Gelin görümce konusu 3. Raund.

sabah sabah şey olacak ama o mukus salgısı böyle pek bir yapışkan olurmuş :)
He anladım böyle balli gibi : D de zengininki de öyle olmaz mı : D ama fukara fakir olunca tabi hastalıktan sümük hiç kesilmiyor. Konudaki konu sahibini o yüzden benzettin sen : D bu kadan tahlil yiter.
Ota Moka konu açıyor konu sahibi biz bile irite oluyoruz. Gelin dayanamamış evi barkı bırakmış

Konu sahibi fazlasıyla mide bulandırıcısınız evli çoluk çocuk sahibi bayansınız uğraştığınız şeylere bakın ergen ergen benzetmeler abinizin eşinize göstermesi falan ne tuhaf bir abi-kardeş ilişkiniz var anlamadım bence rahat bırakın insanları
Ee aralarını açtın mutlumusun bari ?

Aranız bozuk, dalga geçer gibi bak aynı o diye foto atıyosunuz. Çok itici. Benim görümcem yapsa bunu ben evi terketmem kocama çatmam ama görümceme ya açarım ağzımı ya da yok sayarım. Kız sizinle muhatap olmak istemiyo neden anlamak istemiyosunuz? Abinizin herşeyi size anlatması daha da itici dizi izlediğine kadar detay vermiş. Siz abi kardeşten öte arkadaş gibisiniz diye anlatmış belki o da kuzeniyle yengesiyle öyledir. Bence siz biraz uzak durun abiniz ve ailesinden çünkü ister istemez araları bozuluyo.

Vay arkadas sen ne yapiskan ciktin yaa bi dus şu gelinin yakasindan. Sen taktin kafaya abini bununla ayirip kendi yanina alacan bence. Yani araniz iyi degil zaten senin ne haddine bebenin suratsiz halini ona benzetip atarsin. Senin kocan tarafi cok iyi insanlar sanirim. Seninle ugrasan bir kv gorumce olmayinca sen geline mi sardin ne?
Gelin ne kadar mesafeli olmaya calissa sen o kadar diplerine girmeye calisiyosun.

Yazmasam çatlardım. Bir arkadaşım görümcesine "götümce" diye hitap ediyordu laf arasında. Ama görümce de hakkını veriyordu vesselam..

Sizde aynı bu olaydaki gibi bir görümce (!)siniz sanırsam..

İyi gelin hanımda size böyle bir benzetme yapmamış. Vallahi cuk otururdu

Ha gayret biraz daha çabayla arkadaş gibi olduğunuz Abinizi düşman gelinden kurtaracaksınız. Başkalarının evliliğine bu kadar karışıp burnunuzu sokarken (abiniz de sokmanıza izin verirken) kendi evliliğinize dikkat edin bence, art niyet gördüm sizde ben.

Hakikaten cok sinir bozucu bi insansinz benim gorumcemde unutkanligimla dalga gecmisti o an cok sinirliydim iyi bi hareket degildi ama kotu bi animdi elimdeki siseyi kafasina calar gibi yere caldim ve bagirdim kendine madara edecek baska birini bul diye gozum dondu o an. yani gelininiz cok hakli.

Ben demiştim sorun sizde diye taa en baştan ilk konuda

Size karşı bulunduğum iddiali ifadelerimin doğruluğunu hareketlerinizle kanıtlamış , doğrulamış oldunuz

İlk konunuz da haklı bulanlar ikinci konunuz da soru isaretleriyle okurken bu konu da emin olmuslardir ne kadar haksız ve kötü niyetli olduğunuzu zamanında sizi haklı bulanlar bile artık haklısın demez size

Rahat bırakın gelini artık

İlk konularinizi bilmiyorum. Ama su konuda ortaligi karistirmis gozukuyorsunuz. Araniz zaten bozuk. Oyle saka yapabileceginiz bir yakinlikta degilsiniz. Sizinle muhattap olmak ostemiyor gozukuyor. E tabiki de size gore komik gelen o fotograflarla, dalga gectiginizi dusunur. Abinizde canak tutmus. Kadin patlamis gitmis.

Ben evi terketmezdim, tek konu buysa. Ama belli ki tek bu degil. Bence her ikinizinde ozur dilemesi gerekiyor.

Bana yapsa bunu gormce donsun kendisine baksin derdim. Esimide bir guzel kalayladim. Yaptiginiz hos degil daha bunu kabul etmiyorsunuz

önceki konularını bilmiyorum okumaya da gayret gösterecek değilim zira hata sende seviyesizce davranmışsın ve olan abiye olmuş

İlk konunuzda çekimser kalmıştım iki tarafta hem haklı hem haksız gelmişti. Bu konuda tamamen haksızsınız. Sizin yaptığınız davranışları liseli ergen kızlar yapıyor. Abinizle ne kadar samimi olursanız olun artık o evli ve eşi de sizin kafa yapınızda olmak zorunda değil. Kardeşinizi seviyorsanız bir adım geride durmayı bilmelisiniz.

20 yıllık bir görümce olarak size bir tavsiye vereyim Yeri geldiğinde duymayacaksın, görmeyeceksin, konuşmayacaksın. Kardeşiniz sizin yine canınız kanınız ama artık onunda bir yuvası olduğunu kabul edin. Karı koca arasında sorunlar illa ki olur ama sebep siz olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…