Trol falan değil bence de. Kıskançlığı çok başka bir boyuta evrilmiş birisi. Umarım gelin bundan olabildiğince uzak durur.Bu hiç de trol konuya benzemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trol falan değil bence de. Kıskançlığı çok başka bir boyuta evrilmiş birisi. Umarım gelin bundan olabildiğince uzak durur.Bu hiç de trol konuya benzemiyor.
Kadını sürekli aşağılıyorsun o kadar haklı ki sizinle mesafeli olmak istemesinde. Abini de eşini de sal ilişkilerine çomak sokma lütfen.
Ayy inşallah yuvalarında çok mutlu olurlar![]()
Yok bu kadar yorum bana yetmişti o yüzden sildim. Ama siz beni bu gidişle kadınlar kulübü forum başkanı yapacaksınızDüzenleyip silmiş fesat görümce, neler neler yazdı gelinleri hakkında. İlk sayfada bir arkadaş alıntılamış sağ olsun.
Ay evet hadi devam edin çekirdeğimi aldım okuyorumDüzenleyip silmiş fesat görümce, neler neler yazdı gelinleri hakkında. İlk sayfada bir arkadaş alıntılamış sağ olsun.
Yok olsan olsan 'mimlemiş, o kıskanç görümce üye' olarak bilinirsin. Senden sadece fesatlık başkanı olur hahahahaYok bu kadar yorum bana yetmişti o yüzden sildim. Ama siz beni bu gidişle kadınlar kulübü forum başkanı yapacaksınız![]()
Evet garip olduğumu söylerlerGarip olan sizsiniz bence. Gelin de fark ettiyse demek ki, uzak durmaya çalışıyor.
Hayat işte, sen burada forumda ego yapmaya çalışırken gelinle abin sıcacık yataklarında aşık aşık uyuyor şu an. Ya da cilveleşe cilveleşe kahvaltı yapıyorlardır, başka bişey de yapıyor olabilirler ama buraya yazmam uygun olmaz şimdi, git ağla.Ay evet hadi devam edin çekirdeğimi aldım okuyorum![]()
e konuyu düzenlemişsin azaltmışsın, biz nasıl yorum yapalım şimdi?Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri
Oyle birsey zaten olamazsiniz da olsaniz ne isinize yaricak? Gercek hayatta yasiyamadiginiz statu icin sanalda yalanlar soylemeye degiyor muYok bu kadar yorum bana yetmişti o yüzden sildim. Ama siz beni bu gidişle kadınlar kulübü forum başkanı yapacaksınız![]()
Kıskançlığın fesatlığın hazımsızlığın adı gelenekselcilik olmuş.Gelenekselciyimmmmm![]()
Evlenmeye ikna edemediğiniz adamın eski sevgilisine bile saydırmışsınız. Siz hariç bütün kadınlar tuhaf. Kısmet bulursunuz merak etmeyin. Başka kadınların mutluluğunu gördüğü değeri saygıyı belki siz de bir gün görürsünüz. Adamlara evlenelim çocuk yapalım diye baskı yapmayın. Kaçıp gidiyorlar siz de mutlu olana göz dikiyorsunuz.Ben onun doğru insan olduğunu düşünüyorum. Çocuk ta istiyorum. Yaş itibariyle onun benden daha çok düşünmesi gerek belki de. Ara sıra imalarda bulunuyordum evlilikle ilgili ama bir cevap alamıyordum. Ama yine de bugün tam olarak sordum. Biz ne zamam evlenicez dedim. Verdiği cevap şöyle “Sanki 8 yıldır çıkıyoruz neden şimdi böyle sordun. Zaten arada imalarda da bulunuyosun”
Mesajlarını okuduğumda abinin eşinin, hak edene hak ettiği kadar değer verdiğini düşündüm. Sosyal çevren ve aile ortamında da, dünya benim etrafımda dönsün havalarıyla dolaşıp, yapmacık insanlar tarafından da kandırıldığını tahmin ediyorum. Bu kompleksle kendi kendini bitirirsin, tedavi olmalısın.İçerik prensesi ödülü aldım. Lazımdı da gece gece rahatsız ettim hepinize teşekkürler yorumlarınız için![]()
Zaten geçen sene fesatlık başkanı seçildim nereden bildin.Yok olsan olsan 'mimlemiş, o kıskanç görümce üye' olarak bilinirsin. Senden sadece fesatlık başkanı olur hahahaha
Of evetOf seni aramak zorunda mı
Hep düşünürdüm, tüm görümceler mi şeytan, bir kere de çıkıp kendini düzgünce anlatan görümce görmedim diye. Ne yazık ki yine fikrim değişemedi. Yahu kardeşim sana ne? İlkokul mezunu mu lise mezunu mu sa na ne? Kendinizi, ailenizi ne zannediyorsunuz? Kraliyet ailesi misiniz siz? Harvard hukuk mezunu mu gelin istiyordunuz?Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biriBu arada bizi beğendiğini sürekli dile getiriyor. Annemin ne kadar mükemmel oldığınu, benim ne kadar güzel ve başarılı olduğumu vs ama işte eksik bi şeyler var ahh olay kıskançlık olsa keşke. Kız çok sıkıcı ve banal. Maalesef bu kadar işsiz olması bile bana saçma geliyo. 32 yaşında bir insanın bir şeye ilgisi olmalı. Teknoloji çağındayız. İnternetten müzik resim spor öğrenmek bir şeylere yönelmek o kadar kolay ki. Kızın belki de konuşçak şeyi olmadığı için konuşmuyor. Çünkü bütün güm sosyal medyada
Ülkede sayısız üniversite varken 3-5 netle “üniversite” okunan bir yerde eğer kaliteli bir bölüm okumadıysanız pek de bir değeri yok açıkçası.Merhaba kadınlar kulubünün güzel kadınları
Ben bir görümceyim, evli değilim bazı şeyleri anlayamıyor olabilirim o yüzden buraya yazayım dedim. Sizlerin yorumlarına güvenim tam
Gelinimiz lise mezunu olabilir tabiki herkes üni okuycak diye bişi yok. Ortamda sesi çıkmıuo anlamıyoruz bazen katılsın diye çabalıyoruz ama nafile. Ayrıca annemin yemeklerini diyetteyim diye yemiyor. Annem üzülüyor. Anne baba demek zaten tabiki yok. Teyze bile demez. Napıcaz hiç te sevmiyorum garip biri