gelincik evi :) 06.09.2013 te vizyonda :) :) :)

çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için teşekkürler

önerilerini tavsiyelerini dikkate almaya çalışırım panelimin dışında

güzel günlerde oturmanız dileğiyle. çok hoş olmuş. yemek masası ve oturma bölümünü ayıran renkli pleksileri nereden aldınız ?

güzel günlerde oturmanız dileğiyle. çok hoş olmuş. yemek masası ve oturma bölümünü ayıran renkli pleksileri nereden aldınız ?

çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.. yemek odasını tepe mobilyadan aldım dekoratif paneli de tekzen yapı marketten aldım.. eğer bulunduğunuz yerde tekzen yoksa "jilda" diye marka ismini aratırsanız satış noktalarına ulaşırsınız sanırım

Masallah masallah masallah allah nazarlardan kem gözlerden korusun huzur saglik mutluluk ve agiz tadiyla oturmayi nasip etsin insallah amin

Çok güzel olmuş eviniz maaşallah diyim nazar değmesin mutlu günlerde oturursunuz inşallah canım

bilgi için teşekkürler :)

güle güle mutlulukla oturun evinizde. Yemek masası arıyorum cam sizinkisi hoşuma gitti nerden kaça aldnızz..

güle güle oturun evinizde..hayrlı olun.. bizde 20 günlük evliyiz daha, bilirim o stresi, yorgunluğu, heyecanı.. sağlıklı mutlu huzurlu koskoca bir ömür dilerim size

güle güle mutlulukla oturun evinizde. Yemek masası arıyorum cam sizinkisi hoşuma gitti nerden kaça aldnızz..

çok teşekkür ederiimm ankarada yaşıyorum ben.. evshoptan almıştım ağustos ayında kampanyalıydı 199liraya..

Herşey çok güzel güle güle oturun

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

güle güle oturun evinizde..hayrlı olun.. bizde 20 günlük evliyiz daha, bilirim o stresi, yorgunluğu, heyecanı.. sağlıklı mutlu huzurlu koskoca bir ömür dilerim size

Allah razı olsun

ahhh ahhhh şimdi düşünüyorum günlüklerimi okuyorum da ne koşturmuşum deli gibii.. yorgunluktan topuklarım mı patlamamış kollarım mı uyuşmamış
çok güzelmiş ama çoookk

çok güzel maşallahhhhh
rabbim mutlulukla,huzur ve sağlıkla oturmayı nasip etsin...

canım evin çok sevimli mutlu mutlu yaşayın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…