Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukarda açıkladım niye öyle dediğimi evet faydasız gelişime kapalı. Abimin geliri iyi değil bu arada hatta bi ara paraya sıkıştılar ama çantasını ayakkabısını satmadı ucuza gider diye. Tek mutluluğu onlar zaten70 bin lik çanta, 45 bin ayakkabı kullandığına göre abinizin geliri oldukça iyi..çalışmadığı bölümü bence sizi ilgilendirmemeli..Bu abinizle kendisini ilgilendirir..geldiğinizde sizi yemeğe alıyormuş daha ne yapmalı ki?gelin,görümce ve k.vnin samimi olması gerektiğine inanmıyorum..mesafeli ilişkiler hep daha iyi..gelin sizin gelininiz değil ,anne ve babanızın gelini,sizin için sadece abinizin eşi olmalı..siz de artık birşey almayıverin ,size karşı sözlü bir hakareti,kırıcılığı yoksa ,sınırlı şekilde görüşürsünüz olur biter.."zaten ev hanımı,sıfır hobi,üniversite okumamış" gibi sözlerle küçümsediğinize göre kırıcı taraf sizsiniz gibi..
Garibinize gidebilir ama sizi ilgilendirmez. Muhatap olmak istemiyorsanız olmazsınız. Zaten aynı ortamda konuşmuyormuş siz de konuşmayıp ailenizle ve abinizle vakit geçirirsiniz olur biter. Bu durumda sizi etkileyen bir şey göremiyorum.Artısını düşündüm. Yani evde otırıyo bütün gün. Abim tamamen sessiz ve masum olarak görüyo bence. Mesela hiç aramıyo diyim der ki e sen ara o çekimgen. Ne desen o çekingen .
zaten ev hanımı ve sıfır hobi dedim. Çalışan biri olsa zaten az çok meşgalesi vs olurdu. Ev hanımı olarak daha çok kendini geliştirecek zamanı çevresine ayıracak zamanı var ama bu yaştaki bir insanın eve kapanıp faydasızlaşması garibime gidiyor evet
Adam karısından memnunArtısını düşündüm. Yani evde otırıyo bütün gün. Abim tamamen sessiz ve masum olarak görüyo bence. Mesela hiç aramıyo diyim der ki e sen ara o çekimgen. Ne desen o çekingen .
zaten ev hanımı ve sıfır hobi dedim. Çalışan biri olsa zaten az çok meşgalesi vs olurdu. Ev hanımı olarak daha çok kendini geliştirecek zamanı çevresine ayıracak zamanı var ama bu yaştaki bir insanın eve kapanıp faydasızlaşması garibime gidiyor evet
Valla abim her ortamda o da katılsın diye sürekli ona bakıyo. Bu mu çok mutluluk yani gergin benceKadını sürekli aşağılıyorsun o kadar haklı ki sizinle mesafeli olmak istemesinde. Abini de eşini de sal ilişkilerine çomak sokma lütfen.
Ayy inşallah yuvalarında çok mutlu olurlar![]()
Abim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil benceAdam karısından memnunbu devırde sessiz hatun bulmuş anasına bacısına övgüler yağdıran geldıklerınde ikramlarda bulunan etrafta ağzı yayık yayık dedikodu yapmayan her lafa atlamayan kimsenın allısına güllüsüne karışmayan hatunu var . Adama sorsan belki canım feda diyecek eşi için
Boşver bak yapma etme vebal elin kızının size bi zararı yokmuş bırakın kendi hallerinde yaşayıp gitsinler önemli olan abinizin iyi olması sizinle iyi olmak zorunluluğu yok zaten .
Tamam Buda sizi ilgilendirmez ki mutlu veya mutsuz kendi tercihini yaşıyorAbim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil bence
Evet pahalı hediyeyle mutlu oluyo. Tüm maaşı bunlara gömüyolar. Belki bizim aldığımız beş on bin liralık şeyleri o yüzden kullanmıyodurmadem kocasının parası yok, o zaman o pahalı çantadan bir adet, ayakkabıdan bir adet var herhalde elinde yoksa nasıl alacaklar? belki abin hediye aldı karısına bunları?
