Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

Evet eve ilk onun kucağında girdim.
Bizim peşimizden öyle kalabalıklar gelmedi, sağolsunlar. Başbaşa evimize döndük :kedi:

Ewe ilk eşimin kucağında girdim :kedi:

Arkamızda da arkadaşlar ordusu . Hele bir arkadaşımız kocişimin sırtına öyle bir wurdu ki , o hızla halen dewam ediyoruz yolumuza delikafadulden

eşimin sülalesi sagolsun pesımızdelerdi teyzeleri dayıları kayınvalıdemler kuzenleri coluk cocuk hepsı bızımle geldi yani mumkun olmadı malesef eve gırerken ama evımız dublex oldugu ıcın yatak odamıza cıkarken atladım kucagınaaaa cıktık zemuszemus

ben evime gelinlikle giremedim:sinifsinif:...
nikahtan sonra 7 saat yol geldik evimize otobüslegamyoncuiremsu...
gelinliği çıkardım mecburen...
ama eve gelince giydim bi daha ve yatak odasına kadar kucağında taşıttım kendimi...kaydirigubbakcemile3
çocukluktan beri hayalimdi....

eveeeett ben söylemden kucağına alıp öyle sokmuştu kapıdan içeri beni canım kocişim :asigim:

zaten eve bir ordu geldi
aslında ben mide bulantısından eve girip bonyoyu nasıl bulduğumu bile hatırlamıyorum
düğüm günüm mahvoldu 5 karış suratla bütün gece durdum yaaaa ağlamak istiyorum

Bak özendim valla ya,heyecandan sarhoşluktan akıl edemedık demekki :)

evlilik yıldönümümüzde bunu yaptırıcam :))

Düğünde gelen hediyeleri getirmek için arkadaşlarımız yanımızdaydı.Oyüzden eve girerken kucağına almadı.Ama yatak odasına doğru yürürken eşim durdu beni ve kucağına alıp odaya götürdü.boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…