- 21 Mart 2015
- 192
- -108
- 296
Canım öyle işte napçan orasınıEe sana niye bağımlı oluyo sen kendini ailenden bağımsız görmüyor musun onlarla bitişik misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öyle işte napçan orasınıEe sana niye bağımlı oluyo sen kendini ailenden bağımsız görmüyor musun onlarla bitişik misin
Bebegim hiç bir işe yaramıyor.Peki bi şey sorucam guru olduktan sonra pro mu olunuyor yoksa arada başka bi unvan var mu bi de bu unvanlar başlıktan alınan yorum sayısına mı bağlı yoksa kendi yaptığımız toplam sayıyla mı alakalı
Seni ilgilendiren bir durum yok. Sen zaten trollediğini söylediğin için süresiz banlanacaksın siteden.Peki bi şey sorucam guru olduktan sonra pro mu olunuyor yoksa arada başka bi unvan var mu bi de bu unvanlar başlıktan alınan yorum sayısına mı bağlı yoksa kendi yaptığımız toplam sayıyla mı alakalı
Niye trolleyeyim ki tüm mesajlara da cevap veriyorum. Prıblemimi çözmeye çalışıylrumSeni ilgilendiren bir durum yok. Sen zaten trollediğini söylediğin için süresiz banlanacaksın siteden.
Aa tamam teşekkürler bilgilendirme içinBebegim hiç bir işe yaramıyor.
Proyu da para basıp alıyorsun :)
2009 yılı fosil üyeliğim ile sen kim yanımda guru ? hshs
Yani işte lise mezunu da bu devirde ne bileyimLise mezunu olunca ne oluyor, kadinlar klubübünde konu açıp ilk bu detayı belirtecek kadar eksiklik mi?
Neden kız sadece kendisine göz teması bile kurulmayan bir ortama girmek istesin.
Ya da insanlar gelininizi sevmedi gelininize hissettirdi. İstemiyorlar; gelininizde gitmiyor olabilir.
Şu gelinlere kendi zevkinize göre kıyafetler alıp sonra da giymesini bekleme saçmalıklarını bırakın…
Sizde yemek yemiyorsa yemesin ona özel davranmayın, bu konu da haklısınız. Madem yemiyorsa davet bile etmeyin sofraya. Zehirde koymuyorsunuz ya içine.
Annenize babanıza karşı uslüp, tavır ve davranışlar anbe babanızı ilgilendirir.
Size karşı nasıl bir tavır, davranış ve mesafe içerisinde ise aynı şekilde sizde davranın.
Ben eskiden böyle konuları sorun ederdim, şimdi umrum olmaz. Siz konuşmaya çalıştıkça ya da onun sergilediği davranışlardan daha sıcak davranırsanız kendinizi üzersiniz. Kardeşinizde ilgilenin..
Mesela benim görümcem ortada onunla ilgili hiçbir sorun yokken bana olmadık konuşmalar, evlilik süreci başladığında kendini hayalet gibi ortadan yok etmeler vs vs. He dedim öylemi ben kendimi tamamen çektim.
E sonra hak ettiği konuşmakla görüşmemekle şereflendirdim onu.
Kendilerini görmedikleri için muhakkak sorunlu benimdir…
Bilmem kendin yazmışsın trollediğini. bir insan neden troller ki? Akıl sağlığı yerinde olmadığı içindir belki. Neyse birazdan mune gelip seni geldiğin yere postalar.Niye trolleyeyim ki tüm mesajlara da cevap veriyorum. Prıblemimi çözmeye çalışıylrum
siz konumu trollüyorsınuz şu an hiç hoş değil diğer yorum yapçak insanlar sizin yüzünüzden konuma bir şey yazmazsa bu sizin trollemeniz olurBilmem kendin yazmışsın trollediğini. bir insan neden troller ki? Akıl sağlığı yerinde olmadığı içindir belki. Neyse birazdan mune gelip seni geldiğin yere postalar.
Yazık bir unvan için üyelikten olacak hahaSeni ilgilendiren bir durum yok. Sen zaten trollediğini söylediğin için süresiz banlanacaksın siteden.
Konumu trollemeyin lütfen herkes yorum yapsınYazık bir unvan için üyelikten olacak haha
Tutuşma şeysiKonumu trollemeyin lütfen herkes yorum yapsın
Sizi şikayet edeyimTutuşma şeysi
Troll degilsen madem sana fikrimi diyeyim.Yani işte lise mezunu da bu devirde ne bileyim
Sana ciddi yorum yazan herkese bu kişi troll yazıcam uyuzluğunasiz konumu trollüyorsınuz şu an hiç hoş değil diğer yorum yapçak insanlar sizin yüzünüzden konuma bir şey yazmazsa bu sizin trollemeniz olur
Diktirdim kurtuldum kızTroll degilsen madem sana fikrimi diyeyim.
Muhtemelen eski konularında üzüntünden belli olacak ki abinin lise mezunu olarak düşük gördügün bir kızla evlenmesi sende kıskançlık yaratmış.
Yani uni mezunu olarak evlenmek istemeyen ve bu durumu öteleyen sevgililerinden dolayı lise mezunu olarak bir koca buldu da ben nasıl evde durabilirimin derin hezeyanı bu itiraf edemesen de.
Yaşadıgın olumsuz cinsel deneyimin ve vajinismus oluşun da bir nevi sende stres sinir yaratmış çünkü diktirmeyi düşünmüşsün.
Koyu yazmazsan sevinirim kendi konumda koyu fonttan hoşlanmıuorum. Toplum içinde yüksek sesle konuşulmasuyla aynıSana ciddi yorum yazan herkese bu kişi troll yazıcam uyuzluğuna
Ay valla beni çok ilgilendiriyoSize ne , demekten başka bir yorum haketmiyor konunuz.
Sahi size ne?
Hah işte bundan dolayı öfkelisinDiktirdim kurtuldum kız![]()