- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
İnşallah bende düzelsin istiyorum.Hımmmmm....Tamam o zaman.
Umarım tez zamanda her şey tatlıya bağlanır.
Benim üzüntüm böyle zor bir dönemde yakınlarıma ihtiyaç duymam.Yedi kat yabancı evime geldi ziyaret etti telefon etti.Çocuğun kaza geçirmiş Allah korusun kötüsüne, senin üzüntüm gelin hanım neden aramıyor olmus öyle mi?Aramayan aramasın o nazlanmaya sende pişpişlamaya alışmışsınız.
NE HALİ varsa görsün
Bi insanın suratına telefon kapatırsanız yüzde bin beş yüz kırılır zaten. Bunu bile söylemeden anlayamıyorsanız ciddi bi empati eksikliğiniz var demektirDoğum gününe geldiğidede bizimle boy boy neşeli eğlenceli fotoğraflar çekildi.
Muhabbet etti.Keşke orda bana kırıldığını söyleseydi.Böyle olmasaydı.
Bakın benim şaşkınlığım ilk kez onunla böyle bir durum yaşadık ve o beni düşman ilan ettiKaza hastalık gibi şeylerde küslük kırgınlık olmaz gelininizin araması gerekirdi. Ama suratına telefon kapatmak da çok çirkin bir davranış. Bunun gibi birkaç kabalığınız daha olduysa size karşı çok dolmuştur ve eşinin ziyarete gelmesini yeterli görmüştür bir şey diyemeyeceğim sırf sizin anlatımınızla
Bi insanın suratına telefon kapatırsanız yüzde bin beş yüz kırılır zaten. Bunu bile söylemeden anlayamıyorsanız ciddi bi empati eksikliğiniz var demektirDoğum gününe geldiğidede bizimle boy boy neşeli eğlenceli fotoğraflar çekildi.
Çokca telaşlı zamanlarda bazı konularda eksik kalmış olduğum doğru.Bi insanın suratına telefon kapatırsanız yüzde bin beş yüz kırılır zaten. Bunu bile söylemeden anlayamıyorsanız ciddi bi empati eksikliğiniz var demektir
Ağabeyim aradı Ziyaretede geldiBücük geçmiş olsun Rabbim tüm çocuklarımızı korusun.Abinizde hata üşütmüşüm demek genelde bahanedir.Bir şeyler konusulmuş doğumgunu öncesi ve gelmeme kararı almışlar siz ısrar edince zorraki gelmişler.Ama ne olursa olsun abinizin araması lazımdı dost kara günde belli olur mesafenizi koruyun bu tur insanları hiç haz etmem zaten.Benim grmcemin çocugu ameliyat oldu kaç defa aradım kaldı ki aramız iyi değildi ve bana yapmadıgı şey kalmamıştı.
Ağabeyim geldi aradı sorduNe kdr kus olunsada kaza bu ya.. abin aradimi peki gecmis olsuna.. dostunu dusmanini iyi ogreniyosun boyle zamanlarda...senin canin yanmis cokta onemli degil onun arayip aramamasi..
Ben olsam gorumcem bana oyle yaptiginda o dogumgunune asla gitmezdim. Ama allah korusun oyle bir kaza olsa birak aramayi kosar yanina giderdim yani.Doğum gününe geldiğidede bizimle boy boy neşeli eğlenceli fotoğraflar çekildi.
Benim kendi gorumcemin bana yaptıklarını yazsam 10 sezonluk dizi çıkarBen olsam gorumcem bana oyle yaptiginda o dogumgunune asla gitmezdim. Ama allah korusun oyle bir kaza olsa birak aramayi kosar yanina giderdim yani.
Her insan ayni degil telefonu yuzune kapatmak iyi olmamis. Gerci o kadar hazirlik yap iki eli kanda olsa kendiliginden gelmeleri gerek. Ama iste onca stres hazirlik yapiyosun.. nazlaniyolar gibi oluyo..kardesin gelmis ya, onemli olan buAğabeyim geldi aradı sordu
Ama diyorum ya zor zamanda insan yanında birileri ozellikle de yakınları olsun istiyor
Neticede bir tek ölümün çaresi yok
Ben hata yaptım diye kin mi tutması gerekir
Gelin hnmın sizi aramayıp gelmeyip, bide mesaj atması çok çok ayıp. Sizinde telefonu yüzüne kapatmanız çok çok ayıp. Bırakın gelmezse gelmesin. Bende iki görümce var anlatsam evlere şenlik. Çok kırıldıysanız görüşmeyin kesinlikle. Ayrıca çok geçmiş olsun.İyi akşamlar k.k
Yaklaşık iki hafta önce büyük oğlum talihsiz bir kaza geçirdi.Kolu kırıldı.Vücudunun çeşitli bölgelerine dikişler atıldı.Ve daha pek çok şey oldu.Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.Buraya yazarken bile kaza anı gözümün önüne geliyor,içim acıyor.
