• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelini hiç sevmeyen bir GÖRÜMCEYİMM. Sebeplerini yazıyorum sizce haklı mıyım ve neler yapılabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzenleyip silmiş fesat görümce, neler neler yazdı gelinleri hakkında. İlk sayfada bir arkadaş alıntılamış sağ olsun.
Yok bu kadar yorum bana yetmişti o yüzden sildim. Ama siz beni bu gidişle kadınlar kulübü forum başkanı yapacaksınız 😅

Ay evet hadi devam edin çekirdeğimi aldım okuyorum 😇
Hayat işte, sen burada forumda ego yapmaya çalışırken gelinle abin sıcacık yataklarında aşık aşık uyuyor şu an. Ya da cilveleşe cilveleşe kahvaltı yapıyorlardır, başka bişey de yapıyor olabilirler ama buraya yazmam uygun olmaz şimdi, git ağla.

Kendi hayatınla ilgilen bence milleti bi sal
IMG_9408.webp

Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları 🌸
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam 🤍

Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
e konuyu düzenlemişsin azaltmışsın, biz nasıl yorum yapalım şimdi?

Eee seni ne yapalım çok bilmiş örümce?
O kadar aşağılıyorsun ki sizden uzak durmasına şaşırmamalı.

Yok bu kadar yorum bana yetmişti o yüzden sildim. Ama siz beni bu gidişle kadınlar kulübü forum başkanı yapacaksınız 😅
Oyle birsey zaten olamazsiniz da olsaniz ne isinize yaricak? Gercek hayatta yasiyamadiginiz statu icin sanalda yalanlar soylemeye degiyor mu

Gelenekselciyimmmmm😌😌
Kıskançlığın fesatlığın hazımsızlığın adı gelenekselcilik olmuş.
Ben onun doğru insan olduğunu düşünüyorum. Çocuk ta istiyorum. Yaş itibariyle onun benden daha çok düşünmesi gerek belki de. Ara sıra imalarda bulunuyordum evlilikle ilgili ama bir cevap alamıyordum. Ama yine de bugün tam olarak sordum. Biz ne zamam evlenicez dedim. Verdiği cevap şöyle “Sanki 8 yıldır çıkıyoruz neden şimdi böyle sordun. Zaten arada imalarda da bulunuyosun”
Evlenmeye ikna edemediğiniz adamın eski sevgilisine bile saydırmışsınız. Siz hariç bütün kadınlar tuhaf. Kısmet bulursunuz merak etmeyin. Başka kadınların mutluluğunu gördüğü değeri saygıyı belki siz de bir gün görürsünüz. Adamlara evlenelim çocuk yapalım diye baskı yapmayın. Kaçıp gidiyorlar siz de mutlu olana göz dikiyorsunuz.

Tek tük haklı olduğunuz yer var ama çoğunlukla sizi çok ilgilendiren mevzular değil. Bu kadar uzakta yaşarken nefret ediyorsanız bir de aynı yerde yaşasaydınız neler olurdu acaba?

