Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

biz düğün gecemizi evimizde değil otelde geçirmiştik ve evet eşim beni otel odamıza kucağında taşımıştı, beklemiyordum daha doğrusu düşünceğini tahmin etmemiştim ama çok güzeldi :asigim:

biz eşimin memleketinde yaptığımız düğünden sonra ankaray dönmüştük..abisi ve amcası bıraktı bizi eve ama apartmana bile girmediler..
sadece ikimizdik...Kapıyı açtı eşim ve kucağına alıp soktu beni içeri

ahh ahh nerde
zaten gelin arabasında görümcemle el kol atışması oldu
morel sıfır
zaten sulale peşimizde
((

İmam nikahımız düğünden hemen sonra olduğu için eve imam ile birlikte girdik pek mümkün olmadı yani kaydirigubbakcemile3
Ama kına gecesinde almıştı tabii :jeyyar:

eweettt benıde kocısım kucagına alıp evımıze sokmuştu... çok güseldi çokk:asigim:ŞenizŞeniz

bizde düğünden sonra bir sürü akrabayla girdik eveÇok üzgünüm çoook benimde aklımda ama diyemiyorumki beni kucağına alda öyle eşikden geçelim , neyse millet çekilince dedim beni yatak odasının kapısından kucağında geçir inat etti yorgunum taşıyamam filan diye bende inat ettim girmiyorum o zaman içeri, ama sonunda ortak yolu bulduk sırtına bindim öyle girdim içeriye demokrasilerde çare tükenmez:jeyyar::jeyyar:

ben eşime nişanlıyken söylemiştim...
yavrukuşum unutmamış,düğünümüz bitmiş,konvoy eşliğinde evimize gelmiştik..
ve annelerin,babaların yanında kusura bakmayın deyip beni kucaklamıştı...
ah ahhh,tam 14 yıl geçmiş aradan ama yazarken bile heyecanlandım bak...
sevgiler...

çok güzel bi gündü doya doya yaşadığımız o günün gecesinde çok yorulmuştum
kayınvalidemleri yolcu ettikten sonra koşa koşa odama gittim kendi başıma da gelinliğimi çıkarıyordum tam sayunurken kapı çaldı laelaelaelaelae
bizim arkadaslar gelmiş rahatsız etmeye mirmirmirmir
yeniden giydim gelinliğimi kaydirigubbakcemile
oturduk sohbet ettik bi saat falan olmuştu eşimde dedi gidin artık bende karımı kucağıma alıp götüreyim dedi öyle aldı beni kucağına :asigim:

ben de kucakta girdim. harikaydı. :asigim:apartman kapısına kadar arkadaşlarla geldik. eşim beni kucağına aldı ve içeri götürdü. tam o sırada arkadaşım da bizim fotoğrafımızı çekti. ama aceleden yarım çekmiş. ah kısaydı ama güzeldi. tekrar yaşamak isteredim.Şeniz

:1no2: kucağına çıkacak ortam olmadı malesef yangından mal kaçırıyolardı sanki ne varsa koşturdular benikafamçokkarıştı
ama düğünden sonra kucağına çıktım bide omuzlarına çıktım resim çektirdim sositososito

benim kuzenim hepimizin gözü önünde gelini kucağına alıp eve soktu..çok güzel bi görüntüydü doğrusu.yaşamak isterim:)

biz ayrı asansörlerle çıktık, elimiz doluydu gelinlik genişti falan..
tam asansörden çıkıyordum dur!! dedi..
önce eşyelerı içeri aldı, yolumuzu açtı, sonra aldı beni kucağına yatağımıza kadar taşıdı; çok güzeldi... Şaşırmamıştım ama güzel bir his :)

bizim düğünümüz otelde olmuştu,evimize değil ama odaya kucağında girmiştim,çooookkk güzeldi:)))

iyi de yani gelin agirsa adam da cılızsa alamaz ki hepiniz dal gibi miydiniz evlenirken??

iyi de yani gelin agirsa adam da cılızsa alamaz ki hepiniz dal gibi miydiniz evlenirken??

hehehe:roflol: haklısın walla ama genelde evlenirken kilo verilmiş oluyor galiba stres yoğunluk felan. mesela ben 42 kiloydum çok zorlanmadı yani:) ama sıkıyosa şimdi alsın 62 kiloyum ( iki kişiyiz ama :CüvCüv: )

Ayyyy bende eşimin kucağında girmek isterdim evime ama kıyamam ki ben aşkımcımaaaa :1no2: yazık olur daha geceye başlamadan yormamak lazım ama dimiiiii-tatlicadiarzu-

Hayir, kucagina almadi beni

Dugunden çikinca bizi çok sinir eden bazi durumlar olmustu, ikimizde çok stresliydik, aklimiza bile gelmedi...

Offf offff hatirlatmayin yaa

evlendıkten 1 hafta sonra evımıze geldık..
oncesınde balayında ve memletımızdeydık..
ılk gece oteldeydık zaten kucaklama felan olmadı..
ama kendı evımıze gırdıgımızde kapıyı actıgımda kapıdan yatak odasına yatagın uzerıne kadar heryer kırmızı gullerle doluydu cok guzeldı:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…