- 7 Ocak 2021
- 24
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi sorumvarbenim
-
Yani ben her gittiğimde çok fevkalade karsilaniyorum ve onun bu tavrına karşılık o buraya geldiğinde de arkadaşı gibi çok iyi çok can ciğer davranıyorum .Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Mesafe mesafe mesafe yakın görünün ama her şeyinizi anlatmayın isterseniz can ciğer olun ama bir çizginiz hep olsun o çizgi geçildiği anda tavrınızın ne olacağını bilsinler hiçbir zaman unutma sen kimsenin kızı gibi olamazsın kimse de annen gibi olamaz samimiyetine güvenme kimseninYeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Mesafe can gerisi heyecandır. Ama bunu en başta nasıl davranırsan öyle yapmalısın. Düğüne kadar arayan soran kikirdayan gelin olup, düğünden sonra ben mesafe severim olmazYeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Dreamweaver diye bı html kod yazıcısı vardı demi sankiOlmamalı
Evet öyle bir yazılım var ama hiç kullanmıyorumDreamweaver diye bı html kod yazıcısı vardı demi sanki
Saygı sevgi ve mesafe bunları yanından ayırma kaynananın elinde ucu b.klu Bi mızrağı olduğunu ve ne zaman nerede batıracağı belli olmadığını aklından çıkarma yani ben daha geçen akşam yedim o mızrağı da acısı içimde ondan diyorumYeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?