Gelin gidin

Az once esimin telefonuna baktm kv msj yazmisti dun ben gitmek istemedim dedim ki onlar gelsin diye. Esimde bugun cvp yazmis. Gelicez anne aksama cocucugumuzda seni ozledi diye.
Bana sormadi yine. Ben biktim bu boyle devam mi edicek ? Bu ne oyle basa bela ya su kadin. Inadima yarin annemlere mi gitsem. Nasil dile getirim simdi bunu esime. Anlatim zaten cocuklan zor oluyor diye ama anlamiyor benim dik kafali esim!

Kaynanan senin çocuğa takmış kafayı o yüzden hergün evine çağırıyor sizi

Biliyorum takmis neyapmam lazim onu soruyorum
Kocanla gerekirse kavga etceksin,çocuğum daha küçük her hafta her hafta gidip çocuğumu hasta edemem diceksin eşine, ben aylarca öyle yaptım,ayda bir kez gidiyoz normalde. Sen biraz daha sık gidersen kaynanan senin çocuğuna annelik yapmaya başlıcak

Ne kadar kotu bir uslup. Kokusmus esarbini atiyor ustune, cahil cahil bakiyor falan. O cahil kadinin baktigi ogluyla evlisiniz, ustune cocuk yapmissiniz. Torun evlattan daha kiymetli derler. Onlar hergun gormek ister, her seye karismak ister. Ama bu kotu dusunceyle onlara yaklasirsaniz her seyinizi kaybedersiniz. Onlar sizi seviyor ama siz kadin diye bahsedip duruyorsunuz. Bende bebegimle ilgili sorunlare yasiyorum. Fakat sorun yasadigim insan benim annem. Kocami herkesten cok seven kadin. Bence biraz kendinizi toparlayin.

Kaynanalar kayınbabalar kendi çocuklarını büyütür evlat sevgisini doya doya yaşarlar, gelinin çocuğu doğar ona da saldırır büyütmeye kalkarlar, yine çocuk sevgisini onlar tadarlar.Peki bu gelinlerin hiç mi evlat sevgisi çocuk sevgisi tatmaya hakları yok. Bizde ilerde gelinin çocuguna mı saldıralım çocuk sevgisi tatmak için

Aynen bu sekilde bende dusunuyorum bir gelin olarak. 1 gun bile kalmak icin birakacagimi dusunmuyorum. Ama onlari asagiladigim icin yada yapistiklarini dusundugum icin degil. Cocugun uzerinde tek otorite olsun ki karakterinde calkanti olmasin diye. Ben ne olursa olsun bi buyugu asagilamayi kabul edemiyorum. Kusak farki var zaten kimse ayni dusunemez. Ama bu dusunceleri bu sekilde mi dile getirmek gerekiyor?

Uslüp yanlış o konuda haklısın.Ama söyle bir düşün. Onlar çocuklarını büyütmüşler çocuk sevgisini doya doya tatmışlar ama çocuk sevgisi tatma sırası artık biz gelinlerde önümüzü açmaları lazım artık. Bütün çocuk sevgisini onlar tatcak ta biz ne tatcaz

Kizlar patladim icimdekilerini doktum.
Cocukluyum ikide bir nereye gidiyoruz. Onlar gelsin dedim. Ozaman sen kal dedi. Biz gideriz dedi. Ben kaliyorsam cogugumda kalir dedim. Yok senden izin mi alicam dedi. Evet alican dedim. Istemiyorum ikide bir gitmeyi annenler diye bagirdim cagirdim.

Anlasin ya wala yeter artik yeter

Dedigim gibi bu dusunce cok normal. Ben buna itiraz etmiyorum. Sonucta ben dogurdugum zaman biri anane biri babanne oluyor, anne degil. Bunu kendi sinirlarinizi cizerek, kirmadan, kocamin tabiriyle "siyaset yaparak" halledebilir herkes. Burda konu sahibi kayinvalidesi icin iyi biri dedi, onu baz alarak soyluyorum.