Abinin derdi seni mi gerdi sıkıntısı olan boşanır sana laf düşmez.Valla abim her ortamda o da katılsın diye sürekli ona bakıyo. Bu mu çok mutluluk yani gergin bence
ohhhh sefası olsunnn yesin paralarıııEvet pahalı hediyeyle mutlu oluyo. Tüm maaşı bunlara gömüyolar. Belki bizim aldığımız beş on bin liralık şeyleri o yüzden kullanmıyodur
Yengene. Çok selamlar tam ideal gelin yüzgöz olmadan mesafeyi koymuş sizinle evlenmedi abinizle evlendi rahat bırakın bir zahmetMerhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Abim 32 yaşında benden 2 yaş büyük. Birkaç senelik evli. Abim ve annemler Antalyada oturuyor. Ben İstanbulda oturuyorum. Gelin de Antepten geldi. Gelin üni falan okumamış ,ailesinden de hiç uzak kalmamış. Zaten bu yüzden 3 ayda bir ailesinin yanına gidiyor. Ailesi de sürekli Antalyaya geliyor. Ve alışma süreci falan değil 3 senedir böyle. Gidince de 3 hafta falan kalıyor. Ailesi de aynı şekilde. Gelin Normalde çalışıyormuş evlenince işi bıraktı. 3 senedir de evden çıkmıyor sosyal aktivitesi yok ve arkadaş edinmedi. Evde takılıyor alışma sürecinde sanırım
Annemle babamın evine yürüyerek 10 dk mesafede oturuyor. 3 senedir annemi bir kere gel kahve içelim evde ya da dışarda yemek ısmarliyim demişliği yok. Annem de hani annem diye demiyorum zaten 55 yaşında, genç, arkadaş canlısı, kaynanalık olmasın diye çopu şeyi bile söylemeyen, çevresi geniş eğlenceli bir insan. Annem başta onu çağırıp arayıp sorsa da onun bu hareketlerinden dolayı birebir çağırmıyor ya da bi yerde buluşmuyor. Zaten gelin olarak artık onun adım atması gerekmez mi? Bana aşırı garip geliyor.
Ben istanbulda yaşıyorum . Birkaç ayda bir antalyaya geliyorum. Ben gelince abim arayıp bizim yemeğe alıyor. Onun haricinde gelinle yaşıt sayılırız ama hiç birebir görüşmüyor. İlk evlendiklerinde ben antalyadaki kız arkadaşlarımla buluşurken onu da çağırıyodum tanışsın yabancılık çekmesin vs diye ama baktım ki onun arkadaşları antalyaya geldiğinde denize falan gittiklerinde beni asla çağırmadıkları için ben de artık hiç çağırmıuorum.
Bazen arada arıyodum ama o aramadığı için aramıyorum da. Ve kıza aşırı gıcık oluyorum. Zaten konuşmuyo. Ama gıcık edici olarak yani biz konuşuyoruz o televizyona bakıyo telefonuyla ilgileniyo. Ona bi sey sormazsan yorum yapmıyo. Sanki dilini yutmuş. Enerji emici bi şey.
Annemin özenerek yaptığı yemeği diyetteyim kilo alırım diye yemiyo. Ama kendi evinde kilo aldırıcı ikramlar yapıyo ve biz yiyoruz ayıp olmasın diye ve kendi de yiyo garip olarak. Görgü desen yok tatlı dil deaen yok moronluk desen üst düzey. Abime niye konuşmuyo moralimi bızuk dediğimde de abim yoo sen konuşursan konuşur falan gibi salak cevaplar veriyo ve abim biz konuşurken o katılmadığı için sürekli muhabbet esnasında ona bakıp onu muhabbete katmak için çaba harcıyo.
Bu kıza hediye aldık altın kolye tayt kazak vs. Annem de ben de yani nişanlandıklarından beri alıyoruz. Ki aldıklarımız da ipekyol oysho falan markalar. Hiçbirini 1 kere üstünde görmedik. Asla da kullanmıyo. Nezaketen bile yok. Tamam kendisi lüks seviyo 45 bin liralık ayakkabısı 70 binlik çantası falan var ama yani bize de ayıp değil mi hediyeyi bi görsek üstğnde nolurdu? Artık çöp bile almıuorum zaten ona.
Ben anneme diyorum ki ben antalyaya gelince bunlaru 1 kere çağır bi daha çağırma. Zaten sayılı gün burdayım suratını çekemem. Annem de diyo ki e abin onu seçmiş ve napabiliriz ? Cidden katlanmak zorunda mıyım? Ve hani abim hiçbir şeyi kabul etmiyo ona da üzülüyorum umarım bir gün dank eder . Ama ben napabiliriö görüşmek istemşyorum. Görüştüğümizde de ona laf atmıuorum hiç. Zaten ev hanımı ve sıfır hobi. Konuşçak bi şey yok açıkçası ve asosyal. Napıcam allah rızası için
Tövbe yarabbi ya siz işsiz misiniz neden abının yuvasına karışıyorsunAbim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil bence
Zaten muhattap olmuyorum :) Eve geldiğinde de o konuşmazsa konuşmuyorum. İyice modu düşüyor. Ama abim sürekli o da lafa katılsın diye harap oluyor. Ona üzülüyorum bir yandan evetYengene. Çok selamlar tam ideal gelin yüzgöz olmadan mesafeyi koymuş sizinle evlenmedi abinizle evlendi rahat bırakın bir zahmet
Abin seçmedi kız abini seçti
Sen evlen görürsün anyayı konyayı
Abin öyle yapıyor çünkü sen fit fitliyorsunZaten muhattap olmuyorum :) Eve geldiğinde de o konuşmazsa konuşmuyorum. İyice modu düşüyor. Ama abim sürekli o da lafa katılsın diye harap oluyor. Ona üzülüyorum bir yandan evet
kızın artısını söyleyeyim: kaynanası ve görümcesiyle ilgili destekleyici, olumlu konuşuyor. bu insanlara evine çağırıp kilo aldırıcı ikramlar hazırlıyor. (belki diyete karar vermişti bozdu sonra) ailesine bağlı biri. belli ki kocasını da üzmüyor. kendine bakıyor önemsiyor. küçük arkadaş grubu içinde keyfine bakıyor. kimseyle polemiğe girmiyor. fitne sokmuyor. sen değil kaynanası konuşabilir kızım ben seninle daha yakın olmak isterim, sen de benim kızımsın diyerek. senin yapabileceğin tek şey seni ilgilendirmeyen konulardan sıyrılıp bahsettiğin ilgi alanların ve hobilerine kızı dahil etmeyi teklif etmek. aranızda sohbet ilişkisi kurup kırgınlıklarını açıkça ifade etmek yoksa patlarsın gibi bi yerde bu gidişleArtısını düşündüm. Yani evde otırıyo bütün gün. Abim tamamen sessiz ve masum olarak görüyo bence. Mesela hiç aramıyo diyim der ki e sen ara o çekimgen. Ne desen o çekingen .
