Gelin-Görümce sorunsalı :((

Yok ya aslinda normal de kardesinin karakterini, kisiligini cok begeniyor, benimkine gore. Yani o cok agirmis, hanim hanimcikmis, ben hafif mesrebmisim(!) vs vs.
Ama zamanla Allah gosteriyor bu laflarinin, kalbimi kirdiklarinin sonucunu.
o zaman o karakterde biriyle evlensedi adama bak.
Hafif mesreb daha iyidir,herseyi ortadadir,o hanim hanimlari biliyoruz
melek gibi olup seytan cikanlarida oluyor.
Aaa cok sinir oldum kocaniza kusura bakmayin.

yok yok asla:) son cimleye gülesim geldi.ben aksine bi ihtiyacın varmı diye sorarım yengeme..ve bu durumdan şikayetçi değilim inanın saygı duymam gerektiğini zaten biliyorum.belkide ben abimi çok sevdiğim için onun eşinide çok sevmek istedim.ve o böyle mesafeli olunca bu duruma üzülüyorum.e abimin evine bir gidip kalma iki..üç...bunun ikisi arasında sorun olmasındanda korkuyorum.o yüzden buralara bu saatte sizlere akıl danışmam

Hahahh gece gece guldurdun beni.
Biz kadinlar boyleyiz degil mi.

Ay çok güldüm yorumuna hele nereye destek gerekirse haber edin emi demene bayıldım :))

Her kılıfa uygunum ama hem gelin hem görümce olarak :) her ıkı tarafıda ciddi bir şekilde itina ile gazlayabilirim sesleniverin yeter :) bakmayın gırgıra vurduguma görümce olarakta eteklerim dolu gelin olarakta :) cok inceliyoruz bızler vesselam :)

Bak birinci yapıcağın şey en yakın zamanda abine gidip kalman. İkincisi yengeni arada bir ara halini hatrını sor. Ya da sana güzel bir fikir belki işine yarar bir derdini yengenle paylaş. Eğer sana hala soğuk davranıyorsa yapısı böyle de geç düşün düşün hasta olursun ben sana söyliyim

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) Sorunun varsa çözersin inşallah bir an önce hem kolay empati yapabilirsin ikiside olduğun için :)

ilk yıl gidip kalmıştım bi kere.abim işlerinden dolayı il dışında olduğunda yengem tek korkmasın diye gitmiştim.sonra soğukluğu farkedince gitme isteği kalmadı başta böyle değildim ben.derdimi paylaştığımda oldu onuda yaptım.biraz daha ben yakın durayım bakayım noluyor.bazen mesela bi konu açıyorum o an gülerek sohbet ettiğimiz olduysa abimde o an bizi gördüyse bakıyorum çok mutlu oluyor.belliki bizim çok iyi anlaşmamızı istiyor.ama bu gülme hali hep benim çabamla yani hepte tek taraflı olmazki.
neyse söylediklerinizi yapmaya çalışıcam.

Yani degil mi cok agir bir laf. Hem de nisanliyken soylemisti. Surekli surette beni kardesi ile kiyasliyordu biz nisanliyken, ondaki guzel yanlari, bendeki kotu yanlari ortaya atiyordu, bir defasinda da boyle dedi. Kaldi ki benim de iyi yanalrim vardir bircok gorumceye gore degil mi? Neden bunlari gormuyorsa. Ama Allah buyuk, zamanla nasil da karsiligini aliyor yaptiklarinin.

Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) Sorunun varsa çözersin inşallah bir an önce hem kolay empati yapabilirsin ikiside olduğun için :)

Görümce olarak susarım yengemin karsısında saygıyı elden bırakmam her huyunu suyunu begenmemde gerekmıyor bunun ıcın, Gelin olarakta sustururum görümcemi ama dilimle değil tavırlarımla benden kucuktur saygısızlıkta yapmıstır ama sonuc olarak hatasını anlamıssa sorun yok.Ben yengeme bayılmıyorum, görümcemde bana bayılmıyo kısacası :) Ayılmadan bayılmadan gecınıp gidiyoruz işte :)))

Benim erkek arkadaşım iyiki ablamla bu kadar yakınsınız eğer böyle olmasaydınız ben hep arada kalırım demişti. Abin sana düşkün belli ee o da karısı tabiki ikinizin çok iyi anlaşmasını ister. Sen bir dene bakalım eğer olmazsa dediğim gibi karakteri böyledir diyip hiç kafana takmıcaksın.

