• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E neden kavga ediyolar diye biri sorduğu için söyledim banane yoksa onun meme ucundan
Neyse bacım iyi geceler . Bırak elin kızını onunda yaşayacağı tek bir hayatı var belki 10 günlük nefesi kaldı çok irdeleme kendi hayatına bak önüne bak . İlgilenme geceleri koynuna alacak olan sen değilsin abin düşünsün saganeee

Yani aklınız mı kıt yoksa daha önce farklı insan çeşidi mi görmediniz? İçe dönük biri demek ki. Introvert deniyor böyle kişilere. Az konuşurlar. Genelde de iyi ve naif insanlardır. Gidin araştırın.
Sizi övüyormuş güzel şeyler söylüyormuş kötü niyetli olsa söylemez. Zamanla alıştıkça açılır, konuşur.
Siz beğenmiyorsunuz diye yapısını mı değiştirsin? Cidden derdiniz ne tepki almak mı?
Kız tuhaf tuhaf anlamıyo musnuz

Tam bir gorumcesiniz.siz ailenize gidince iyi o gidince kötü.sizinle konuşmak ortamınıza katılmak zorunda değil.esimin ailesi de sürekli sen sessizsin konuşmuyorsun der.halbuki ben normalde insanlarla sohbet etmeyi seviyorum ama onlarla konuşmuyorum.cunku sürekli ya dalga geçiyorlar ya saçma salak şakalar yaparak sohbet ettiklerini sanıyorlar.sizin gelinde absürt bişey görmedim belliki mesafe istiyor.siz kafayı takmış hatta kiskanmissiniz.bende hem gorumceyim hem gelinim asla yengelerimle karışmam.size de tavsiyem ordan annenizi dolduruşa getirip huzursuzluk yaratmayin.oyle bı izlenim aldım sizden

Saygı duyulmasını gerektiren durum ne onu anlamıyorum
kişisel özgürlükten bahsederdim de annenle babanın özgürlüğünden dem vuracaksın o yüzden ben de tıkandım.. muhtemelen bu yazdığımı bile anlamayacaksın neyse

Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları 🌸
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam 🤍

Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri

Abinle birbirlerini sevip begenmisler sanane ?

Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam 🤍

Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Garip olan sizsiniz bence. Gelin de fark ettiyse demek ki, uzak durmaya çalışıyor.

Kaç yaşında kadınsınız ama üslubunuz ergen gibi. Mal, moron bilmem ne. Sizi asla ilgilendirmeyen şeylere takmışsınız kafayı. Size ne ailesinin yanına kaç ayda bir gittiğinden? Kimsiniz ki, dış kapının mandalı. Evlenince işi bırakmasını, pahalı çantasını bile gündem etmişsiniz. Alan memnun satan memnun. Size karşı saygıda kusur etmiyormuş, önemli olan bu. Anneniz de iyi niyetli bir kadın belli ki. Konuşun sizi zorlamasın görüştürmek için. Şer akıyor düşüncelerinizden, yengeniz de bunun farkında ve rahatsız muhtemelen. Milletin enerjisini sömürmeyin.

Görümce kelimesi bir insan olsa, konu sahibi olurdu.
Nefes alıyor diye kızıyorsunuz kadına resmen. En bomba konulardan biri oldu bu da sitedeki.
Yıkın hatta yüzyılın görümcesi ilan ediyorum sizi 🧿

Bu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Abin onu sevmiş onu seçmiş ne yaptığı seni ilgilendirmiyor
Koynuna alacak olan sen değilsin

Şuraya şu durumu şu gerekceler ile yazmanız bile sorunun sizde olduğunu ortaya seriyor. Allah o geline sabır versin ne diyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X