- Konu Sahibi seninanonim
-
Konu sahibi yengesiyle mesafeli bu durumda takmaması gerek.ama hiç bişey yoken böyle bisey sorgulanır.benim yengelerimle aram iyidir üzülürüm evine gitmem mesela abimle iletişimiz yansır, aile baglarimiz iyidir bizde gelin damat herkes ailenin bir üyesi kimse kimsenin iç işlerine karışmaz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı zorunlu:))Olabilirdi evet, ama konu sahibi arkadasinin telefonundan yanlislikla mi ne baktığını soyledi:) yoksa olabilir dediğiniz gibi tabi
Yine de peşine düşülcek bi konu degil benim icin, bana yapılsa, haa oyle mi derim icimden ve mesafeyi şakkadanak koyarim, ama boyle incine cincine kadar bakmak, buna kafa yormak normal gelmiyor bana.
Evet yengem mi bana sarmış ben mi yengeme sarmışım konuya iyi odaklansaydınız çok iyi anlardınızAy yengen bitti bana mı sardın? Gelen giden engellemiş zaten seni, kimi hayatında tutacaksın
Bir de beğenmiş safımAy dövüşecek bir şey yok gızlarr. Konu sahibi sen yengeyi salla gitsin. Bırak napıyorsa yapsın. Yenge de seni sallar inş.
saf sensin terbiyesizBir de beğenmiş safımmuhtemelen millet uyudu tek yazan benim diye bana sıçradı. Yenge engellemiş ben neden engelleyemiyorum
Kadın engellemiş kurtulamamış. Bulduğun her delikten hayatına sızmaya çalışmışsın. Ayrıca öyle konu falan da yok ortada. Klasik görümce kıskançlığıEvet yengem mi bana sarmış ben mi yengeme sarmışım konuya iyi odaklansaydınız çok iyi anlardınız
İşte bu yüzden sevilmiyormuşsun. Allah bilir o kadincagiza neler dedin.. yazık...saf sensin terbiyesiz
Ay ben gerçekten kavga etmeyin dedim. Ne gerek var banlanacaksınız. Çünkü gerçekten kavga edilecek bir şey değil. Bunlar hep Merkür retrosunun işi.Bir de beğenmiş safımmuhtemelen millet uyudu tek yazan benim diye bana sıçradı. Yenge engellemiş ben neden engelleyemiyorum
art niyetliKadın engellemiş kurtulamamış. Bulduğun her delikten hayatına sızmaya çalışmışsın. Ayrıca öyle konu falan da yok ortada. Klasik görümce kıskançlığı
İşte bu yüzden sevilmiyormuşsun. Allah bilir o kadincagiza neler dedin.. yazık...art niyetli
Art niyetliİşte bu yüzden sevilmiyormuşsun. Allah bilir o kadincagiza neler dedin.. yazık...
Yok yahu ne kadar çirkefleseceğini görüp yengesiyle empati kurmaya çalışıyorum. Ne işim olur delirmiş görümce kıskançlığıylaAy ben gerçekten kavga etmeyin dedim. Ne gerek var banlanacaksınız. Çünkü gerçekten kavga edilecek bir şey değil. Bunlar hep Merkür retrosunun işi.Herkes çok gergin herkess
bence takılmayın bende gizliyorum görümcelerime görmenizi istemediği için olabilirMerhaba.Sorum Abimin eşiyle ilgili olacak.Yenge hanım bana storylerini gizlemiş farkettim işin garip yanı gerçekten işetişim halinde değilim onunla çünkü dengesiz tavırları var örneğin aramızda hiç bir sorun yokken benim olduğum arabaya bindiğinde bana selam vermeden yolculuk yapıp ertesi gün gayet normal bir şekilde bir konuyla ilgili beni arayabiliyor.İnanın abim ve kavgalarıyla ilgili konu açıldığında hep düzgün yorumlar yaptım olumlu konuştum birbirinize iyi davranın gibisinden.Ama gördüğüm muamele bu.Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.Nasıl davranmam gerekiyor
neee bunu yaptınız mı gerçekten?Bende hemen kendi hikayemi gizledim ararsa net cevap verdim bir öyle bir böyle dengesiz tavırları gerçekten kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?