- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Yazim tarzinizdan o anlasilmiyor bu da benim gorusumDedikodu mu?Bence siz yanlış anladınız.
Amacım yanlış mı yaptım?Yaptıysam nasıl duzeltirim bunu sormak.Konumu dikkatlice okuyunuz.
Bende hatalı mıyım bunu öğrenmek istedim.Çocuğunuz bir kaza atlatmış, şans yüzünüze gülmüş hayatta ve iyileşiyor. Boşverin gelin hanımın amacını, neyse ne. Çocuğunuza odaklanın.
Elbette sağlık ayrı bir konu, ziyaret etmeliydi. Ama herkes aynı olgunlukta olamıyor. Yüze telefon kapatmak ciddi bir hakarettir.
Biri benim yüzüme telefon kapatsa ben de sevgi pıtırcığı gibi davranmam.
Görüşünüze saygı duyuyorum.Yazim tarzinizdan o anlasilmiyor bu da benim gorusum
Amaciniz gercekten buysa ki yanlis yaptiginiz cok ortada , kocaman bir kadinin baska birinin yuzune telefon kapatmasi bir facia
Arayi duzeltmek istiyorsaniz tek yapmaniz gereken arayip ozur dilemek
Ancak yazınızın başlığı, bu niyetinizle pek uyuşmuyor. Bir tereddütten ziyade, geçmiş olsuna gelmeyişinin sebebi sorgulanıyor. Ama amacınızın özeleştiri olduğunu söylüyorsunuz madem, evet hatalısınız. Kimsenin yüzüne telefon kapatılmaz hele ki ailenin gelininin asla.Bende hatalı mıyım bunu öğrenmek istedim.
Neticede beşer şaşar.Hatalıysam da hatamı düzeltmek isterim.
Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.
Çok teşekkürler.Bebeğim değil büyük oğlum kaza geçirdi.Geçmiş olsun, bebenize bol şifa, sağlık dilerim.
Ben şu ''gelin hanım aldı telefonu, gelinimiz gelsin yeğenimle, gelin hanım gelin hanım'' olayından irite oldum. Umarım abinizin eşine ismiyle hitap etmişsinizdir. Bu sıfatlar çok samimiyetsiz çünkü. Telefonu kadının yüzüne kaptmanız çok kötü olmuş. Ben kendimi düşünüyorum sinirlenmezdim herhalde böyle bir durumsa. Oğlum altı aylık, 1 yaşını görmeyi çok istiyorum, yürüdüğünü falan... abimin eşi gelmemişmiş. Bana ne yani? Çocuğumun doğumgünü, yeğenim de olsun isterim bak. Yollarım eşimi git al gel derim. Çocuk da gelir elbet. Abiniz gelse, yengeniz gelse ne alaka ve bu ne sinir yani?
Ben karşıdaki kadının yerinde olsam sizle konuşmazdım. Belki de aynen öyle bir mesaj atardım. Abinizden ekstra ilgi alaka bekleyebilirsiniz yeğeni(çocuğunuz) için ama kadının sonuçta sizinle kan bağı yok.
Kadın haklı. Maalesef çok fevri davranmışsınız.
Düşman olmaması için mi bunca dertlenme,edi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.
O zaman sorun iletişim problemi. Belki de annenizden ziyade siz aramalydınız ''hangi gün gelirsiniz ona göre hazırlık yapayım'' diye. Sonuçta ev sahibi siz olacaksınız. Onlar sizi arayıp doğumgününe geleceğiz diyemezler. Organizasyon size ait. Yeterli samimiyet yok sanırım. Kadına sürekli ''gelin hanım'' dediğinize göre.Çok teşekkürler.Bebeğim değil büyük oğlum kaza geçirdi.
Bu arada durumun böyle karışması o sırada bebeğimin hasta olması ve benim işlerimin çok yoğun bir dönemde olmasından kaynaklandı.Annemi defalarca aramışlar.
Sonuç olarakda annem beni defalarca aradı.
Bende sırf onların gönlü olsun diye bebeği c.tesi dr.a götürüp pazar günü doğum günü yaptım.
Bu kadar ısrar edip isteyip son anda da gelmiyoruz demeleri beni çok üzdü.
Gelin hanım diye yazmamdaki amaç ne onu küçültmek ne de irrite etmek.Rica ederim böyle bir art niyet aramayın.Geçmiş olsun, bebenize bol şifa, sağlık dilerim.
Ben şu ''gelin hanım aldı telefonu, gelinimiz gelsin yeğenimle, gelin hanım gelin hanım'' olayından irite oldum. Umarım abinizin eşine ismiyle hitap etmişsinizdir. Bu sıfatlar çok samimiyetsiz çünkü. Telefonu kadının yüzüne kaptmanız çok kötü olmuş. Ben kendimi düşünüyorum sinirlenmezdim herhalde böyle bir durumsa. Oğlum altı aylık, 1 yaşını görmeyi çok istiyorum, yürüdüğünü falan... abimin eşi gelmemişmiş. Bana ne yani? Çocuğumun doğumgünü, yeğenim de olsun isterim bak. Yollarım eşimi git al gel derim. Çocuk da gelir elbet. Abiniz gelse, yengeniz gelse ne alaka ve bu ne sinir yani?
