Böyle küstahlar daha kıymetli oluyor sanki!Kadının kötü bişey dediği yok fırsatı değerlendir demek istemiş. Burnu büyük gelin de yanlış anlamış. Herşey kocaya koştur koştur söylenmez bazı şeyler kişiseldir. Benimde kp ile aram açık ama eşimin samimiyetini kıskanmam, engel olmam. Ha eşim sorar ne oldu diye o benimle onun arasında derim cekilirim kenara. Bunda abartılacak bişey görmedm ben
O kadar ince düşünebilecek kadın değil ki tyzem nereden bilsin "mutfağın pis" anlamına geleceğini.Teyzenizi çok haklı göremedim ben. Kızım ben bebege bakayım, işin varsa hallet ya da dinlen dese makbule gecerdi. Böyle deyince mutfağın pis demiş gibi oluyor. İnsan annesi dese alinmaz ama kayinvalide deyince alinir, çok normal.
Eşine söylemesi iyi mi kötü mü kendi bilrcekleri iş.
Böyle küstahlar daha kıymetli oluyor sanki!
Teyzemde şeker var birde. Olan annelere oluyor.
Ben kötü niyet sezmedim. İçimden zerre kötü bişey geçmedi. Bazen diyorum burda gelinleri dinliyoruz bir de kv dinlesek nasıl olur. Çoğu haklı, ama bazılari var ki eşinin annesini şeytan gibi görüyor. Teyze haklı :)))Böyle küstahlar daha kıymetli oluyor sanki!
Teyzemde şeker var birde. Olan annelere oluyor.
Aynen bende öyleyim illa bana yardımcı olacaksan cocuga bakma mutfagı topla ütümü yap vs çocuga bakayım sen şu işi yap kadar nefret bi cümle yok benım içindeBen olsam ben de kızardım.
Şu bebeğe ben bakayım işini gör'cülere tiltim çünkü. Yardım istemiyorum ama illa yardım edeceksen o bulaşığı sen diz makineye mesela... Küfür gibi geliyor cidden o laf benim gibilere.
Teyzen yer de göstermiş bide, ne gerek var?
Aynen bende öyleyim illa bana yardımcı olacaksan cocuga bakma mutfagı topla ütümü yap vs çocuga bakayım sen şu işi yap kadar nefret bi cümle yok benım içinde
Her insanın aklından geçenler karakteri bir laf söylediğinde anladığı şey farklıdır.Konu teyzemin gelini.
Geçen hafta teyzem gelininin evine gitmiş oturmuşlar, sohbet, yemek falan derken geçmiş zaman. Evde oğlu yokmuş. İşteymiş. 6aylık bebekleri var.
"Kızım ben çocuğa bakarken sende mutfağını toparla" demiş. Gelin hanım alınmış, bozulmuş öyle dedi diye. Hemen kuzenime (kocasına) şikayet etmiş "annen böyle böyle diyor" diye. Kuzenim de gelmiş annesine "anne niye öyle diyorsun deme" falan .... Demiş.
Teyzem kendi kocasına söylemiyor tatsızlık çıkmasın diyor. Üzülüyor kadın. Oğluna da bir şey demiyor. Eşiyle kavga etmesin arası bozulmasın diye. Bizde haliyle karışamayız.
Nişanlıyım, bende evleneceğim. Böyle mi oluyor bu işler. Kv bir şey demesin diye hemen kocaya mı şikayet etmeli?
Çocuk zaten anneden baska kimsede durmuyor genelde o cocuk anne istiyor ne olmus yani bi mıtfak toplasanız bize bir kap yemek pişirseniz bakın ozaman sorun kalıyor muBen herkese "kimseye güvenip arkamı dönüp bırakamam çocuğumu, kalsın iş kocam gelince yapar" dedim valla.
Ki güvenemem de hakikaten.
Evimde benim yaptığım temizliği beğenmeyen kalksın kendi yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?