Bence kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı olsun da gerisi önemli değil boşverin gitsin :)

Sana bir sır veriyimmi tatlım bir görümce olarak benim yengemde mesafelidir buz dolabı gıbı gelıyordu baslarda zamanla biraz mıkrodalga oldu ama neyse..evlendgımde kendımı onu taklıt ederken buldum megersem bılıncaltım örnek alıyormus kızarken kendime geldiğimde benim görümcemde bana karsı cekıngendi :) toparladık ama artık ne cok mesafe no cok samımıyet ortayı bulmalısın bence.

orta yolu bula çabasıyla ilerliyorum sanırım kendi adıma...tabi karşı tarafın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.

orta yolu bula çabasıyla ilerliyorum sanırım kendi adıma...tabi karşı tarafın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.

Mesafeli durmak istemesini önceleri abiyi aileden koparmaya calısıyor gıbı yorumlayabılırsın ama gelin oldgunda anlıyorsunki aslında iyi geçinebilmek karsılıklı bırbırnızı kırıp dokmemek adına yapıyormus dıyebılıyosun.Diyorum ya evlenmeden önce ne dusundgunu anlayamıyordum yengemin küçük kızkardeşim bekar salıversem bogacak yengemi o derece gıcık.ben bı sıkıntmı anlattımmı beni haklı gorur ama yengemle aynı seyı yasadımı onu haksız gorur bizlerde az degılız hanı gorumce olarak hee :))mesafeden nefret edıyorum dıo cok kasıyo dıyo ama banada abla kendını ezdırme dıyebılıyor :))Hepimiz geliniz Hepimiz görümceyiz diyerekten noktayı koyuyorum iyigeceler :)

Bak sen, bu ön yargiler teeeeh kiz istemeye kadar gidiyor ve sen merak ediyorsun bu kiz niye sogukkanli diye? Ki senin tek sorunun onun sogukkanliligi degil, yok abin ile sohbeti böldu, annene yardim etmiyor, yok araba istedi, kiz istemede soguk.

Sonrada ön yargili, dedikoducu olmadiginizi iddia ediyorsunuz. Yapmayin bunu. Abin ile evli diye senin ile samimi olmak zorunda degil, evinde hizmet yapmakta zorunda degil, ki anladigim kadariyla kiz soruyor yardim edimmi diye fakat annen red ediyor ve sen halen istiyorsunki yardim etsin, gelinlik yapsin diye.

Ayrica bunun yani sira yapi olarak sogukkanli olabilir yada fazla samimiyetten zarar gelir düsüncesinde olabilir. Neticede senin en iyi dostun olmak zorunda degil, ki bakarsan aslinda sen dostluk pesinde degil, fesatlik pesindesin, kusuruma bakma.

Yapisi öyledir herkes can ciger kuzusu sarmasi olmuyor,
niye bu kadar dert ettiniz..
agbinizle arasi iyiyse varsin sizle mesafeli olsun,
siz icerde o kadar kalinca merak etmis olabilir,
aile meselesiymis ama yengenizde aileden artik,
benden gizlense bisey cok kirilirim valla..
hele 30 40 dk ne konusuluo catlarim meraktan

şu yazdıklarınızı yengem bile burda açıp okusa güler.
hiç bu kadar fesat kötü niyetli önyargılı olduğumu bilmiyordum sayenizde öğrendim.sanırım sizde sadece gelin olarak baktınız duruma.sizin fikriniz tabi sorun yok

E annen yemek hazirliyorsa sende yardim ediyorsun sanirim,
gelip soruyormus iste yapilacak birsey varmi diye annende yok diyorsa ne yapsin,
cekilin ben yapayimmi yardim lazimsa yenge sende sunu yap diyin yani ne olacak,
siz yok derseniz oda yapmaz ne bilim.. :26:

niyemi bu kadar dert ettim.çünkü bu durum böyle devam ederse bağımız iyice kopacak ve zamanla belkide abimdende uzaklaşmak zorunda kalıcam.kim bunu isterki...çok samimi olmak niyetim yoktur kimseyle.siz birinin herşeyini düşünüp saygınızdan sevginizden ödün vermediğiniz halde karşı tarafın özellikle tembihlenmiş gibi ısrarla soğuk durması üzer sizi...

bi arkadaşta yazmışki kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil.aman aman öyle beklentim zaten yok.ben fazlasıyla hizmet ediyorum zaten.kötü niyetlide değilim ama annem o kadar iyiyken bile ona karşıda öyle davranması anlamsız..duyarsızlık hiç güzel bişey değil.kim için olursa olsun.

ya çok soğuk bi şekilde soruyor öyle olunca zaten istemezsinki yapmasını..bende yok diyorum.kendim herşeyi tek yaparım daha iyi.

Belki cok samimi olunca isin cilki cikacak diye dusunuyordur kendince tabulari vardir hani cok muhabbet tez ayrilik derler ya,
cok icli disli olmak istemiyordur.. o soguksa sende onun gibi davran yani birsey bekleme,
bosunada uzulme her insanin yapisi bir degil kimileri cok guler yuzlu olur kimleri cok suratsiz olur hos gormek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…