Ben karşıdaki kadının yerinde olsam sizle konuşmazdım. Belki de aynen öyle bir mesaj atardım. Abinizden ekstra ilgi alaka bekleyebilirsiniz yeğeni(çocuğunuz) için ama kadının sonuçta sizinle kan bağı yok.
Kadın haklı. Maalesef çok fevri davranmışsınız.
Niye bu kadar beklenti içindesiniz insanlar sizin beklentilerinizi karşılamak zorunda değiller o geçmiş olsun diye arasa nolur aramasa nolur şöyle bir düşün evladın iyi ona dua et daha da kafanı boş şeylere yorma hem eline koz geçmedi mi onun da birşeyi olursa sen gitmezsin önlerine bu olayı sunarsın haklı çıkarsın dertsiz başına dert arıyorsun resmenİyi akşamlar k.k
Yaklaşık iki hafta önce büyük oğlum talihsiz bir kaza geçirdi.Kolu kırıldı.Vücudunun çeşitli bölgelerine dikişler atıldı.Ve daha pek çok şey oldu.Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.Buraya yazarken bile kaza anı gözümün önüne geliyor,içim acıyor.
İki haftadır ona bakıp bakıp çok üzülüyorum.Yine de Allah'a sonsuz şükür olsun ki onu bize bağışladı.Tedavi sürecindeyiz.Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.
Şimdi konuma geçiyorum.Ağabeyimin eşi bir telefon bile etmedi geçmiş olsun demek için.
Çocukça bir msj atmış.Aradım açmadın.Geçmiş Olsun yazmış.Kazadan tam bir hafta sonra.Telefonumda tabikide arama filan yok.Yani bildiğiniz yalan söylüyor.
Telefonum hep açık çünkü durmadan arayan soran oluyor.
Durup dururken mi böyle yaptı.Tabiki hayır.
Olay küçük oğlumun doğum gününde başladı.1 yaş doğum günü yapmamızı bekliyorlardı.O sırada bizim ufaklık hasta oldu.Doktor ilaç derken gününde yaparız yapamayız derken ağabeyim ve eşi annemi arayıp benimminikponcigim bizi niye doğum gününe çağırmıyor diye defalarca aramışlar.
Tabii ben bu arada işe gidip geliyorum.Aynı anda oğlumun dr.işleri ile uğraşıyorum.Annem aradı durumu anlattı.Bende ona oğlumun son bir kontrolü kaldı.Onu da yaptıralım.Duruma göre haber vericez dedim.
Doktor kontrolü sonrası annemi ağabeyimi eşimin ailesini görümcemleri herkesi davet ettim.Pazar gününe ayarladım ki herkes gelebilsin.
Hepsi olur geliriz dediler.C.tesi gecesi saatlerce şeker hamurundan pasta yaptım.Pazar sabah erkenden kalkıp bütün evi sildim süpürdüm.
Börek çörek salata kurabiye ev süsleme hepsini öğlene kadar bitirdim.
Doğum gününü öğleden sonra yapacaktım.
Saat tam 13 de telefonum çaldı.Ağabeyim ben hastayım.Biz gelemiyoruz dedi.
Dedimki neyin var üşüttüm grip oluyorum dedi.Tamam dedim.Yeğenim ile gelinimiz gelsin dedim.
Gelinimizi verdi telefona.Aslında biz gelebilirdik de gelemeyiz falan filan başladı bahaneler saymaya.Dedimki gelin çok hazırlık yaptım.Yegenimde olsun burda ama o beni dinlemiyor bahane üretiyor.
Bende o sinirle yüzüne kapattım telefonu.
Annemi aradım.Dedimki onlar için doğum gününü pazara aldım.Onların yaptığına bak.
Annem sonra onlara ne dediyse Doğum gününe geldiler.Gayette iyi ağırladım onları.
Ama bizden gittikten sonra ne olduysa oldu.Gelin hanım bana düşman oldu.
Çocuğum kaza geçirmesine rağmen beni arayıp bir geçmiş olsun demiyor.Yedi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Evet bende yanlış yapmışım.Burdaki farklı görüşlerden onu anladım.Bazı kadınlar gelin mi gelen mi belli değil.
Tamam anladık görümce sevilmez de bu kadar da insanlıktan çıkmasalar ne güzel olur.
El kadar çocuk kaza geçirmiş, hırslarından bir geçmiş olsun diyemiyorlar.
Pes.
Geçmiş olsun Rabbim beterğnden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?