Gelin görümce

Demek ki storylerini sizin görmenizi istemiyor, bazı aileler var ki gelinn yediğinden tut nereye gittiğine kadar karışıyor. Biz sizin ailenizi bilemeyiz ki belli ki görmenizden rahatsızlık duymuş gizlemiş. Sizde bir salsanız mı acabs insanları? Yani gidip de arkadaşımdan bakmam ya da baksam bile aman der geçerim

Normal insanlar niye digerine yengen oraya gitmis buraya gitmis Story atmis desin ki?

yazdığımı okusanız kendi arkadaşım kendi instagramından bir şey gösterirken gördüm. Hatta kendi arkadaşıma bile söylemedim fark edince

Ben konu sahibini pek masum bulmadim, guvenin bana. Hatta hafif bir Ferhunde vaybi aldim.
Haklisiniz sizde.

Ben konu sahibini pek masum bulmadim, guvenin bana. Hatta hafif bir Ferhunde vaybi aldim.
Haklisiniz sizde.
bu arada görümcemle de aram gerçekten iyidir ve çok da severim kendisini... benden story gizlese vardır bi bildiği derim ben ya... herhalde artniyet beklemem. ama benim aram iyi tabi. böyle ilginç şeyler yapmıyor bilemedim...

Muhabbet arasında geçebilir. Ben de orayı merak ediyorum yengenler de gitmiş geçen gün oraya diyebilir karşı taraf.
Olabilirdi evet, ama konu sahibi arkadasinin telefonundan yanlislikla mi ne baktığını soyledi:) yoksa olabilir dediğiniz gibi tabi
Yine de peşine düşülcek bi konu degil benim icin, bana yapılsa, haa oyle mi derim icimden ve mesafeyi şakkadanak koyarim, ama boyle incine cincine kadar bakmak, buna kafa yormak normal gelmiyor bana.

biZim hep bir sınırımız vardı ben geçmezdim pek kendi arkadaşlarımla takılırdım evine bile çok nadir giderdim böyle bir ilişki ama story gizlemek gibi gereksiz bir şey yapacağını düşünmedim çokta takmadım konu açasım geldi yorumları merak ettim

S seninanonim
Günlük hayatta sizinle iletişim halinde olmak zorunda olanlara sabır diliyorum bir de üzülüyorum valla ne diyeyim:)

mesela bana bu yazdiginiz benim hiç umrumda degil, uzulmem kizmam vs vs..
Siz de boyle olun, size karsi extra yapilan davranislari haksiz buluyorsaniz bosveriiin gitsin, iyi gelecek inanin.
obur türlü hayat mi geçer ?

Hayir bir de nerden öğreniyorlar gizledigini? Oyle bir takipteler ki, baskasinin telinden/hesaplarindan bakiyorlar heralde.
Bana korkutucu geliyor ya.
Dusunsene, gizliyorsun ama gidip ajan gibi buluyor yine. Acayip korkutucu bence :)
Bir de sanki o kıytırık storylerde kainatın sırrı ifşa ediliyormuş gibi peşine düşüp görmeye çalışmak nedir Allah aşkına

Bir de sanki o kıytırık storylerde kainatın sırrı ifşa ediliyormuş gibi peşine düşüp görmeye çalışmak nedir Allah aşkına
Yahu nerden çıkarttınız peşine düştüğümü ben kendi halinde arkadaşlarıyla işinde gücünde bi insanım..durumu farkettim diğer davranışlarıyla birlikte konu açtım yorumları merak ettim..her üye açıyorya konu cevapları merak ederek he öyle düşünün benim konumuda..

Ben de yorum yaptım işte. Demek ki maksat hasıl olmuş, bir de öyle bak olaya:)

Hahahahahahahahahah yahu diyorum ki arkadaşıma bile söylemedim gereksiz bir bilgi diye hsjsksksks siz biraz art niyetli misiniz
Tabi canım yengemin dedikodusunu yapabileceğim insan kalmayınca burada yengemi kotuleyecek hakkında kötü yorum yapmayanlara şarlayacak kadar kötü niyetliyim. Neyse ki siz böyle şeyler yapmıyorsunuz da size bakıp teselli buluyor insanlar

evet evet düşünce yapınıza hayran olduğumu söylemiş miydim siz böyle aynen devam edin Allahtan günlük hayatta sizin gibi insanları etrafımda tutmuyorum kafam çokk rahat o yüzden.

Ay dövüşecek bir şey yok gızlarr. Konu sahibi sen yengeyi salla gitsin. Bırak napıyorsa yapsın. Yenge de seni sallar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…