Gelin görümce

seninanonim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
122
41
18
40
Merhaba.Sorum Abimin eşiyle ilgili olacak.Yenge hanım bana storylerini gizlemiş farkettim işin garip yanı gerçekten işetişim halinde değilim onunla çünkü dengesiz tavırları var örneğin aramızda hiç bir sorun yokken benim olduğum arabaya bindiğinde bana selam vermeden yolculuk yapıp ertesi gün gayet normal bir şekilde bir konuyla ilgili beni arayabiliyor.İnanın abim ve kavgalarıyla ilgili konu açıldığında hep düzgün yorumlar yaptım olumlu konuştum birbirinize iyi davranın gibisinden.Ama gördüğüm muamele bu.Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl davranmam gerekiyor

Gormenizi istemiyorsa gizlemistir. Insanlari sosyal medyada rahat mi biraksaniz artık?
O selam vermediyse siz verseydiniz.

Esiyle olan problemlerinde sizin düzgün yorumlar yapmaniz onun umrunda midir sizce? Yorum yapmadan duramaz misiniz?

Insanlari rahat birakip, sosyal medya profillerine kadar didik didik karistirmayi birakin bence:)

Keşke bu platformda engelleme butonu olsa siİ hemen engellesem.Kişi kendinden bilir işi diye bir söz varya hani.Kendi arayıp kavgalarını anlattığı için yorum yapmış olabilir miyim. 2.si arabaya bindiğinde ben girişken olduğum için ortaya merhaba diye laf atıp cevap almamış olabilir miyim.Kendi dengesizliklerine rağmen abimin eşi sıfatıyla saygı gösterip onu sosyal medyadan engellememiş olabilir miyim anlattıklarım konu bütünüyle bu durumlara çıkıyorda

Gizler gizler. Ben de bazı insanlardan durumlarımı gizlerim. Benim profilim benim sosyal hesaplarım. Nasılsanız öyle devam et.
Hayir bir de nerden öğreniyorlar gizledigini? Oyle bir takipteler ki, baskasinin telinden/hesaplarindan bakiyorlar heralde.
Bana korkutucu geliyor ya.
Dusunsene, gizliyorsun ama gidip ajan gibi buluyor yine. Acayip korkutucu bence :)

Umarim sizden uzak kalmayi basarabilir.

Hayir bir de nerden öğreniyorlar gizledigini? Oyle bir takipteler ki, baskasinin telinden/hesaplarindan bakiyorlar heralde.
Dusunsene, gizliyorsun ama gidip ajan gibi buluyor yine. Acayip korkutucu bence :)
evet yine aynı şekilde devam:) gayri ihtiyari arkadaşımın hesabından bir şeye bakarken gizlediğini öğrendim siz yine kişi kendinden bilir işi atasözünden devam edin

Gizlemesine takılmayın bence o onun bileceği iş. Iyi niyetle yorum yapmışsınız ama bazi eş ile yaşanılan sorunu aileye de yansıtıyor elestiri yapacak olursam ben de öyleyim muhtemelen dengesiz tavırları abinizle olan iyi ya da kötü iletisime bagli olarak değişiyor. Bu durumu da kisisellestirmeyin. Az önce bir başlık acmistim bir arkadaş dedi ki siz iyiliginizle terbiye edin o kişiyi. Ben de size ayni tavsiyeyi vereceğim o ne yaparsa yapsin kendinizi de ezdirmeyecek sekilde onu iyiliginizle terbiye edin bırakın o utansin. Ha bariz olarak kisiliginizi hedef alir konusursa cevabini da verin

Fake hesaplardan ya da başkalarının hesaplarından. Ben, sen olsak uğraşmayız, ne hali varsa görsün der geçeriz. Milletin boş zamanı çok demek ki.

siz biraz yalnız mısınız? Yalnız kalmayı mı seviyorsunuz? yani ben de insan sevmem ama siz sanki biraz abartıyor gibisiniz ? biraz önce de kardeşinizi niye arıyorsunuz, insanlara iş yaptırmayın gibi bir şey yazmıştınız başka bir konuda... İnsanın kardeşi arayacağı ilk insanıdır anne babadan bile önce. e bu kadının da abisinin eşi neticede. işin düşünce ara işin düşmeyince selam verme. böyle saçma şey mi olur :) insanlar iletişir ve bu doğaldır :)

İnanın bir ton sorunları oldu kendi dahil etti beni konularına onu rendice edicek tek bir şey söylemedim kötü görümce olmayayım diye insnalar bir garip

Yahu yazdiklarimla ne alakasi var şu yorumun?
Kendisinden hikaye gizleniyorsa, taciz eder gibi didiklemesinin anlami var mi?

Diger konuda demek istediğim, oyle cok onemli mesele degilse her moka insanlari rahatsiz etmenin yanlis olduğu idi.
Gayet kendisinin halledebilecegi bir durumdu.
Yalnizligi hiiiic sevmem bu arada

Bende hemen kendi hikayemi gizledim ararsa net cevap verdim bir öyle bir böyle dengesiz tavırları gerçekten kaldıramıyorum

Sürekli insanları rahat bırakın tarzı yorumlarınıza denk geldim ben de o yüzden, siz de belki insanlarla iletişim kurmayı sevmiyor olabilirsiniz diye düşündüm... Şöyle örnekleyeyim kardeşimin sevgilisi story gizlese gençtir yapar, olur öyle şeyler der geçerim hatta ilgilenmem bile ama benden büyük olacakk, hem beni derdi için arayacak hem de bazen bana yok muamelesi yapacak... bi de üstüne sosyal medyadan story gizleyecek e hocam çıkart arkadaşlıktan... çok da lazım değilsin sonuçta... Niye kendini önemsedin ki bu kadar der kızarım. Yani olayların örgüsüne bakınca kadın haklı... yoksa bence de lazımsız olmasa da olur... umarım anlatabilmişimdir.

Kuzum sen burada fikrini almak istediğin insanlara sırf fikirlerini söylediler diye şarlıyorsun ya, bak bakalım belki bir başlık da yengen açmıştır, konuyu ondan dinlemek daha sağlıklı gibi. Kaldı ki karı koca arasına olumlu -olumsuz girilmez. Sen evlilik terapisti değilsen tabi

Herhangi bir ortak arkadaşıyla konuşurken karşı taraf a yengen de buraya gitmiş bugün story atmış dese bile ortaya çıkar. Ben en yakın arkadaşımın arkamdan atıp tutan biriyle görüştüğünü bu şekilde öğrenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…