İyi yapmışsın ben olsam bende bagırır çağırırdım. Eşin haketmiş bunu. Çocuk nerdeyse anne ordadır anne nerdeyse cocuk ordadır ayrılmaz,o çocuğu sen doğırdun senin çocuğun. Deseydin ya eşine, Ben çocuğum küçük diye gitmek istemiyorum zaten, çocuğu götürüp ortam değişimi yapıp hasta etmeye çok mu meraklısın,ben bu çocuğu annene mi doğuruverdim deseydin ya

Size iyi davranan bir insanın arkasından böyle söylemeniz hiç hoş değil, bu söylemi yeni doğum yapmış olduğunuza bağlıyorum... Kendisine düzgün bir şekilde söyleyin, size iyi davranan insanlar muhtemelen sizi de yanlış anlamaz... Evet çocuğun yüzünde bişey örtmek doğru değil orada haklısınız ama pis kokuşmuş demeyin o da bir "anne" sonuçta... Kv'ye gittiğiniz kadar annenize de gidin o da sizin anneniz sonuçta hatta annenize söyleyin arasın çağırsn kv gibi... Ama size değer veren insanların arkasından bu şekilde konuşmayın...

Aynen oyle rahatladim ki. Haftada iki kere gidilir mi ya allah askina. Annemi ayda bir goruyorum. Hersey esitir dedim. Birde ustune daha dun asi vuruldu. Nereye goturcen cogugumu asili dedim bagirdim.
Istemiyorum yeter artik dedim.
Sanki o dogurmusda babaligini gosteriyor bana. Isteyen gelsin dedim. Ben cocukluyum.

Annemleri ayagina mi getircem dedi. Evet dedim ozlediyseler gelcekler.
Sonra msj yazmis annesine gelmicez diye. Kalkti dedi tamam anliyorum seni sende gormuyorsun anneni fazla diye.

Herkes sinirini bilsin biraz. Patlamasaydim iyice azicaklardi

Ama gercekten kokuyordu. Iyi niyetimle soyluyorum bunu. Biraz dikkatli olmasini isterdim kvnin. Sonucta 8 haftalik bebek. Iyiler evet ben iyi oldugum icin iyiler.

Annesinin esarbi olsa eminim kotu kokmazdi.

Ama gercekten kokuyordu. Iyi niyetimle soyluyorum bunu. Biraz dikkatli olmasini isterdim kvnin. Sonucta 8 haftalik bebek. Iyiler evet ben iyi oldugum icin iyiler.
Örtüyü yıkamıyorsa saç-kafa yağı sinmiştir içine. Ben de tiksinirdim öyle bir hareketten, haklısın.

Saygı sevgi zaten karşılıklıdır... Şimdi ben size saygısızlık yapsam siz de ister istemez ters tepkiler verirsiniz... Yani ben iyiyim ondan onlar iyiler derken " onlar kötü ama ben iyiyim diye öyle davranıyorlar "mı demek istiyorsunuz ? İçten pazarlıklı olduklarını mı düşünüyorsunuz ? Ayrıca kötü kokuyorsa bir daha söyleyin yapmasın hatta direkt bu koku ağır gelir çocuğa deyin gerçekten...

Aynen patlamasaydın daha da azarlardı iyi yapmışsın. Bak ben böyle eşime patlaya patlaya herşey yoluna girmeye başladı 3 buçuk senelik evli oldum oğlum 22 aylık oldu. Kafana takma eşine patla ve zincirleri sen eline al en iyisi bu herkes haddini bilsin.O cocuğun annesi sensin,evladın hakkında en doğru kararı sen verirsin ancak

Uslubundan dolayı tepki alıyorsun şuan ama istediğin şeyde haklısın. Bırak haftada 2yi haftada 1 gün bile sürekli ziyaret gercekleştirmem ben ailelere. Sureklı robota bağlamış şekilde illa cağırdıklarında paldır paldır gitmek, gitmek zorunda olmak insanı çileden çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…