- 17 Ağustos 2011
- 25.579
- 162.646
- 798
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Bu da başka bir ironi...Baya ironik olmuş. Konu sahibi bir de pişman, haksızlık ettik diyor ama gideyim altınları sahibine teslim edeyim demiyor. Kızın ses çıkarmıyor olması ailecek işlerine geliyor zaar.
Yani bohemian rapsodi. Eşinin ailesi sana laf bile söylememiş,seslerini yukseltmemis. Sadece yüzüne gülüp arkandan seni elestirmisler, eşin dolup sana çatmış. Bunda bile aileden nefret etmişsin. Görüşmemeye başlamışsın, eşinin ufacik konuda bile seni savunmamasi daha cicim aylarındayken bile kalbini kırmış, aile huzurunuzu kaçırmış.(Ailenin kocasını doldurmasiyla ilgili bir konu yazılmış)
Aklıma geldikçe ve konu açıldıkça eşime bağırdığımı farkettim. Cok uzuluyorum hem bağırdığım için hem bu olanlar için. Sinirlerimi artık kontrol edemiyorum. Eşimin bana karşı olan tavrını beni ufacık meselelerde savunmamasını kaldıramıyorum.
Oysa siz, kadının malını gaspetmissiniz, onun kendi hakkı olan milyarlarca parayla onun zararına planlar yapmışsınız. Kadın ses çıkartınca da cirkefçe bağırıp, verip veriştirip evini terketmişsiniz.
Ve abiniz agzini açıp size iki laf edememiş.
Yetmemiş dalga gecer gibi 'geldikce görür altınları azar azar' demişsiniz,abiniz yine eşini savunmamış 'almaz zaten o,gurur yapti' deyip kadını ezdirmis.
Bu sizce onların evliliğini nasıl etkilemiştir?
O kadın eşinden ve sizden nefret etmemiş midir?
Aklına altınları ve eşinin pisirikligi,ezdimesi gelince eşine sinirlenmiyor mudur? Söyleyemedigi laflar onun sinirlerini laçka yapmadi mi?
Sizin geline yaptiginizin yanında kaynananızin yaptığı devede kulak. Bu bile ilisiinizi kötü etkilerken kadının evinde bağırip cagirmaniz,eşinin onu savunmayip mal gibi kalması onların evliliğine resmen dinamit atmak olmuş.
İlahi adalet diye birşey var. Sizin yaptığınız şey dönüp dolaşıp yine size zarar veriyor.
Ben az çok anladım. Yavaş yavaş pişman olmaya başlamışsıniz. O zaman neden hala bu suça ortaksiniz?
Madem aileniz gasp etmedi parayi, neden onları ikna etmiyorsunuz artık emaneti geri vermesi için? Yoksa melek sandığın ailenin altınları iyi niyetle değil malına mal katmak için gasp ettiği gerçeğiyle yüzleşmekten mi korkuyorsun?
Bak, konu açmışsın. Bu bile bir adımdır.
Madem pişman olmaya da başladın, kurtul artık şu yükten. Bile bile yanlışa ortak olmaya devam etme.
İnan ki sen de rahatlayacaksin,çünkü vicdanın seni rahatsız ediyor