Gelin olmak böyle mi?

Konu sahibinin eski konularına baktım da. Bu kadar nabza göre şerbetçilik olamaz ya. Espri anlayışı korkunç elti de kayın da size alınmakta haklı. Çocuk ağlarmış da nişanlısı uyanırmış da aman Allahım. Siz kayınvalidenize sizin tabirinizle kv'nize alınırken mesele yok, teyzenin gelini alınınca küstah. Bence kusura bakmayın ama siz o gelinden daha küstahsınız yaptığınız şakalar, asla art niyet yok diye diye alttan alttan soktuğunuz laflar, nişanlınıza şikayet edişleriniz. Allah uzak etsin inşallah. Bence siz başkalarını eleştirmeden önce kendinize bi eleştiride bulunun. Kv'niz eltiniz kaynınız teyzeniz baya boş vaktiniz var kurmak için galiba.

Art niyetli insanlar yanlış anlıyor yapacak bir şey yok.

Konu sahibi nickini degistirmis taniyamamistim simdi tanidim
Kendi kvsinin eltisinin her hareketine lafina alinan sikayetlenen insanin bu konuyu acmasi da komik.
Once bir kendine baksa keske

Çalışsan belki bukadar takmazdin nisanlnının ailesini.Cogu tamanina yakin konularin onlarla ilgili şimdiden.Evlenince bu konudan mutsuz olacaksın gibi.Istersen ilişkinizi bir gözden geçir.

Herşeyi kocaya şikayet edersen bıkar. Erkekler cok dirdira gelmez .Onun kocasi gibi sabirli olmaz herkes.O lafta da alınacak birşey yok.Ben işyerinde bile neler neler duyuyorum.

Art niyetli insanlar yanlış anlıyor yapacak bir şey yok.
Ha sizin yaptığınız itici şakalar normal, buna alınanlar burda yanlış olduğunu söyleyenler anormal? Biz art niyetliyiz öyle mi? Ne diyim Allah çevrenizdekilere sizin yaratıcı şakalarınıza dayanma gücü versin yalnız dikkat edin hemen çocuk yapmayın evlenince, ağlar da kocişkonuz uyanır.

Başkasının derdi size neden dert oldu? Kendilerinin bilecekleri ve çözecekleri iş

Kendi çocuğundan başkası uyandırmasın mümkünse, evet!

Çalışsan belki bukadar takmazdin nisanlnının ailesini.Cogu tamanina yakin konularin onlarla ilgili şimdiden.Evlenince bu konudan mutsuz olacaksın gibi.Istersen ilişkinizi bir gözden geçir.
Ben onlara dair konu açmak istiyorum. Açtığım konulara dair hayatımı genelleyemezsiniz. Her derdimi açmıyorum buraya.

Konu sahibi nickini degistirmis taniyamamistim simdi tanidim
Kendi kvsinin eltisinin her hareketine lafina alinan sikayetlenen insanin bu konuyu acmasi da komik.
Once bir kendine baksa keske
Yok güzelim tam tersi, benim elti benim her dediğime kv.nin her lafına alınan insan

Kendi çocuğundan başkası uyandırmasın mümkünse, evet!
Yalnız iyi ki nişanlanmışsınız ha bekar kalsanız napardınız. Gereksiz, yersiz, itici laflarınız resmen bi aile felaketine sebep olmuş daha evlenmeden ve siz buna değil üzülmek bi de gurur duyuyosunuz. Dün girdiniz adamın hayatına anne abi yenge düşmanı oldunuz daha evlenmeden. Ve kendiniz sebep olmuşsunuz buna. İyi gelini oynamayın. Söyledim ama art niyet asla yoktu, kv böyle dedi art niyet olduğunu sanmıyorum(sonra nefrete döndü nerdeyse) ama gıcık oldum cümleleri sizi olduğunuzdan daha az fesat yapmıyor. Amaaan gelin gittiğiniz aile düşünsün banane

Hiç hoş değil bence kalkıp yapması gerekir hemen azarlasa felan neyse dersin resmen evime gelme bile der yakında bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…