Gelin hanımın Amacı Ne?

Oğlunuza çok geçmiş olsun.biri benim yüzüme telefonu kapatsa ben o kişiyle kolay kolay görüşmezdim ama gelin hanım doğum gününüze gelmiş .olayı sıcağı sıcağına tam idrak edememiş ama düşündükçe yaptığınız davranış karşısında kinlenmiş aramamış sizi.oğlunuzun sağlık durumuyla ilgili bilgileri almıştır eşinden zaten o yüzden de sizle muhatab olmak istememiştir.ayrıca ne olursa olsun bir insanın suratına telefon kapatmak çok kaba ayıp bir davranış hatalı olan sizsiniz .

Olay bu değil.Normalde kendisi derku
Aramamis ama esi arsmis ? Bunlar ayni evde yasamiyor mu ? Yengeniz arayinca cocugunuz sifa mi bulacak. Siz cocugun derdini unutup yengenin derdine dusmussunuz. Karsi tarafta sutten cikmis ak kasik degil unutungitsin.zaten sevip saydiginiz biri degil
Bakın kimse kimseyi sevmek zorunda değil.Ancak herkes birbirine saygı duymak zorunda ki tabiki de ailemdeki insanlarada tanimadığım yahut tanıdığım tüm insanlara saygı duyuyorum.Kim ya da ne olduğu için değil insan olduğu için.
Çocuğumun derdini unutmuş değilim.Yengeniz arayınca çocuğunuz şifa mı bulacak yazmışsınız tabiki de bulmayacak.
Ancak ben ondan özür dileyebilirdim
Aramızdaki soğukluğu giderebilirdim.
İyi temennilerde bulunmak bu kadar zormuş demekki.
Benim yegenime Allah korusun birşey olsa aninda koşa koşa yanına giderim.İlla ağabeyimin çocuğu olması şart değil gorumcemin çocuğuna da birşey olsa giderim.Defalarca ararım.Evet eşimin araması başka benim aramam başka.

Belki abinizle başka sorunları var yada o gün tartışma vs bişey oldu belki ve gelmek istemedi eşinin yegeninin doğum gününe bahane etti bişeyleri sizde yüzüne kapatmisniz. O da mesaj olarak geçmiş olsun demiş..size kırgın kızgın belki de. Allah kimseyi evladiyla sinamasin şifa versin inşallah da sizinle ilgili bir durum olmayabilir ortada yani

Çok teşekkürler iyi temennileriniz için.
Burada bunu paylaşmamın nedeni hatalı olduğum yeri gorüp düzeltmek.
Hatasız insan olmaz.Evet ben hatalıyım
Ama hatalı olduğumu kabul edecek kadarda erdemli bir insanım.Yaptığım hoş olmamış
Fikriniz için teşekkür ederim

Sizin kardeşiniz o değil sizi arama yükümlülüğü kendi kardeşinizde o da aramış

Gelin de muhtemelen Nasıl bir tepki alacağını bilemediği için mesaj atıp az da yalan katmış

Aramıştır da meşguldür telefonun belki de zira insan bazen zorla arar ve o anda açılmazsa bir daha da aramaya eli varmaz

Boş verin mesafe iyidir

Oğlunuza geçmiş olsun

Derdiniz size yeter onun içinde de boşuna üzülmeyin

Allah başka zeval vermesin tek derdin bu olsun
Eşinden şiddet gören ailesi koymayan darbe üstüne darbe yiyen kadın konularını okuyun
Görümcem eltim şikayet etmek doğru değil istemezsen
Görüşmezsin olur biter

Soru 1 neden d gunu derdine bu kadar dustuler ? Hayatlarinda d gunu gormemisler mi amac nedir muhtemelen sizi veya cocugunuzu seviyorlar Soru 2 neden siz kardesinize degil de yengenize bileniyorsunuz Soru 3 suratına tlf kapatilan biri olarak gitmek istemediginiz davete zoraki gitseniz daha sonea ev sahibini aramak zorunda kalsaniz ne hissederdiniz ? Soru 4 madem ozur dileme arzunuz vardi neden dilemediniz ? Su anki duygunuz uzuntu degil bana bunu nasil yapar ! Nasil aramaz hangi curretle aramamis cunku istemiyor esinden saglik haberini almistir. Velev ki bu kadar cocugunuzu umursamiyor siz neden.bu insani bu kadar kafaya takiyorsunuz. Ayni yere yeniden geldik gelin beni nasil aramaz hangi curretle.. tekrar yazayim aramak istemiyor çünkü son davranisiniz tlf suratina kapatma ardindan zorla gelme insani nefret ettiren detaylar.

İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.
Haklısınız belkide aralarında başka birşey oldu bilemem.
Kırgın ya da kızgın da olabilir.Ama ben ne kadar kızgın kırgın olsamda sağlıkla ilgili bir durumda herşeyi bir kenara bırakırdım

Sorulara madde madde değil toplu cevap veriyorum.Evet yeğenim özellikle büyük oğlumu çok sever.Doğum günlerine bayılır.
Yengeme bilenmek diye bir durum söz konusu değil.Beni yanlış anlamışsınız ben bu duruma üzüldüm.Kalbimi en iyi ben bilirim siz değil.
Gelmek istemese gelmezdi.Ağabeyim onu zorlamaz.Geldiğinde ona gayet iyi davrandım.Gönlünü hoş tuttum
Kırıldığını keşke söyleseydi anında özür dilerdim.Evet hatalıyım.Hatasız kul olmaz.
Beni nasıl aramaz diye üzülmem insan olduğumun göstergesi.Egomun değil
İlk fırsatta tabikide özür dileyeceğim.

Çok geçmiş olsun.
Kafanıza takmayın bu kadar.Zaten şu an kendi sıkıntınız size yetiyor,bir de bunu dert etmeyin.
Sizden kaynaklanan bir sıkıntı görmüyorum ortada.
Gelininizin sorunu her neydiyse,abinizin bir şekilde onu uyarıp ortalığı bulandırmasına müsaade etmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Anneniz zorladi muhtemelen kim suratina tlf kapatilan yere gider yahu.. gitmemeli de annenize sikayet sebebiniz de o zaten..birileri gelsin diye. Kalbini siz duygulariniz her mesajiniz muhtesem. Sizinle anlasamiyoruz kendinizi ovdukce saskinligim artiyor. Mesajlarin geneli egonuzu ortaya koyuyor farkinda olsaniz zaten yapmazsiniz. Haklisiz diyorum her yaptiginiz tavir durus dusunce ve kalbiniz muhtesem diyorum,mesajlarimi sonlandiriyorum.

Bence sizin yuzune kapatmaniz hos olmanis ama madem o hareketi icine atti dogum gunune geldiyse kazada haydi haydi aramasi gerekirdi.
Doğum gününe geldiğidede bizimle boy boy neşeli eğlenceli fotoğraflar çekildi.
Muhabbet etti.Keşke orda bana kırıldığını söyleseydi.Böyle olmasaydı.

Peki iyi geceler diliyorum

Çok teşekkür ederim.
Ben nerde hatalı olduğumu anladım.
Ağabeyim de böyle olacağını tahmin edememiştir.Hoş bende böyle olacağını bilemedim bilsem anında hatamı duzeltirdim.
Bazen istemediğimiz şeyleri yapıyoruz.
İnşallah duzeltirim.
Fikrinizi paylaştığınız için çok teşekkürler

Annen arayı ne dediyse artık gelinin evinin huzuru kaçmış belli. Büyük olasılık abinla birbirlerine girdiler. Gelin gelmek zorunda kalmış. Tamam seni ekmeleri güzel değil ama gelmek zorunda da değil. Gelmeyen gelmez yani . Senin kaynanan eşinle gitmeme kararı aldığın bi yere gitmen için sana baskı yaparsa ve eşinle aran bozulursa Şen'de aynı tepkiyi verirsin. Ha kaza olmuş ne olursa olsun araması lazımdı . Küs olması normal

Çok baskıcı buldum sizi. Doğum günüme geleceksin çocuğum için arayacaksın bilmem ne. İsterseniz annenize söyleyin gelin hanım aramadı diye o aratır.

Çocuğunuz için çok geçmiş olsun. Kaza olmuş yavrunuz ölümlerden dönmüş. Gelinin mesajını kafaya takıp buraya konu açmanızı çok yadırgıyorum.

Gelin hanım size mesafe koymaya çalışıyor ve haklı da.

Çocuğun kaza geçirmiş Allah korusun kötüsüne, senin üzüntüm gelin hanım neden aramıyor olmus öyle mi?Aramayan aramasın o nazlanmaya sende pişpişlamaya alışmışsınız.
NE HALİ varsa görsün

Olabilir.Keşke diyorum geldiklerinde onunla konuşsaydım.Bu durum beni üzdüğü için burdaki insanlarla paylaştım.
Objektif bakış açılarına ihtiyacım vardı.
Herkese teşekkür ederim.Kazadan beri aklım başımda değil.
Bende aramasını isterdim.Sağlık olsun
Bir şekilde duzeltiriz aramızı.
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…