Gelin görümce

Konu sahibi yengesiyle mesafeli bu durumda takmaması gerek.ama hiç bişey yoken böyle bisey sorgulanır.benim yengelerimle aram iyidir üzülürüm evine gitmem mesela abimle iletişimiz yansır, aile baglarimiz iyidir bizde gelin damat herkes ailenin bir üyesi kimse kimsenin iç işlerine karışmaz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı zorunlu:))

Evet yengem mi bana sarmış ben mi yengeme sarmışım konuya iyi odaklansaydınız çok iyi anlardınız
Kadın engellemiş kurtulamamış. Bulduğun her delikten hayatına sızmaya çalışmışsın. Ayrıca öyle konu falan da yok ortada. Klasik görümce kıskançlığı

Bir de beğenmiş safım muhtemelen millet uyudu tek yazan benim diye bana sıçradı. Yenge engellemiş ben neden engelleyemiyorum
Ay ben gerçekten kavga etmeyin dedim. Ne gerek var banlanacaksınız. Çünkü gerçekten kavga edilecek bir şey değil. Bunlar hep Merkür retrosunun işi. Herkes çok gergin herkess

Kadın engellemiş kurtulamamış. Bulduğun her delikten hayatına sızmaya çalışmışsın. Ayrıca öyle konu falan da yok ortada. Klasik görümce kıskançlığı
art niyetli
İşte bu yüzden sevilmiyormuşsun. Allah bilir o kadincagiza neler dedin.. yazık...art niyetli
İşte bu yüzden sevilmiyormuşsun. Allah bilir o kadincagiza neler dedin.. yazık...
Art niyetli

Ay ben gerçekten kavga etmeyin dedim. Ne gerek var banlanacaksınız. Çünkü gerçekten kavga edilecek bir şey değil. Bunlar hep Merkür retrosunun işi. Herkes çok gergin herkess
Yok yahu ne kadar çirkefleseceğini görüp yengesiyle empati kurmaya çalışıyorum. Ne işim olur delirmiş görümce kıskançlığıyla

Birinin storlylerini gizlediğini anlamamız kadar normal ve kolay bi durum yok. Bu takıntı vs değil konu sahibi ben sizi anlıyorum.

Ama yengeniz büyük ihtimalle eşinin tarafını sevmediğinden siz ona ne kadar iyi olursanız olun birbirinizi sevmeyeceksiniz. Boşuna iyi olmaya çalışmayın mesafeli olun hatta sorunlarını asla dinlemeyin siz kendiniz çözün diyin. Yengeniz de gizlediyse siz de gizleyin umursamayın mesafenizi koruyun iyi olacağım diye çırpınmayın.

Son düzenleme:
Ya ben bu durumları anlamıyorum gizlemisse gizlemiş açıkçası banane der geçerim . Bu kadar niye umursuyorsunuz ki . Madem gıcık bir kadın sizde iletişimde kalmayiverin

bence takılmayın bende gizliyorum görümcelerime görmenizi istemediği için olabilir

Hafta sonu görümcelerim gelecek iki kere sarılayım bari melek görümcelerime. İyi oluyor buralar. Çevremdeki insanların kıymetini her gün tekrar tekrar anlıyorum.

Aslında şöyle bir durum var. Ne kadar saçma bulursak bulalım ne kadar onaylamazsak onaylamayalım, günümüzde sosyal medya insan ilişkileri açısından önemli bir belirteç. Birini silmek, engellemek, gizlemek, kısıtlamak evet tavır olarak algılanıyor bence de algılanmamalı. Şahsen ben tavırlı olmadığım kimseye silmem veya boşboğazlık yapacağını düşünmediğim kötü niyetini sezmediğim birinden hikaye gizlemem heralde ne bilim. Bence de ortada bir durum olabilir

banlanmışım:) sadece anlattığım olay örgüsünü okuyup yorum yapmak varken burdaki çoğu üye gelin olduğu için ön yargılı bir şekilde görümce düşmanlığı yaptı:) bu gibi platformlarda konu yorumlarken konu sahibi ne anlattıysa ona göre yorum yapılmalı ya bide gelini dinleyelim ya da kim bilir geline ne yaptın da böyle “dengesiz tavırlar “ gösterdi denilmemeli.Okuduğunu anlayıp yazdığım olay örgüsü üzerinden yorum yapanlar ayrı tabi ki neyse tekrar banlayabilirsiniz çünkü yorum yapma standartlarını bilmeyen insanların düşüncelerini merak etmem saçmalık olur.

Ne mi yapmaniz gerekiyor? Hicbisey yapmamaniz gerekiyor. Sevmiyor sizi demek ki. Sevmek zorunda degil. Cok mu onemli stroysini gormek

Bende hemen kendi hikayemi gizledim ararsa net cevap verdim bir öyle bir böyle dengesiz tavırları gerçekten kaldıramıyorum
neee bunu yaptınız mı gerçekten?
iyi de onu başka yerlerden takip ettiğinizi düşünüp ona inanacak.. siz ne kadar tesadüf görmüş olsanız da

konunuza gelirsem.. hiç sevmem dengesiz insanı.. selam vermiyor artistleşiyor falan
sizde bir daha sizle konuşmak isterse hayırdır geçen selam vermiyordun noldu diye soruverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…