Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

benimki dün bana dediki sen böyle kilo almaya devam edersen ilk gece seni kucagıma almak için vinç gerekecek :roflol: :roflol:

Güldügümüe bakmayın acayip sinirliyim ve o sinirle hala kahvaltı bile yapmadım. ama ben şişko değilimkiiiiii (((((((((((((((((((((((

eve değil ama odaya kucağında girdim damadımın :) aileler gelip evi bi gezindiği için o zevki yaşayamadık.ama kocacım odaya sokmadı beni yalnız başıma.durdu ben seni kucağıma alıp öyle götürcem dedi.çok güzel bi geceydi.çok geçmediki üstünden 25.ekim08

ayy yok kucakta girmedim bende benneyaptımki
60 kiloydum evlenirken,eşim teşebbüs etti ama aman dur belini sakatlama ilk günden dedim
ama çok isterdim kaydirigubbakcemile

vallahi benim aklıma bile gelmedi kucakta içeri girmek ama şimdiki aklım olsa isterdim dur ben bu akşam diyeyim beni kucağında yatağa kadar taşı diye gerçi evlendiğimde zayıftım şimdi herhalde beni taşıması için vinç çağırması lazım:dance:

ayyy çok güzeldi yaa....
düşündükçe özlüyorum insan heyecandan istediği gibi yaşıyamıyor düğününü...
saolsun benim kociş kucağına almıştı beni...gelinliklerle biraz zorlanmıştı ama allahtan ben kopacak gibiydim düğünde....

bir kafile girdk eve
aslında kafile mafile dinlemezdik ama
imam efendinin dibimizde olması bir ağırlık verdi sanırsam....
hoca amca sen önden git gir içeri otur... ben kucaklayıp getircem,,,, nasıl olurdu??

:))))

Son düzenleme:
ilk adımımı evime kendim attım daha sonrası kucakta ilerledim. :roflol: saolsun eşim gelinlik felan:roflol: dinlemedi:lepi:

kime koydurmus esin gulleri? onceden koyup gitmis olamaz di mi yoksa kururdu?

kızlar ben unutmuşum:mymeka: herife sordum aldım dedi.. :bbo:
kandırıyorda olabilir.. hayal meyal hatırlıyorum ama...:asigim:
düğün solonundan eve gidene kadar korkudan bilmedimm...
tırstım da ondan süt dökmüş kedi gibiydim. almadıysada hatırlamyıroum yane

Evet merdivenlerden çıkınca kapının önünde kucakladı ve koltuğa oturttu....bende şaşırmıştım noluyoruz die....:smiley-cool:

yok almadı peşimizde eşimin sülalesiyle eve girdiğimiz için eşim utanır almazdı...almadıda...
gerçi benimde hiç aklıma gelmedi...

Eve girerken eşim biranda kucağına almıştı evet..Daha önce hiç konuşmamıştık böyle şeyler ve hiç beklemiyordum o an, sürpriz olmuştu.:1rolleyes:

Hey gidi günler heeyyy..:1rolleyes:

Esim geldi kapiyi acti, ben arkada bekledim...gidi eve ben girmedim. Beni kucagina almasini istedim...gülerek aldi ve odanin kapisina kadar tasidi....canim Askim

komedi olsun diye evet aldı kucagğına eşim 5 katıda cıktım kucakta artık son katta adam nefes nefese kadı bırak yaw fıtık olcen demiştim cok gülmüştük ahhh ahhha ne günlerdiii

Son düzenleme:
eve kalabalık girdiğimiz için pek mümkün olmadı...ama odamızda önümde eğilip konuşması vardıki herşeye bedeldi...daha sonra kucağına aldı ama açıkcası bende eve kucakta girmek isterdim.

HENÜZ EVLENMEDİM İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ SENE BUNU YAŞICAM. KESİNLİKLE KUCAĞINA ALMADAN EVİMİZE ADMIMI ATMAMkaydirigubbakcemile3​

Beni aldı kucağına ama 4 katı beraber çıktık son katta aldı kucağına eve öle girdik :)çok güseldi yaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…