güle güle otur canım :)
en çok yatak odsındakı mavı perdeler hosuma gitti:)
güle güle otur her sey hoş ama salondaki tablon kel alaka ne yeri ne de rengi uygun değil..bir de o yemek masanı ayırdıgın kısım salonunu daraltmış onlar daha cok magazalarda tercih edilen mobilyacıların kullandıgı plastik renkli şeyler salonu bozmuş tabi ki benim fikrim bunların dışında kapı yazına bayıldım kırmızı aksesuarlara da..yalnız o mutfaktaki kavonozlar var ya gülen adamlar onlar orda öylece durmasın 3 tane boy boy diz ama kalanlarını erzaklığına kaldır canım..güle güle otur mutluluklar naçizane tavsiyelerim için de kusura bakma.
güzel günlerde oturmanız dileğiyle. çok hoş olmuş. yemek masası ve oturma bölümünü ayıran renkli pleksileri nereden aldınız ?
Masallah masallah masallah allah nazarlardan kem gözlerden korusun huzur saglik mutluluk ve agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah amin
çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.. yemek odasını tepe mobilyadan aldım dekoratif paneli de tekzen yapı marketten aldım.. eğer bulunduğunuz yerde tekzen yoksa "jilda" diye marka ismini aratırsanız satış noktalarına ulaşırsınız sanırım
Çok güzel olmuş eviniz maaşallah diyim nazar değmesinmutlu günlerde oturursunuz inşallah canım
Eviniz cok guzel.mutlulukla oturmanizi dilerim.
çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.. yemek odasını tepe mobilyadan aldım dekoratif paneli de tekzen yapı marketten aldım.. eğer bulunduğunuz yerde tekzen yoksa "jilda" diye marka ismini aratırsanız satış noktalarına ulaşırsınız sanırım
bilgi için teşekkürler :)
güle güle mutlulukla oturun evinizde. Yemek masası arıyorum cam sizinkisi hoşuma gitti nerden kaça aldnızz..
Herşey çok güzel güle güle oturun
güle güle oturun evinizde..hayrlı olun.. bizde 20 günlük evliyiz daha, bilirim o stresi, yorgunluğu, heyecanı..sağlıklı mutlu huzurlu koskoca bir ömür dilerim size
çok güzel maşallahhhhh
rabbim mutlulukla,huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin...
Allah razı olsun çok çok çok daha güzelleri sizin olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?