- 3 Mart 2013
- 2.798
- 3.069
- 373
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Size ne pardon ama ister takar ister takmaz?? Onun onlar sevgili görümcek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de aynisini iddia ettim gerilerdeki mesajimda. cevap vermedi konu sahibi.. altinlar olsa alir gidilir gelinin evine. verir misin altinlarin burda bak denir.. verirse geri alip eve donerler. vermezse birakirlar geline.. size vermeyen insanin altini evde daha ne tutuyorsunuz?Konu gerçekse, ben o altınların çoktan bozdurulduğunu düşünüyorum. zaten zamaninda gelin altınlarını vermeyi kabul etmis, sadece babasinin taktiklarini istemis ama böyle kavga çıkarip bagirmalarinin tek sebebi kızı suçlu hissettirip, sindirmek. Güya al ne yaparsan yap demisler yine de vermemisler çünkü ortada altin yok.
Eger bu kadin gercekse ki olmasin,ve gelip burada marifetinin uzerine tüy diktiyse,gelin onlari birbirine carpip 100e bölsün,ise yaramaz koca da dahil,arkasina bakmadan yurusun gitsin,he o altinlari da onlerine koyup adamakilli sopa cekerek.Ki bir daha altin gorunce gozlerini yumsunlar,uzerine kuduz gibi atilamasinlar...Fake oldugunu dusunmuyorum , eski konularina ve yorumlarina bakarsan konu sahibi gercekten kotu
Her kotu insan gibi kendisini hakli goruyor , empati yetenegi yok , utanma duygusu yok
Senin benim gibi insanlar utanir boyle bir konuyu burada anlatmaya ama kalbi pis insan zaten kendisini hakli gordugu icin utanma duygusu da yoktur
Gece arkadasi telefon acti diye arkadasini polise sikayet etmeyi dusunen biri konu sahibi
Ahhaa katiliyorum her bir dilegine , aminEger bu kadin gercekse ki olmasin,ve gelip burada marifetinin uzerine tüy diktiyse,gelin onlari birbirine carpip 100e bölsün,ise yaramaz koca da dahil,arkasina bakmadan yurusun gitsin,he o altinlari da onlerine koyup adamakilli sopa cekerek.Ki bir daha altin gorunce gozlerini yumsunlar,uzerine kuduz gibi atilamasinlar...
ben de aynisini iddia ettim gerilerdeki mesajimda. cevap vermedi konu sahibi.. altinlar olsa alir gidilir gelinin evine. verir misin altinlarin burda bak denir.. verirse geri alip eve donerler. vermezse birakirlar geline.. size vermeyen insanin altini evde daha ne tutuyorsunuz?
Aslında yorum yazarken bende sizin gibi düşündüm başta. Ama konu sahibi o kadar özgüvenli ki burda topa tutulacağını bildiği halde böyle bir konuyu açabilmiş. O yüzden altınları da satmış olsa gelecek tepkilerden çekinmeden sattık biz zaten altınları derdi. Bizi de sinir krizine sokardı diye düşündüm. Normal biri böyle bir konuyu asla açmaya cesaret edemez, nerden baksak gelin haklı çünkü.Konu gerçekse, ben o altınların çoktan bozdurulduğunu düşünüyorum. zaten zamaninda gelin altınlarını vermeyi kabul etmis, sadece babasinin taktiklarini istemis ama böyle kavga çıkarip bagirmalarinin tek sebebi kızı suçlu hissettirip, sindirmek. Güya al ne yaparsan yap demisler yine de vermemisler çünkü ortada altin yok.
Annemlerin yanında makyaj yapmışsın,gülmüşsün vb. bir sürü şey söyledi bana ben de ağladım sinirlerim bozuldu bağırdım. Şimdi annesini falan hiç arayasım gelmiyor. Kendi çocuklarına iddia oynamalarına rağmen bi şey demeyip benim arkamdan böyle konuşması çok zoruma gidiyor.
Dedim demez miyim. Hâlâ anne babasını savunuyor,bana da kızıyorlar diyor. Ama sorun tek kızmaları degil arkamdan esimi doldurmalari, Eşimin bana tavrı. Cok sinirliyim eşime. Konuşmuyoruz sürekli gözüme batıyor artık her yaptığı. Sinir problemim oldu sayesinde.
Eşime söylüyorum ama anne babasına kırgınım şuan konusmuyorum
Çok gömülesinin sebebi ilk msjda takip ne yapacaksa yorumu birçok insanı çileden çıkarttı. Terbiyesiz bide gelini haklı buluyorum diyo ama tepki aldığı için öyle yazdı bence yoksa ilk msjda öyle yazmazdiKizlar ne gömmüşüz konu sahibini be(Haketmişler sonuna kadar)Kaçtı uğramıyor buralara
Eminim şuan geline daha çok bilenmistir hepimiz gelinden taraf olduğumuz içinÇok gömülesinin sebebi ilk msjda takip ne yapacaksa yorumu birçok insanı çileden çıkarttı. Terbiyesiz bide gelini haklı buluyorum diyo ama tepki aldığı için öyle yazdı bence yoksa ilk msjda öyle yazmazdi
Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?
Gelininiz yaşı küçük müydü de kendisi muhafaza edip saklayamadı mı? Bence siz gelinin sizi kırmak istememesi ve altınlarını saklamanıza müsade etmenizi aşarak hakkını gasp etmeye çalışarak elinizde bulunan altınları kullanmak istemişsiniz . Emanet kullanılmaz sadece muhafaza edilir , ayrıca o altınların hepsi gelinin hakkı . Vermese vermez ne diye alınıp salınmışsınız . Sonuna kadar haksızsınız . Haklı olarak tutulacak bir tarafınız yok . Abinin düğünü için isteniyor ise abin altın alsın ondan sonra evlensin hem öyle borçlu borçlu rahatsız da olmaz .Selamlar
1 sene önce olan ve hala ara ara acaba haksızlık mı ettik dediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Abimin benden 2 yaş küçük eşi var. Iki yıl önce evlendiler. Gelinimiz öğretmen, abim de özel sektörde çalışıyor. Bir de benden büyük abim var o da bekar. Gelinimizin altınlarını biz muhafaza edelim dedik o da etmeyin demedi düğünden sonra biz (annemle babam) aldık hepsini sakladık. Sonra geçen yıl abimlere gittik. Küçük abim de bu sene evlenecekti. Gelinimize dedik ki o altınları bize ver altın çok pahalı biz de size bugünkü fiyatından taksit taksit ödeyelim. Çünkü diğer abim de evlenecek. Kızın morali bozulur gibi oldu ve kiza sorduk o da dedi ki ben babamın taktığı altınları almak istiyorum takmak için... Hayır takip ne yapacaksa... Sanki ödemeyeceğiz parasını... Bize güvenmiyor diye düşündüm sinirlendim. Annem de kıza bağırdı al ne yaparsan yap diye. Babam da kıza tavır aldı. Kim haklı bu durumda?