Gelin-görümce ne sıklıkla görüşmeli?

Valla yengemle onlar geldikçe görüşüyorum senede iki kez 3-5 günlüğüne gelirler şimdi evlendim bir iki gün 3-5 saat anca öyle muhabbetimiz yok yani aynı ortam farklı meşguliyet.Görümcemlede geçmiş sebebiyle görüşmüyoruz ben iki kez adım attım ama ya o canciğer olurum yada görüşmem dedi bende onca yaşanılan şeyin üstüne canciğer olamam değince çirkefe bağladı ahirette görüşürüz dedi.Bence mesafe olmalı ya mesafe iyidir.

Biz esimle birlikteyken gorusuruz.cok az .bastan beri boyle.mesela hic ozel biseyimizi anlatmayiz birbirimize mesafeliyiz bi sorunumuz yok saygiliyiz.guleryuzluyuz ama mesafeliyiz sebepsiz.

Sözü kız tarafı yapmadı mı? Öyleyse bırakın onlar ayarlasın. Basrol abim diye sizin ustlenmeniz gerekmiyor.
Ortak yapıldıysa da bırakın abiniz ayarlasin. Nisanlinizdan alinacaksa bile abiniz alsin. Siz isin icine girerseniz siz muhattap olmak durumunda kalirsiniz.
Abiniz "bir akrabadan ayarladim" dese kafaniz daha rahat olurdu.

Aynı ortamdaydık onun hesabını yapamadık bilseydik karışmazdık ama söylemiş bulunduk karşılığı bu mu olmalıydı??

Sizin duruma birsey diyemeyecegim, biraz daha zaman ver bence. Duruma gore mesafeni ayarlarsin.

Ben görümceyim. Gelin gorumce degil adeta sevgiliden beteriz. Hergun saatlerce mesajlasiriz. Ne buluyoruz bukadar konusacak bilmiyorum ama o yazmasa ben catlarim, ben yazmasam o catlar dayanamaz. Severiz birbirimizi

Görümce göremeyeyim ömrümce demişler . Sorunuza cevap olmuştur belki.
Siz rahat olun görümce olan sizsiniz nasıl olsa

Gorumceyim, severiz birbirimizi gayet oyle cok vicik vicik segilizdir ama gorusuruz yani ne bilim:) hic sure tutmadim haftada kac kere felan:) yeri gelir 2 hafta gorusmeyiz yeri gelir haftada 3 gun bir arada oluruz:)

Gelin ve gorumceye göre değişir bu durumlar. Ne eltim var ne görümcem. Ama olsaydı kesin mesafeli olurdum.

Sizin yerinizde olsam bayramdan bayrama anca.

Aynı ortamdaydık onun hesabını yapamadık bilseydik karışmazdık ama söylemiş bulunduk karşılığı bu mu olmalıydı??

Ben sizin iyi niyetinizi anliyorum. Tabi ki hesap yapmayisiniz cok guzel. Ama malesef bu isler boyle. Siz hesap yapmazsaniz karsi taraf da hesap yapmaz. Hem iyi hem kötü anlamda... Dusunmez ayip mi olur bu saatte sorarsam diye

ya sen gelin kızla yıldızlariniz hiç barişmamişsiniz...
hee de geç. bende görümceyim. benimde görümcem var.
Bide görümceniz varsa bişey deme.:) aynisini başina gelir derler.

Hem gelinim hem gorumceyim gorumcemi kardesimden ayırt etmem çok severim kardeşimin karısı evlenmeden 6 sene önce iyiydi evlendikten sonra değişti meğerse kopruyu geçene kadarmış altı ay önce yeğenim oldu hala olduğuma sevinemedim o derece soğuttu şimdi görüşmüyorum çunku nedenim cok

Fotoğraf konusu kapandıktan sonra yüz göz olmamaya çalışın siz, karşınızdaki insan bir garip geldi bana. Ayrıca bir üyenin dediği gibi sadece abi değil, evlendikten sonra genel olarak kardeşlik ilişkisi çok değişebilir, tabi istisnalar var ama aileye giren gelin ve damatlar o dengeyi bozabilir bazen. Buna da hazırlıklı olun, abinizle aranızı hep iyi tutun. Bir olay oldu mu hiç beklemediğiniz bir tepki falan verirse hemen suçlama moduna girmeyin yapıcı olmaya çalışın mesela. Normalde bu tip şeylerin lafı olmaz bence, hatta mesafe çok anlamsız sonuçta aile oluyoruz, ama eğer ters bir durum varsa ortada mesafenizi buna göre koyun sizde mutlu olun karşı tarafta.

watsap gurubumuz var.eltı gorumce eşler falan ordan bayram kutlama vs..ınsta da paylaşım yaptığımızda msj atarız çocuklarla ılgılı.ne eltım nede gorumcem hiç oyle düşünmedık heralde.aramızda mesafe var yanı saygılı bır şekılde.memlekete gıdıncede abla kardeş oluruz buluştuğumuzda.zaten herkes çalışıyor ev iş çocuk derken sanırım boyle şeylere vakıt bulunmuyor.sızde araya mesafe koyun.buyuksenız ondan bıraz ağrılığınızı koyun.abım abım de kendınde odun verme.

Duruma bağlı bazen hergün bazen aylarca kimse bu durumu kasmaz herkesin işi var gücü var sonuçta

Ya bu abi kalmıyor olayı bir bizde yok galiba, gayet de abi benim eşim, ben nedense birinin karısı olmayı beceremiyorum.

Abilikten çıkma kastınız nedir merak ettim ?

Ya bu abi kalmıyor olayı bir bizde yok galiba, gayet de abi benim eşim, ben nedense birinin karısı olmayı beceremiyorum.

Abilikten çıkma kastınız nedir merak ettim ?
Ya canım başta şunu söyleyim şöyle bi saçmalık var; bizim abiler değişiyor ama kocalar abilik vasfını hiç yitirmiyor nasıl oluyor bende anlamıyorum.
Birde ben orda şunu demek istedim ; evlenmeden önce size can ciğer davranan abiler evlendikten sonra karılarının dibinden ayrılmıyor haklı/haksız herşeyde karılarını tutuyorlar .Benim abilerimde aynısını yaşadım.Kocamsa ablasına aynı kardeş hiç değişmedi.

Ben o tarz erkekleri hiç sevmiyorum karakter olarak, elma ile armutu ayırt edemeyen büyümemiş tipler. Kardeşin yeri ayrıdır, eşin yeri ayrı, ananın yeri ayrı. Ama nedense erkeklerimizin bir çoğu ya evlenince ailesini unutuyor ya da tam tersi ailem de ailem oluyor, ortası çok az maalesef.

Valla canm şöyleki ben görümcemi çok çok severim. Ama onların kendi marketleri var ve eşi ile beraber çalısıyor. Çalışmıyor olsaydı valla hergun görüşebilirdim. Aramz çok iyi. Ki kolay kolay bir gelin görümcemle hergun görüşmek isterim demez. :) ama valla bn görüşürüm. Belki sizin gelininizde sizinle samimiyetinden böyle davranıyordur. Yada araya bir samimiyet koymaya calısıyor olabilir. Çünkü bnde görümcemle ilk tanıstıgım ettiğim zamanlarda çok çekinirdim nasıl davranıcagıma karar veremezdim bundan dolayı sacma sapan bii tavır çıkardı ortaya belki buda öyle bir durum olabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…