icerigi silmek yasak , kopyalayıp yapistirin alinti yapanlardan da banlanmayin. yoksa admin hem eski halini ekler hem sizi banlar.
konuya gelince bence siz sorunlusuzunuz. Gelin cahil, gelin asosyal, gelin calismaz, gelin şöyle, gelin bön falan demissiniz ama kendisine gardrobunu 45k ayakkabi 70k cantalarla dolduracak, agzinin icine bakan kocayi bulmus :))
sen o kadar harikasin, mukemmelsin de neden bunca yildir yalnizsin??
ayrica sen kiymetli anana her uc ayda bir gidiyorsun, görmek istiyorsun. neden kadın kendi annesini gormek icin 3 ayda bir gitmesin? senin anan ana da onunki antep biberi mi?
sen bugun koca bulsan yarın "oh yeni annem oldu eskisini sileyim gitmeyeyim" mi diyeceksin?
kafana sasirdim
kadinin annenin yemegini yememesi sevmedigindendir. anteplilerin hataylilarin mutfagi farklidir, kadinlarinin eli daha bir lezzetlidir. salcalarini elde yaparlar, guneste kuruturlar (ya da marketten degil elle yapandan alirlar) , cok baharat kullanirlar, zeytinyagin dibini bulurlar. kadinin damak tadi buna alismis. annenin yaptiklarini begenmiyordur, zorla degil ya. begense yerdi.
ayrica zaten kadinin arkadasi yok diyorsun. kirk yilda bir eski dostlari gelince neden olan birkac kiymetli gününde seni cagirsin da yaninda ne o konusabilsin ne kizlar? siz kimsiniz ki? ben olsam uzak sehirden hasret kaldigim arkadaşlarim gelse asla dis kapinin mandalini cagirmak istemem.
tüm hasediniz bosuna
kadin da eminim konuskan, şen şakrak biridir sevdiklerinin yaninda. sizi sevmiyorsa ne yapsin tabii telefona tvye bakacak. bu bayram evdeydim, normalde asla tvye bakmam bile aptal kutusu, zaten gözlüksüz göremem yazilari. ama akrabalarin yaninda sıkılınca kafami cevirdim ekrana baktim benle daha fazla konuşmasınlar diye:) herkesin verecegi tepkiler yani.
insallah tez vakitte siz de sizi seven, bol kardesli birini bulursunuz, gunleriniz görümce elti kaosuyla gecer de su kizi bir salarsiniz

İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için🤗
Mesajlarını okuduğumda abinin eşinin, hak edene hak ettiği kadar değer verdiğini düşündüm. Sosyal çevren ve aile ortamında da, dünya benim etrafımda dönsün havalarıyla dolaşıp, yapmacık insanlar tarafından da kandırıldığını tahmin ediyorum. Bu kompleksle kendi kendini bitirirsin, tedavi olmalısın.

Ilk defa gelininden şikayetçi bir görümce geldi galba. Hep tam tersini okuyoduk. Takipteyim 🙃

Bu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Hep düşünürdüm, tüm görümceler mi şeytan, bir kere de çıkıp kendini düzgünce anlatan görümce görmedim diye. Ne yazık ki yine fikrim değişemedi. Yahu kardeşim sana ne? İlkokul mezunu mu lise mezunu mu sa na ne? Kendinizi, ailenizi ne zannediyorsunuz? Kraliyet ailesi misiniz siz? Harvard hukuk mezunu mu gelin istiyordunuz?
Biraz bilginiz olsa bugün kağıt üzerinde üniversite mezunu olmanın bir zorluğu ya da kıymeti olmadığını, sınavda 10 net yapanların bile bir üniversiteye yerleşebildiğini bilirdiniz.
Ortamda sesi çıkmıyor, e çıkmasın? Çekingen olabilir ya da haklı olarak sizinle vakit geçirmek istemiyordur. Anneniz de diyetine uygun yemek yapsın ya da yemeğinin yenmeyeceğini bilsin, aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemenin anlamı yok.
Hİç sizi alakasız etmeyen meselelere dolup dolup tüm gün arkasından dedikodusunu yapıyorsunuz belli ki. Karşınızdaki kişi çekingen biri diye bu kadar dert edip burda konu açtığınıza göre hobisiz, işsiz de sizsiniz banal da sizsiniz
Siz bu kızı çok fena kıskanıyorsunuz, neyini kıskanıyorsunuz görmediğim için bilemiyorum ama kesinlikle bir derdiniz var

Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları 🌸
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam 🤍

Ülkede sayısız üniversite varken 3-5 netle “üniversite” okunan bir yerde eğer kaliteli bir bölüm okumadıysanız pek de bir değeri yok açıkçası.
İnsanlar mizaç olarak sessiz sakin olabilir,yemekleri beğenmediği için de yemiyor olabilir gerçekten diyette olduğu için de yemeyebilir. İnsanların tercihlerine üzülmemeyi öğrenmeniz lazım. Yemek yenmiyor diye üzülmek tamamen ilgi çekme çabası.
Muhtemelen tavırlarınız dolayısıyla kadın size kendini yakın hissetmiyor o yüzden bir hitap kullanmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X