İki haftadır ona bakıp bakıp çok üzülüyorum.Yine de Allah'a sonsuz şükür olsun ki onu bize bağışladı.Tedavi sürecindeyiz.Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.
Şimdi konuma geçiyorum.Ağabeyimin eşi bir telefon bile etmedi geçmiş olsun demek için.
Çocukça bir msj atmış.Aradım açmadın.Geçmiş Olsun yazmış.Kazadan tam bir hafta sonra.Telefonumda tabikide arama filan yok.Yani bildiğiniz yalan söylüyor.
Telefonum hep açık çünkü durmadan arayan soran oluyor.
Durup dururken mi böyle yaptı.Tabiki hayır.
Olay küçük oğlumun doğum gününde başladı.1 yaş doğum günü yapmamızı bekliyorlardı.O sırada bizim ufaklık hasta oldu.Doktor ilaç derken gününde yaparız yapamayız derken ağabeyim ve eşi annemi arayıp benimminikponcigim bizi niye doğum gününe çağırmıyor diye defalarca aramışlar.
Tabii ben bu arada işe gidip geliyorum.Aynı anda oğlumun dr.işleri ile uğraşıyorum.Annem aradı durumu anlattı.Bende ona oğlumun son bir kontrolü kaldı.Onu da yaptıralım.Duruma göre haber vericez dedim.
Doktor kontrolü sonrası annemi ağabeyimi eşimin ailesini görümcemleri herkesi davet ettim.Pazar gününe ayarladım ki herkes gelebilsin.
Hepsi olur geliriz dediler.C.tesi gecesi saatlerce şeker hamurundan pasta yaptım.Pazar sabah erkenden kalkıp bütün evi sildim süpürdüm.
Börek çörek salata kurabiye ev süsleme hepsini öğlene kadar bitirdim.
Doğum gününü öğleden sonra yapacaktım.
Saat tam 13 de telefonum çaldı.Ağabeyim ben hastayım.Biz gelemiyoruz dedi.
Dedimki neyin var üşüttüm grip oluyorum dedi.Tamam dedim.Yeğenim ile gelinimiz gelsin dedim.
Gelinimizi verdi telefona.Aslında biz gelebilirdik de gelemeyiz falan filan başladı bahaneler saymaya.Dedimki gelin çok hazırlık yaptım.Yegenimde olsun burda ama o beni dinlemiyor bahane üretiyor.
Bende o sinirle yüzüne kapattım telefonu.
Annemi aradım.Dedimki onlar için doğum gününü pazara aldım.Onların yaptığına bak.
Annem sonra onlara ne dediyse Doğum gününe geldiler.Gayette iyi ağırladım onları.
Ama bizden gittikten sonra ne olduysa oldu.Gelin hanım bana düşman oldu.
Çocuğum kaza geçirmesine rağmen beni arayıp bir geçmiş olsun demiyor.Yedi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.
Ben zaten onlar için doktora gittigimizin ertesi gününe doğum günü yaptımHer insan ayni degil telefonu yuzune kapatmak iyi olmamis. Gerci o kadar hazirlik yap iki eli kanda olsa kendiliginden gelmeleri gerek. Ama iste onca stres hazirlik yapiyosun.. nazlaniyolar gibi oluyo..kardesin gelmis ya, onemli olan bu
Karşılıklı birbirimize ayıp ettikGelin hnmın sizi aramayıp gelmeyip, bide mesaj atması çok çok ayıp. Sizinde telefonu yüzüne kapatmanız çok çok ayıp. Bırakın gelmezse gelmesin. Bende iki görümce var anlatsam evlere şenlik. Çok kırıldıysanız görüşmeyin kesinlikle. Ayrıca çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?