Gelin-görümce ne sıklıkla görüşmeli?

Benim görümcem iyi bir insandır kendisine değer veririm ve zaman zaman telefonlasır uzun uzun konuşuruz..Adildir,halden anlar yapıcıdır.Sizinki sanki bana gereksiz özgüvenli geldi muhtemelen sorgulamadan konuşuyor,küçük dağları ben yarattım havalarında..Süreçle alakalı olarak bu şimarıklığı bir süre daha devam edebilir zamanla vereceğiniz tepkilerle normale dönecektir.Dönmezse şayet bebekle uğraşır gibi ugraşırsınız.

6 tane yengem var.bitanesu disinda digerleriyle aram cok iyi hep arasiriz.surekli gorusuruz.baska hatalari yoksa bence bunlari goz ardi edin.bazi insanlarin yapisinda var kucuk seyleri onemsiyorlar

Benim görümcem küçük yanımda büyüdü kardeşim gibi o yüzden her gün gorusuyoruz neredeyse ama abimin esi ile bazı tatsizliklar yaşadık bi ara hic gorusmedik şimdi arada bir mesajlasiriz ben ailemin yanina gidersen birkaç kez gelirlerse görüşürüz Bu arada biri söylemiş evlenince abi pek kalmıyor diye aynen katılıyorum canım abimle bile doğru düzgün gorusmuyoruz

Kendi kullanacağı bir şey için teklif ye bulunmuş olsaydık haklıydınız ama tek başına sözlenmiyor ki abimde başrol o törende. Bunun aslında samimiyet başlangıcı olduğunu düşünmüyorum kendim için

Gorumceyim gelinim..o gelin kardesimi mutlu ettigi surece tepemde yeri var...cok mic mic olmak iyi degil ama yabanci gibide olamam.. gidip geliriz dertlesiriz..gelince evimde yeri gelince mutfagimda bulasikta yikar cayda doldurur. Bende ayni sekil sakinmam birseyi.. cok seviyorum onu.. o da beni sever saolsun..

Bir görümce olarak yengemle fırsatımız oldukça görüşürüz. Çocukları olduğu için her zaman müsait olamayabiliyor. Arada mesajlaşırız kanka gibiyiz diyebilirim. Ablam yok abla gibi severim açıkçası. Her insanın hatası oluyor. Onun kusurları olmuşsa benim de olmuştur 21 yıldır evliler hiç kızıp küsmemişizdir. Üstelik uzun yıllar birlikte de yaşadık. Yeri geldı onun bana faydası oldu yerı geldı benım onlara faydam oldu. Her şey karşılıklı anlayış da saygı da çaba da ne gelırse aklınıza. Bu arada benim de bir görümcem var pek görüşmeyiz birbirimize garezimiz yok ama kendı ılgısız ben nişanlıyken ne geldı ne gıttı. Tabı brn bizimkının hatrına gıttım bı kac kez. o yuzden ben de pek yaklaşmıyorum yanı bu garezden degil bır kere yakınlıgı kuramadık ondan sanırım. Eltimle sözde çok iyi gıbıdırler belkı de yenge muhabbetını onunla kurmak kendısıne yeterlı gelıyordur. İnsanlar kiminle görüşmek isterlerse görüşebilirler. Saygı duydum. Karşınızdaki cazgır bir kişi değilse sıkıntı olmaz. Düşüncesiz mi heyecanlı mı anlayamadım biraz daha tanıyıp öyle karar verin nasıl davranacağınıza.

Sonuçta sen abin için yapmışsın o açıdan sıkıntı olmaz. Gelin sanırım cahil biraz saçma davranmış görmüş oldun ona göre davranırsın bundan sonra. Aşırı derecede fedakar davranmazsın gördün istismar edilebiliyormuş. Onun haricinde boşver et. Tüm resimler mail olarak atıldı seçip alırsın varsa oradadır yoksa yoktur deyip kestirip atmak lazım sonra gene gündeme getirebilir.

Gorumce olamiycam hic, ama benim 4 gorumcem var 3 u baska ulkede ve hic bi problemimiz yok. Bi tanesi bes dk lik yerde oturuyo kendisi evde ama ben calisiyorum o yuzden bazen haftada veya iki haftada bir gorusuruz. Hani iki gorustum diyelim ama acikcasi ben allahin her gunu onlara gitmek istemem veya bana gelsin istemem. Kotu birisimi tabiki degil coookk iyi bizim icin elinden gelen herseyi yapti yaparda ama arada bi mesafe olmasi sart. En ufak sorunda birbirimizin yanindayiz buda yeter bence.

Yengem 7 ay önce rahmetli olmasaydı, her gün görüşmek isterdim. Şimdi istesem de göremiyorum... Dolayısıyla artık görümce değilim. Üç tane görümcem var samimi değiliz. Yapı olarak soğuk insanlar. Ben de karşıdan sıcaklık görmezsem adım atabilen biri değilim. Dolayısıyla pek görüşmüyoruz.

Kişilere ve yaşananlara göre değişir görüşme durumu. İstemiyorsanız görüşmeyin. Biri bir şey derse de "bir sorun yok vaktim olmuyor" dersiniz. Gelininiz de anlattığınız kadarıyla bencil bir tip belli ki. Görmezden gelin.