abin almayabilir, abin alıyorEvet pahalı hediyeyle mutlu oluyo. Tüm maaşı bunlara gömüyolar. Belki bizim aldığımız beş on bin liralık şeyleri o yüzden kullanmıyodur
Şeytan şeytan ayyyy Allah düşmanıma vermesin bu ne beAbin öyle yapıyor çünkü sen fit fitliyorsun
bak ne güzel tersinden bakılmış olaya :) biraz öteki taraftan bakmayı denesen arayı bulursunAbin öyle yapıyor çünkü sen fit fitliyorsun
Zorla davet etmiyoruz kendi ediyo evine davet. Kendi çağırmazsa onun evine gitmek yok zaten birebir çağırmıyo da komple ailecek 1 kere çağırır biz de ona öyle sonra normalde biz katıldığımız davetlere onu çağırıyoduk. Sevinerek geliyodu çok ta mutlu ılduğunu söylüyodu. Ama mutlu oluyosan ortamda mutlu oldığın belli olmalı. Asık suratını çekmek zorunda mıyız. Artık çağırmıuorux zaten kimsenin aklına da gelmiyo onu çağırmak.1-Gelinin ailesine hangi sıklıkta gideceği seni asla ilgilendirmez.
2-belki sizi sevmiyordur zorla kendinizi eve davet ettirmeye heveslenmek falan biraz sınırlarına saygı mı duysanız kızın?
3-gerçekten diyet yapıyor olabilir, geline o kadar saygı duymuyorsunuz ki bunu bile kabullenmemişsiniz.
4-istediğin kadar pahalı hediye al, iğrenç bir zevkin varsa aldığın hediyeyi en vizyonsuz adam bile giymez demek ki zevkin berbat.
5-tam hasetten kuduran bir görümcesin yolda görsem döverim öyle sinir oldum. Hastalıklı zihnini kızdan uzak tut.
abin yeterince tanımadan emin olmadan evlenmiş o zaman diyecektin abicim neden biraz daha tanımıyorsun gelin hanımı kendinden emin olduğun sevgi dolu bir evliliğin olsun diyeAbim evlenirlen bu kızdan sıkılırmıyım sizce biraz garip diye bize sordu kafası karışıktı hala mutlu değil bence
Ay valla ne dersen de haset birisin. Rabbim geline sabır versin.Zorla davet etmiyoruz kendi ediyo evine davet. Kendi çağırmazsa onun evine gitmek yok zaten birebir çağırmıyo da komple ailecek 1 kere çağırır biz de ona öyle sonra normalde biz katıldığımız davetlere onu çağırıyoduk. Sevinerek geliyodu çok ta mutlu ılduğunu söylüyodu. Ama mutlu oluyosan ortamda mutlu oldığın belli olmalı. Asık suratını çekmek zorunda mıyız. Artık çağırmıuorux zaten kimsenin aklına da gelmiyo onu çağırmak.
Okuduğunuzu anlamadınız sanırım onun evine gidince de diyette oluyor ama kendi yaptığı şeyin en azından tadına bakıyor. Ve yakın zamanda olan bi olay bu. Abim bizim evde ıstar ediyor bir çatal al bari diye. Bu bir saygısızlıktır. Onun evinde artık tatlısını yer miyiz biz de ? Her şey karşılıklı afedersiniz
Valla her giydiğimi de nerden aldığımı soruyor. Antalyaya taşındığından beri benim gittiğim mağazalardan çıkmıyor. Küçük bir butiğim var 10 senedir gittiğim oranın bile müdavimi oldu. Bileren ona her zaman giyilebilcek sade şeyler alıyoruz hatta beğenmez diye .
Tüm bunlardan kudurduğumu düşünmeniz sizi hastalıklı yapar![]()