Gelin görümce

Ben de Görümcem dahil eşimin tüm ailesinden herşeyimi gizledim , sebebi ise maydonoz olmasınlar bizi adım adım takip edemesinler diye , sizdeki durumu en iyi gelininiz bilir, çok mu karışıyorsunuz herseylerine belki ondan gizlemiştir...

Görümce olman yetiyor canım
Bizdede var bir tane
Ama benim yengem değil, eltim görümceme neler neler yaptı

neden bu kadar saldırgan bir tavır içindesiniz? İnsan bazen gerçekten araştırmaktan değil ama önüne düşüyor bazı durumlar bu şekilde engellendiğini farkedip incinmiş olamaz mi?

Hikaye gizlemesinin bir ton sebebi olabilir ya ben direkt art niyetli düşünmezdim bazen ben de gizliyorum özellikle dayanamayıp eşime göndermeli bişey paylasacagimda ailelerin bilip meraklanip huzursuz olmasına gerek yok diye bütün aileye storyleri gizliyorum sonra açmayı da unutuyorum hatta belki öyle biseydir

Umrunda ve takıyosun.
Neden açıkca sormuyorsun?

Yani ne yapacaksınız ki? Doğrudan size bir yanlış davranışı yok. Belki selam vermediğinin farkında değil, dalgındı, belki de bilerek vermedi. Ama ne yapacaksınız ki ? belki sizinle sıkı fıkı olmak istemiyor. Yani storylerini gizlemesi mi sorun? Gizlerse gizlesin.

sizin gibi bir görümcesi varsa haklı..buradakiler de pes etmiş
Böyle bi kanıya nasıl vardınız acaba .cidden merak ettiğim için soruyorum.
Konu sahibi gayet düzgün bi şekilde konu açmış.gelinlerini yerden yere vurmamis .ne konular okuyoruz en basit bi olayı anlatmak için gelini yerden yere vurdukları gibi ne özel hayatı kalıyor ne bisey.gelinden girip sülalesinden çıkıyorlar.
Ben bisey mi kaçırdım acaba diye cidden meraktan soruyorum.

Reactions: hlz
Bu tip eşinin ailesini baştan sevmemek üzere ön yargıyla evlenmiş kadınlar var.Es ailesi ne kadar iyi olsa,karışmasa ve hatta maddi destek bile olsa bu tavırlarını değiştirmeyen kadınlar var.Benim bir yakınım da aynı şekilde eş ailesi hiç karışmaz ,başına buyruk yaşar,selam sabahı yoktur,aynı şehirde bayramdan bayrama uğrar,yaşlı insanlar hasta olsa bile aramaz.Varsa yoksa arkadaşlarıdır.Böyle vicdansızlar da var .Şimdi vardır bir sebebi diyenler olacak,hiçbir sebebi gerçekten yok,verici ve seviyeli bir aile olduğu için,kavgacı olmadıkları için bu tavırlarını yıllarca sürdürdü.Karakter yoksunu yada iyi terbiye almamış,görgülü ve seviyeli olmayan çok kişi var etrafta.

Birisi profilini benden gizlese fark etmem sanırım. Artık nasıl bir teknoloji özürlüysem.
Zannedildiği gibi sosyal medyada herkes herkesle paylaşım yapmıyor. Zaten hikaye gizleme ve engelleme de bunun için var. Selam vermemesi de onun nezaketsizliği. Siz kendş bildiğiniz yolda devam edin. O da nasıl davranırsa davransın.

Cevaplara verdiği yanitlardan dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…