Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

asunagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
195
0
96
46
Kırıkkale
nikahtan sonra gelinlik ve damatlıkla ilk eve girerken eşinizin kollarındamıydınız.(beni kucağına almasını söylediğimde eşim üç katıda kucağımdamı taşıyım demişti.gülmüştük.ben hayır sadece eve girerken kucağına al demiştim.çok güzeldi)Şeniz

bi ara denedi ama gelinliğin tarlatanı kafamıza geçiyordu:roflol:
beceremedik indim bende, yoksa yuvarlanacaktık:sm_cool:

Düğün bitmişti yukarıya odaya çıkmıştık kapıya gelince kucağına al dedim aldı ama orduevindeyiz maalesef askerler gördü çok utanmıştım -tatlicadiarzu-

konusu geçmişti ama hatırlamıyorum aboooooow.ama alsaydı unutmazdım heralde.onbeş sene oldu.geriye bile saramıyorum.neyse almadı diyelim.damata sormalı belki o hatırlıyordur:teytey:

yok nerdebenneyaptımki...
bide nasıl olsun ki kendi evimize bi orduylan geldik valla...:mymeka:

evimize girerken beni kucagına aldı ben demedim kucana alacaksın diye baktım kendisi kucakladı beni ve herkes yanımızdaydı çok güzel oluyo

bizim çok farklı olmuştu :sm_cool::sm_cool: ben gündüz 1 de evime geldim bizim oralarda gelin eve geldiginde damadı alıp arkadaşları çay bahçesine götürürler lokum ve tuzlu çay içirmeye ben eşimi beklerken koltukta uyumuşumeşim geldiginde de uyuya uyuya odamıza kendim gitmiştim yani tabana kuvvet.

ben de eşimin kucağında girmiştim evimize... çok güzeldi yaa.. şimdi o günlere dönsem, kırk kere o şekilde eve girip girip çıkardık herhalde..

kucakta gırdım vala... nasılda sıkı sıkı sarıldım..oteldeydik gerci..

düsecem sandım korkumdan tadına varamadım..

bı daha mıı tazelesek nıkahımızı ne?

Son düzenleme:
Valla düğünden sonra adet gereği baba evine götürdüler bütün sülale evdeydi gece 3 e kadar yemek yendi resim faslı yapıldı iyice yorgun düşmüştüm ve yamulmuştum açıkçası sonrada gelin arabası hariç 2 araba dolusu genç kız eşimle ayşıt dayısı kaynım filan eve getirip birlikte eve çıktık kafam allak bullaktı zaten yorgunluktan ne yapacağımı bilememiştim utanmıştımda açıkçası böyle bi şey isteyemedim eşimden isterdim ama başbaşa olsaydık saat 5 e geliyodu uğurladık herkesi =)biraz anlayış lütfen=(

evet eşimde beni gelinlikle kucakladı ve öle girdik eve .....geçmişi hatırlattın kız bana saol......

canım ben apartmanın kapısına kadar yürüdüm.girişde eve kadar kucaktaydım.çünküm10 basamak ble değildi evimiz.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile benim kocamda kucağında soktu eve yanımızda akrabalarda vardı aslında yatak odasına gitmemiz gerekiyordu o beni misafir odasına götürdü ayıp olmasın diyekaydirigubbakcemile3

walla beni hiç aklıma gelmedi bu be..tüh:mymeka:

zaten nikah sonrası saatlerce kayınvalidemlerde oturduğumuz için içim geçmişti.
neredeyse eve gelir gelmez uyuyacaktım,o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…