İnsanına bağlı bu , haz etmediğim insanla görüşmem
3 görümcem var, hepsi benden küçük, iyi kızlardır ancak ben bir tanesi ile samimiyim, samimi derken de haftada bir telefonlaşırız, ayda bir gibi de birimizin evinde toplanırız, konuşup anlaşabildiğim bir insan. Ancak diğer ikisi ile sadece aile ziyaretleri olduğunda görüşüyorum. İlk evlendiğimiz günlerde baktım ki bayram seyran sadece abilerini arayıp bana telefonda selam söylüyorlar hiç yakınlık kurmadım. Eşim sordu bir kez görüşmek isteyen arar benim kardeşlerimden küçükler onların peşinde koşamam dedim konu kapandı. Kv memlekette onunla da iyi anlaşırız, haftada bir ararım, arada bir ufak hediyeler yollarım o da bana yollar, kv eşimin üvey annesi ama bana üvey gibi değil nazlanmak istediğimde arar konuşurum, geldiğinde dizinin dibine kıvrılıp yatarım, hatırını sayarım çünkü ondan hep öyle yakınlık gördüm, benimle eşimle olduğundan daha sıcak diyebilirim, annem olmadığı için bir aile büyüğü, bir anne figürü hoşuma gidiyor

Ben kaynana, görümce, gelin, elti, kayın vs vs sıfatlara bakmam. İnsanlığa bakarım. O kişiyi seversem, ısınırsam hergün de görüşürüm. Sıfatı mühim değil. Bu işlerin yazılı kuralı yok. Sevmezsem de pek politik olmayı beceremeyen biri olarak hiç görüşesim gelmez.

Fotoğraf konusunda bir teşekkür bile etmeyip, bulmuş da bunuyor gibi davranması kabalık. Yani kızmakta haklısınız. Ama şunu da söyleyeyim, eğer birinin fotoğrafları sizde bulunuyorsa, o kişiye vermek üzere anlaştıysanız da lütfen süründürmeyin insanları. Kendi arkadaşlarımla da en uyuz olduğum şeylerden biridir. "Dur ben seni kendi telefonumla çekeyim, evde atarım fotoğraflarını" der, günlerce isterim, ya telefonları bozulur, ya beceremeyecekleri tutar. Artık kimsenin kamerasıyla fotoğraf çektirtmiyorum, veriyorum kendiminkini. Günlerce milletin peşinde koşamam. Yani bu da aklınızda bulunsun.
Bir dahakine bir fotoğrafçı ayarlasınlar, bu sorumluluğu almayın. Ha alırsanız da bir an önce fotoğrafları sahibine ulaştırın.

Bence bunlar konuşuluyor hesapları yapılıyorken görümce kardeşini yada abisini gelinde eşini düşünmeli küçük meseleler için onu fazla yormamak gerek diye dusunuyorum

Haklısınız ancak okumamışsınız sanırım

Yani zaten attığım, tamamı bu dediğim fotoğraflar için birkaç gün sonra başka yok mu diye aradı..

Hem görümceyim hem gelin.
İkisi ile de 15 te 1 aile evlerinde görüşüyoruz genelde.
Senede 3 kere falan da ikisi de benim evime gelir.
Kardeşim 3 yıldır evli evine 3 kere gittim.
Görümcemin evine de senede 1 genelde kızının Doğum gününde :)
Valla bana bu ölçü iyi. Şehir dışında falan olsa. Bayramdan bayrama.
Telefonlaşma da önemli bir şey varsa.
Çocuklar hastadır geçmiş olsuna, şimdi görümcem hamile, kontrole gittikçe nasıl geçti diye sormaya falan..

Biz görümceyle aynı apartmandayız 8aydır zaten iyi anlaşırız ha tartıştığımız da olur ama iki kardeş gibi herkez fikrini söyler kızar darılırız ama yine ararız birbirimizi.
Heycanına ver yada açıkça söyle sadece bunlar var oda sizin hatrınıza de. Böyle sıkıştırırsan aramız bozulcak de . Bence konuşularak çözülmeyecek sorun yok. İçine atıp susarsan öfken de büyür. Yinede sen bilirsin. Herkes farklı sonuçta. Görümcemin görümcesi var, ölse cenazesine gelen olmaz. Öyle bi yani seveni yok .

Tecrubeee bir yerde
Bakin gununuzde hepimizin cebinde gayet net ve guzel cekim yapan telefonlar var hem fotograf hem video cekebiliyoruz evet heves ama bu daha soz evdeki is dis cekim degil dugun degil kina degil ufak makineler bile cok guzel is gorur herkesin sozunde conica nikon lar havada ucusmuyor bunun nisani kinasi dugunu var yuzuge skinti yapipta profesyonel makine kiralamak sacma olmus zaten

Dedigim gibi tecrube en azindan tarz tavir yaklasim adina on bilgi olmus birazcik sadece uzerinize erkek tarafi olarak dusen kisma bakip kalaninda siz bilirsiniz biz anlamiyoruza donerseniz iliskiniz daha rahat olur gorusundeyim ilerdede gorumce herseye maydonoz oldu denmez misal o makinede olduda bise olup silinmis olsa al basina mevzu soylenilip durur gereksiz gerginlik

Sorunuzun oz cevabi karsinizdaki insana bagli bunca zahmete tesekkur etmeyen sizin vaktinize saygi gostermeyen darlayan yapilarda saygili guleryuzlu etliye sutluye karismadan mesafeli tavir her daim muhabbette kalmayi saglar diye dusunenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…