi biraz icim sogudu. Gecmiste cok fazla agir sozler, siddet. Psykolojim bozulucak kadar ileri gitti. Hep dua ettim allahima, dualarim sabrederek karsima altin kalpli esim cikti. Allahima cok sukrediyorum. Cok zor donemler yasadim, uvey baba bir yandan annemin davranislari. Yinede bu yasima kadar hic birseyimi eksik etmedi. Ezdirmedi baskalarina. Bunlarin hatrina iyi olmaya calisiyorum onunla. Ama evlendigimden beri hic evlerine gidesim yok, bazen 3 ayda bir giderim. Aa Sanki hic huzur yokmus gibi o evde. Hic icimden gelmiyor.
Nezaman arayip sorsam hep ayni seyleri senelerdir tekrarliyor, icim skiliyor. Ama inanin papagin gibi hep ayni konular. Mesala sogani sevmiyorum. Yemegi neden sogansiz yapion diye kizar. Esim sorun yapmiyor senmi yapiyorsun senmi yiyorsun diyorum gecistiriyorum. Diyor ki b** mu var ki tiskiyorsun sogandan. Niye oyle konusuyorsun diyorum
Bikinlik geldi iste
Ruyalarima girip agliyarak uyandigim gunler oldu. Cok kalbim kirildi.
Ama annem yinede.
Esimin annesine bakiyorum nekadar melek bir annesi var diye dusunuyorum.
Oz babamlada kontagimi kesmistim o zaten hic yoktu hayatimda nerdeyse sonradan tanismak istedi benimle.
Iste Tum mutsuzluklarimi arkada birakmak istedim, esime ve yakinda dogucak ogluma sim ski sarilmak istiyorum sadece hic kimse olmadan.
hayirsiz bi evlatmiyim sizce kizlar?
Bazilari hemen hazirda "laflari".
Temiz kokmuyordu esarbi yalanmi soyleyim simdi?
Kendim titiz biriyim napayim. Ben ne diyorum bazilari ne diyor. Terbiye mi vericeksiniz bana simdi?
Dogumdan sonra sevmiyorum kadini. Yardima ihtiyacim varkene kayboldu kendisi. Yok hastayim falan diyip kacti. Oysaki ben hep yardim etmistim. Kadin amaliyat olduktan sonra her gun gidip yemegini yapardim.
Iste cogu zamanda msj atar ogluna. Istiyorum ki kendimiz gidelim kendi annem bizi nasil skmiyorsa oda oyle yapmasini istiyorum. Ama yorulmaya basliyorum kadin pes etmek bilmiyor.
gidip gelme konusunda haklısınız esinize de KV söyleyin çok küçük düzen bozuluyor diye ama en çok dikkatimi çeken sürekli KV aşağılıyorsunuz kokmuş eşarp vb bence siz annenize gidemediginiz diğer tarafa daha çok gittiğiniz için kiskaniyorsunuzKucucuk bebegin kafasinin altina kocaman yastik koymalar. Yatagini yapiyorum yok orda yatmasin. Maxicoside yatsin. Orda halbuki belli agrir diye yapiyorum yatagini koltuga.
Ustune kendi kokmus basortununu atiyor cocugumun ustune karanlik olsun diye uyusun diye. Kendim bile bunalmistim aldim cektim o sicakta.
Alistirmak istemiyorum ikide bir gelin gidin msjari atmasina. Bizim kendi isteyimizle gidelim istiyorum kendi anneme yaptigimiz gibi. Yoksa anneme haksizlik olur oda gormuyor torununu her hafta
Evet ben cahilim, siz dünyanın en bilgili insanlarisiniz. Bence en iyisi mükemmel insanlar benimle muhatapta olmayın, çünkü benim midem herseyi aliyomus baksaniza...başörtüsünün pasakliligina söz ediyosunuz keşke evlerinizi falan görebilme ihtimalim olsaydı. ..Sahi hee bu temizlik tribine girenler de dünyanın en pasaklilariBöyle bir yorum daha cahilce.
Kullanılmış bir şey karşıdakine göre pis olabilir bu kadar basit.
Kendi ailenden birine ait olsa da oyledir sadece kv olduğu için değil. Senin miden alıyor diye herkesin midesi almak zorunda değil.
Minicik bebeğin yüzüne kullanılmış bir seyi örtmenin manası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?