Gelin hanımın Amacı Ne?

Kaza hastalık gibi şeylerde küslük kırgınlık olmaz gelininizin araması gerekirdi. Ama suratına telefon kapatmak da çok çirkin bir davranış. Bunun gibi birkaç kabalığınız daha olduysa size karşı çok dolmuştur ve eşinin ziyarete gelmesini yeterli görmüştür bir şey diyemeyeceğim sırf sizin anlatımınızla

Benim üzüntüm böyle zor bir dönemde yakınlarıma ihtiyaç duymam.Yedi kat yabancı evime geldi ziyaret etti telefon etti.
Zor durumlarda insan en yakınları olsun istiyor yanında
Ben bir hata yaptım Ama keşke o da hataya hata ile karşılık vermeseydi.

Doğum gününe geldiğidede bizimle boy boy neşeli eğlenceli fotoğraflar çekildi.
Muhabbet etti.Keşke orda bana kırıldığını söyleseydi.Böyle olmasaydı.
Bi insanın suratına telefon kapatırsanız yüzde bin beş yüz kırılır zaten. Bunu bile söylemeden anlayamıyorsanız ciddi bi empati eksikliğiniz var demektir

Bakın benim şaşkınlığım ilk kez onunla böyle bir durum yaşadık ve o beni düşman ilan etti
Çok şaşkın ve üzüntülüyüm
Sevmesem onemsemem
Ağabeyim başka bir birey o başka bir birey
Insanlar bu konuda yanılıyorlar

Bi insanın suratına telefon kapatırsanız yüzde bin beş yüz kırılır zaten. Bunu bile söylemeden anlayamıyorsanız ciddi bi empati eksikliğiniz var demektir

Bücük geçmiş olsun Rabbim tüm çocuklarımızı korusun.Abinizde hata üşütmüşüm demek genelde bahanedir.Bir şeyler konusulmuş doğumgunu öncesi ve gelmeme kararı almışlar siz ısrar edince zorraki gelmişler.Ama ne olursa olsun abinizin araması lazımdı dost kara günde belli olur mesafenizi koruyun bu tur insanları hiç haz etmem zaten.Benim grmcemin çocugu ameliyat oldu kaç defa aradım kaldı ki aramız iyi değildi ve bana yapmadıgı şey kalmamıştı.

Çokca telaşlı zamanlarda bazı konularda eksik kalmış olduğum doğru.
Ancak doğum gününe geldiğinde keşke deseydi beni kırdın
Hoş bende o kalabalık da düşünemedim
Hatalar ders almamız için var
Ben dersimi aldım
Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim

Ne kdr kus olunsada kaza bu ya.. abin aradimi peki gecmis olsuna.. dostunu dusmanini iyi ogreniyosun boyle zamanlarda...senin canin yanmis cokta onemli degil onun arayip aramamasi..

Ağabeyim aradı Ziyaretede geldi
Ancak ben eşinin yanımda olmasını beklerdim
Neticede bu benim zor zamanım
Benim yuzume o telefon kapatsaydı
Böyle bir durum yasansaydı ben onun yanında olurdum
Bende sizin gibiyim Zor zamanda küslük bilmem.

Ne kdr kus olunsada kaza bu ya.. abin aradimi peki gecmis olsuna.. dostunu dusmanini iyi ogreniyosun boyle zamanlarda...senin canin yanmis cokta onemli degil onun arayip aramamasi..
Ağabeyim geldi aradı sordu
Ama diyorum ya zor zamanda insan yanında birileri ozellikle de yakınları olsun istiyor
Neticede bir tek ölümün çaresi yok
Ben hata yaptım diye kin mi tutması gerekir

Ben olsam gorumcem bana oyle yaptiginda o dogumgunune asla gitmezdim. Ama allah korusun oyle bir kaza olsa birak aramayi kosar yanina giderdim yani.

Ben olsam gorumcem bana oyle yaptiginda o dogumgunune asla gitmezdim. Ama allah korusun oyle bir kaza olsa birak aramayi kosar yanina giderdim yani.
Benim kendi gorumcemin bana yaptıklarını yazsam 10 sezonluk dizi çıkar
Artık ben arkama bakmama kararı aldım
Kazadan sonra şunu anladım ki herşeyin telafisi geri dönüşü var ölümden başka.
Yaşadığım olay oğlumun gözümün önünde kaza geçirmesi 2 haftadır rüyalarımda tekrar tekrar görüyorum
Bir telefon kapatma olayı için kin tutup insan silmek bu kadar kolaymış
Düşmez kalkmaz bir Allah var
Allah kimseyi evladı ile sınamasın
Böyle bir durumda bir tek kelime bir teselli cümlesine öyle çok ihtiyacı oluyor ki insanın.

Ağabeyim geldi aradı sordu
Ama diyorum ya zor zamanda insan yanında birileri ozellikle de yakınları olsun istiyor
Neticede bir tek ölümün çaresi yok
Ben hata yaptım diye kin mi tutması gerekir
Her insan ayni degil telefonu yuzune kapatmak iyi olmamis. Gerci o kadar hazirlik yap iki eli kanda olsa kendiliginden gelmeleri gerek. Ama iste onca stres hazirlik yapiyosun.. nazlaniyolar gibi oluyo..kardesin gelmis ya, onemli olan bu

Gelin hnmın sizi aramayıp gelmeyip, bide mesaj atması çok çok ayıp. Sizinde telefonu yüzüne kapatmanız çok çok ayıp. Bırakın gelmezse gelmesin. Bende iki görümce var anlatsam evlere şenlik. Çok kırıldıysanız görüşmeyin kesinlikle. Ayrıca çok geçmiş olsun.

Her insan ayni degil telefonu yuzune kapatmak iyi olmamis. Gerci o kadar hazirlik yap iki eli kanda olsa kendiliginden gelmeleri gerek. Ama iste onca stres hazirlik yapiyosun.. nazlaniyolar gibi oluyo..kardesin gelmis ya, onemli olan bu
Ben zaten onlar için doktora gittigimizin ertesi gününe doğum günü yaptım
Benim niyetim bebek tamamen kendini toplasın gelecek hafta yapmakdı
Annemi daralttikları için hemen yaptım
Sonuç hüsran oldu

Eltide görümce de hep bi kıskançlık fesatlık olur hatta kumalar anlaşır onlar anlaşamaz derler. Takmayın işinize gelir bu durum uzak olurlar sizden

Karşılıklı birbirimize ayıp ettik
Hiç hoş olmadı biliyorum
Telafisi olmayan tek şey ölüm
Bir şekilde duzeltiriz inşallah
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…