Gelin olarak damadın kucağında mı evinize girdiniz?

hem dugunden sonra eve ılk adımımı kocacişimin kucagnda yaptım hemde kınada kucaga alındım eee okadar kolay olmadı beni almak

Düğünden önce pek güzel bir gün geçirmediğim için düğün zamanıda hayatımın en kötü anlarından biriydi düğünden hiçbirşey anlamadım hep ağlamakla geçmişti düğünüm eve gelincede kayınvalidemler bıraktılar onlar evlerine çıkınca acıkmıştık yemek getirdi eşim yemekten önce zaten dargındık helallik diledi bu gecemizle yeni bir sayfa açalım dedi gönlümü almaya çalıştı yemeğimizi yedik ben odaya geçtim güzel geçer umudu ile ama yine hayatımın en kötü gecelerinden birini geçirdim.
Ama hatırlamıyorum belkide kucağına almıştır hatta ben istemememe rağmen o kucağına almayı sever :)

biz dugunden sonra ailenin gencleri yemege gitmistik, donuste ayni grup eve kadar bize eslik etti;
tam evin kapisina geldigimizde esim beni kcakladi; dur ayip olacak dedim; onlar yabanci mi dedi ve beni kucaginda tasidi eve...

cok guzeldi..
evde de bir supriz hazirlmisti benim icin ama o da ben de kalsin..
:asigim:

evet kucağında girdim eve
ama zor kucakladı eteğim açıldı,eşimin akrabaları donumu gördü
:kedi:

önce apartman kapısından girerken kucağına aldı
asansörle çıkacaktık
ama asansör küçücüktü ve benim boyum da 1.78 :))
kollar bacaklar çarpınca indirdi
apartman kapısına geldik yine aldı
busefer de tarlatandan dolayı rahat tutamadı indirdi
içeri girdik
ben alttan hemen tarlatanı çıkardım
nihayetinde en azından yatak odasına kucakta girdim:asigim:
çok tatlıydı ama çok gülmüştük o gece :asigim:
çok şükür

Eşim 5 katlı apartmanda merdivenlerden çıkarıcağım seni demişti. İddiasına bile girmiştik ben çıkaramazsın demiştim. Ama düğün gecesi gelince vazgeçtik bu iddiadan. Çünkü apartmanın ışığı basmalı değil kendisi yanıyor. Aradayken sönebiliyor biz merdivenlerdeyken sönerde düşeriz diye vazgeçtik. Ama kapıdan içeri kucağında geçirdi tabiii...

Hayır.Çünkü benim eşim dışardakilere karşı taşfırın erkeği rolü yapar.Biri görür diye ödü kopar..

Ama oturma odasndan yatak odasına genelde kucagında götürür

İlk gece kaldığımız ordu evinde
ertesi gün çıktığımız balayında odamıza girerken
ve en son evimize gittiğimizde içeri girerken hepsinde de kucağına aldı benim kuzuşum....

kocamın kankileri bizi yalnız bırakmadı kaydirigubbakcemile
odanın kapısına kadar gelip eşimin sırtını yumrukladıklarından klava:
malesef
kendimizi zor attık içeri
:umursamaz:

biz 18 saatlik bir yolculuk yaptıktan sonra evimize geldik.o yorgunlukla kucak filan düşüncek halim yoktu.ama sonradan bol bol taşıttım kendimi odaya :).şimdiyse kilo aldım eşime acıyorum.kurtuldu beni taşımaktan :))))

Bizde eve kalabaık gittigimiz için kucagına alamadı herhalde ama sonra yatak odasına girerken aldı kucagıına:asigim:

Hayir kucaklanamadim, eve girerken yanimizda büyüklerimiz vardi..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…