• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Abinde eşinin mimiklerine varana kadar sana anlatmış masallah,dedikoducu kadınlar gibi,al birini vur ötekine.
Bir düş yakasından insanların,uğraşacak oyalanacak bir şeylerin yok mu,ara bozmayı görev edinmissin.
İlk konunda da haksızdın,şimdi de haksızsın,biraz kendi hayatına odaklan rahat bırak milleti.

Ben sizin diger konularida hatirliyorum valla bence gelin sizden skilmiski araya mesafe koymak istiyo sizde hem komiklik yapiyim hemde gorumcelik derdindesinjz bence... yani bence artik siz bu meseleye hic girmeyin sizle aradi iyi olmayan birini neden kizina benzetip aa x benziyo diyosunuz valla kizin yerinde olsam bende kizardim yani kardesinin yuvasina sebep olcan bence artk hic karisma belli ki gelin senle arasinin iyi olmasini istemiyo ablamiycak bisey yok bunda

Linam bir önceki konunda seni haklı bulmuştum ama bu konunda haksızsın. Abinin eşi seninle arasına ne kadar mesafe koymaya çalıştıysa o bariyerleri hep yıkmak, karı kocayı da bence devirmek istedin, devirmişsin de.
Abin de önceki konularından akıllı bir şey gibi duruyordu ama o da senin abin olduğunu kanıtlamış son hareketiyle.

Bu gelin hanıma çok fazla sarıp, hırs yaptın; Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Kızını büyüttün, bence sen işe dön linam.
Bu arada gelin hanımı ben de takdir ettim, bravo valla gururlu kadınmış.

Siz, komik bulduğu için güldüğünü düşünmüş olabilirsiniz ama, O bu yersiz espriyi değil yersiz hareketi komik bulmuş.
Ne düşünerek kavgalı olduğunuz kişiyi kızınızın suratsız haline benzetip bunu ona göstermek istediniz çözemedim, bana manasız geldi.
kışkırtmak istemiş konu sahibi ben olsam öyle anlarım

ne demek yani konu sahibi bunda acayip bişey mi var diye yazıyorsunuz birde

baktım konularınıza şöyle bir takmışsınız yengeye kafayı bir düşün bence kadının yakasından

O gelin kim biliyor musunuz?Burada konu açıp kv den görümceden çok çekiyorum üstüne kocam da onların tarafında ne yapacağımı bilmiyorum çekip gitmek istiyorum diyen kadınlardan sadece biri.
Çekip gitmiş helal olsun.Dönmesin böyle insanların arasına.
Hem kadının suratına suratına dalga geçiyorlar,hem de burada konu açıp arkasından boks moks yok raund diye dalga geçiyorlar.Ayıp.

ay ne itici bir durum.
bende de var bu boylardan.
ya o nasıl mesaj öyle suratsız halini yengeye benzeterek göndermek falan. ne saçma işler. senin görümcen sana aynısını yapsa hoş olur mu?
abinle sıkı olabilirsin ama yengenle belli sınırınız var. size sınır koymak isteyen birine ki arayı düzeltmemişsiniz. böyle fotoalr atmak benzetme yapmak neden?
ne kadar saçma ya. benim görümcem de yapar böyle. abisiyle konuşur sonra bana alltan bir şey söyler .. aman ben ne yaptım ki olur.
çok saçmasınız. elinizi çekin şu evlilikten. abinizin boşanmasına sebep olacaksınız.
iş, uğraş bulun kendinize

Önceki konuları nasıldı ki

Gelin evde iken onlara gitmemişti. Ama gelin evde değilken, tatildeyken, onunla hiç konuşmadan evine tatile gitmeye yeltenmişti. Kocasını ve çocuğunu da alıp. Gelin mesaj atıp bu yaptığına kırıldığını çok mantıklı bir biçimde sakin sakin dile getirince şoke olmuştu.

Sonra olay büyüdü burada yapmayın denilmişti ama konu sahibi hırsını alamayıp, aralarının bozulacağını bildiği halde gelinin o ve sonraki mesajlarını abisine söyleyeceğine emin olduğu eşine okutmuştu. Karı kocanın arası bozulmuştu.

Sonra konu sahibi yine bu konuda da olduğu gibi "ben ne yaptım ki" demişti.

Son düzenleme:
Sırf abinizin eşi size mesajla haddinizi bildirdi diye onlar tatildeyken yok beni engelledi vs diye kavga ettirmeye çalıştınız, şimdi de dalga geçiyorsunuz kadınla. Altta kalmak istemiyorsunuz ve hatta kıskanıyorsunuz bence, sebebini bilmesem de. Rahat bırakın insanları. Çok kötü bir kalbiniz var, Allah sizin gibileri uzak etsin. Umarım abiniz de dedikoduculuğu bırakıp kafa tasının içindekini biraz çalıştırmaya başlar.

Önceki konuları nasıldı ki
Çok uzun yine bu gelinle ilgiliydi. Konuda diğer hanımlar niyetini çözmüşlerdi ama ben bu kız çok saf kalpli diyordum istemeden ara bozmuş falan :KK53: Niyetini geç de olsa ben de anladım bu konuda:KK59:

ilk konuda sonuna kadar size hak vermiş biri olarak, sizden zerre kadar haz etmeyen birinin üzerine neden bu kadar gittiğinizi anlamadım? ha bu arada gelini de anlamadım.. bunun için ev terk edilmez, görümceye bir mesaj yazar olayı kökten halledersin, bir daha selavatla yaklaşır.. konudaki herkes ayrı bir ilginç..

Kendi kızının komik fotolarını atıp bak bu aynı eşinin surat ifadesine benziyor diye abisine gönderen görümceye, maymun fotosu atar bu da aynı sana benziyor derdim.

Dibine kadar haksızsınız

ben daha da ağırını derdim de suyu bulandırmayayım şimdi..

Back
X