- Konu Sahibi sorumvarbenim
-
Herkesin ilişkisi farklıdır karakter olarak da örtüşmek burada çok önemli.. Frekanslar tutmazsa yapacak birşey yok. Bir de yaşı çok olursa daha farklı oluyor falan.. Birsürü etken var yani.. Arada saygı olsun da çok da bal kaymak olmak zorunda da değilsiniz.. İçinizden nasıl gelirse size nasıl yaklaşırsa o şekilde yürürsünüz..Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Ben çok severim kendisini.Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Cevap veriyorum OLMAMALIYeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Çok yüz göz olma sevmek zorunda değilsin ama saygı duy haftada bir gün ziyaret iyidir soğuk biri değilse iki yada üç günde bir telefinla gorusmekte güzel olur böyle cnmYeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Assla ama assla öz annenmiş gibi çok sevme arada mutlaka bir mesafe olsun. Yoksa eşinle en ufak tartışmada sana kayın-valide olduğunu hatırlatır sen de pembe sevgi bulutundan küt diye betona düşersin...Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
Canım öncelikle bu konuya hiç ama hiç takılma. Bak benim kayınvalidem nişanda bir kez aramadı, hep bi bahanesi vardı ben aradıgımda da hep evde yok babayla ilgileniyorum hasta biri daha var fln diye diye salladı anlayacağın. Annem yok bu arada, ona rağmen arayıp bir şeyde fikir verdiği olmadı. Sineye çektim.Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?