Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

Ben görümcemi azarlayarak söylenerek girmiştim
Çünkü eve kadar peşimizden gelmişti
Kapıda bardak kırıcam deyip ayağımı kesmişti
Hala aklıma geldikçe kızgınlığım alevleniyor
Ama odaya kucağında girdim çünkü ayağım kesikti

hiç öyle bir isteğim ve de hevesim olmadı.
benim için önemli olan kuaförde beni gelinlikle gördüğü ilk anda verdiği tepkisidir. orada da sağolsun gercekten güzel,hoş bir tepki vermişti...beni cok beğendiği herhalinden ve sözlerinden anlaşılıyordu.orda film koptu zaten bende

Vallahi bizde de qucuk falan olmadı. Nikah ve düğün aynı gece oldu. Eve geldiğimizde (ki konvoy halinde 10-15 kişi) adettenmiş sanırım bir tabağa z.yağı ve bal karıştırılıp kondu bir kısmını kapıya sürdüler; kocacığım 1 parmak bal alarak bana yedirdi; tabi ben de ona aynısını yaptım... Sonra içeride yemek hazırlanmış; yemekler yendi hoca geldi dini nikah kıyıldı.vs vs. qucuk olayına çok bağlamadım. Ben kocacığımın pisisi olduğum için yerim her zaman onun qucuuuuğuuu
:asigim:

apartmanda oturdugumuz icin merdivenleri beraber ciktik esim kucagina almak istedi ama istememistim dusurur diye kafamçokkarıştı
gerci o zamanlar 48 kiloydum :teselli:
sonra kapida kucagina aldi odaya kadar goturdu ..
guzeldi .. hemide cok guzel .. delikafadulden

insan eskilerden bahsedince birden zamanin ne kadar cabuk gectigini farkediyor
oysa daha dun gibi

beni de kapının eşiğinden kucağında geçirmişti. ayyy ne kadar eski gibi halbukisadece 2 sene olmuş daha ...

Benim hiç aklımda bile yoktu kapıya geldiğimizde ben ayakkabılarımı çıkarmaya çalışırken görümcem evden bardak alıp kapıda kırdı eşimde beni kucaklayarak içeriye götürdü o sırada bir arkadaşımızda resimlerimizi çekti.Bende o sırada gülmekten başka bişey yapmıyordum resimlerimizde var o şekilde hala bakıp bakıp gülerim.

ben çok istiyodum aslında ama o hengamede aklıma gelmedi malesef:gitme:
nikah yemeğimizden sonra saat gece 12:00 de imamla birlikte eve geldik koştur et derken bi baktım kiiii olan olmuşşş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kapı eşiğinden odamıza kadar kucakta idim.kendim söyledim kapı agzında hemen aldı sağolsun. erkek kardeşim ve gelinimde karşı komşumuz olduğundan onların gözü önünde olmuştu olay ve çok gülmüştük.

bilmem. nişanlım yürütür okadar ince değil. ince düşünür. ama yapmaz

benim gucuktan falan haberim yoktuuu ama benim aşgum düşünmüşş beni salondan yatak odasına gucukunda götürmüştüü ayy ne güzeldi çokda heyecanlıydımmm ahh eskı gunlerr ahhh

hayır ,dısardaydı mılett ,onlaın gozu onunde alamadı tabı kocam kucagına..

asansörle cıktık o zamanda alamadı ..bız cıktık esım zaten asagıya ındı arkadasları gel dedı ona,bir güzel dovmuşler zati :))

esım asagıya ınıce esımın teyzesı gledı yukarı ben salonda oturuyorum ..

ne yemek var ne de su ..su yoktu hme de 3 gun boyunca ne rezılııkkkkkkk ..

esım geldı ,teyzem gıttı ,sonra evde yalnız kaldık :)

ama teyzemın esı enıstemle su ve yemek gondermıs bır de soba :))

tabı suların olmdıgını gorunce tum surat düştü ne yazcaz dıye :)

tasıma suyla esım su ısıttı ben yıkandım sonra ben ısttım kocam yıkandı :))

en son oturma odasına gırınce cok guzel bır süprızle karsılastım ..

sarhoş olup odaya gıderken ,ben duamı ve tacımı taktım o da benı oyle goturdu yatagımıza ,sonra duamı kapattık yüz görümlüğünü taktı ,ama ben sarhoş ,sarkı soyleyıp ,guluyorum fılan ..

cokkkkk eglencelıydı ..

sadece odaya gecene kadar tasıdı ,yırttı yanı

ay ne cok yazdım ya :kedi:

eşimin arkadaşları bizimle beraber geldi baktı bunlar apartmana da girdi ayyyyyyyy bizim karnımız çok acıktı birşeyler yaptırın getirin dedi bunlar anladı geçişyok tamam bari dediler ama asasöre binerken dayığıda yemiti hani evin kapısına beni kucağına almıştı hemde ben demeden ayyyyyyy ne gündü ama hatırlattınız vallahi unutmuştum

Ayy çiftleri yalnız bıraksınlar yaa klava:
hiç sevmiyorum cümbür cemaat eve girme işini :umursamaz:
ben öyle birşey yaşamam inşallah

benim düğünümde güzel diyebileceğim şeylerdendi bu girişler biz eve gitmek yerine otele gittik çok şükür. ev kalabalıktı eşim sağolsun kırmadı.otele de gelinlikle gittik ve çok güzel anılarım oldu. kapıda da da kucağına aldı ama komik olan bavulumuzu dışarda unutmuşuz. tabi eşyalara ihtiyaç duyduğumuz da bavul yoktu bi baktık kapıda saatler sonra:)))

Biz düğünümüzü yaptığımız yerde konakladık 1 gun,balayımızın ılk günü orada geçti.Hatta yarım günü çunku neredeyse saat sabahın 5 i olmuştu :) Düğünden sonra kocam benı aldı kucagına zaten gelınlıgım 4.5 5 kg ya yakındı hem onu hem benı taşıması baya zor oldu ama guzel bır anı oldu bızım ıcın :)

Biz unutttuk kucak olayını, gecenin 4 'üydü eve geldiğimizde. kaydirigubbakcemile3

Biz önce kayınvalidemlerin evine gittik cümbür cemaat
Orada tabak kırdırdılar,bal yedirdiler,bişeyler yaptılar adet yerini bulsun diye :))
Yarım saat öpüş koklaş,fotoğraf derken kalktık kendi evimize geldik.
Kapıdan içeriye kucağında girdim,
Zaten dışarıya çıkacaktık üstümüzü değiştirmek için gelmiştik,biz içeri girerken yengem içeriden foto çekmişti.
O anı ölümsüzleştirdik opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…