Gelinimiz Abimi bizden uzaklaştırdı Aile dağıldı ne yapmalıyım?

Gelin iyi biriymis gercekten size yaptiklari az bile. Ne tuhaf bi ailesiniz ya binmissiniz abinizin uzerine siz zeki taraf saniyosunuz kendinizi benim kocam etliye sütlüye karismaz ee gelin de karismaz niye karissin sizin kumarbaz kardesiniz icin . Kizcağız evlendi evleneli hayatini mahvetmissiniz. Adam ailenize yardim ederken cok guzel kendi yardima ihtiyaci oldugunda evlenmeseydin. Evet evlenmeseydi ömrü billah ailesine hizmet etseydi. Çok fitnesiniz ya gelin kurumsal iş bekliyomus beklicek tabi ister kurumsal icin yıllarca bekler istemezse calismaz sizin sacma sapan aileniz icin mi paralasin kendini. Umarim abiniz iyice akillanir da pu parazitliklerden kurtulur.

Kıza kafadan bi balık etli ama falan dedin direk - başladın olaya yani kilolu olabilir eee?
Üzerine geline haftada 1 gelir gidersin ne ya sana mı soracak kaynanasına kaçta kaç gideceğini?
Abin için başka sehirde oturursa hakkımı helal etmem ne demek bir anne için?
Adam nerede mutlu rahatsa orada yaşar o aile kurmuş bi salsanız mı? Adamı.
Siz yani aileniz abinizi maddi olarak kullanmışsınız evlenincede nasıl kullanabilirimin derdine düşmüşsünüz adam uzağa giderde bakmazsa ailenize diye
Niye korktunuz aileniz sizden para isterde eşinizle aranız açılır diye mi?
İkizinizi hiç söylemiyorum bile o tuzu biberi
allah gelininizin yardımcısı olsun
Devamını okumadım umarım abiniz o ikizinizin yıktığı borclardan kurtulmuş karısıyla sizden uzaklarda mutlu mesut yaşıyordur

Aa emin misiniz aynı kişi olduğundan çok merak ettim
Meblağ yerine mevla yazılması sık yapılan bir hata değil. Apayrı konulardaki kullanıcılar yapsa takılmazdım ama aynı konuyu iki farklı açıdan, bir ay arayla açan "iki" kişinin de birebir aynı hatayı yapması çok olası değil.

Gelininiz en doğrusunu yapmış. Bir tane bile hatalı davranışını görmedim. Abiniz de artık kendi çekirdek ailesine yönelmekte haklı. Siz kendisini sadece sömürmüşsünüz, anneniz diğer kardeşin borçları yüzünden abinize evlenme demiş vs vs. Yani abiniz de gelininiz de sonuna kadar haklı.

Ayrıca siz de hiçbir şeye karışmak istemedim diye diye her şeye de karışmışsınız. Annenizi doldurmuşsunuz iş seçiyor diye. Geline her hafta kayınvalidesine gitmesi gerektiğini söylemişsiniz bu sizin haddinize değil.

Gelin yine de olgun davranmış, gelebilirsiniz demiş anneniz tavır almış. Ben gelini ve abinizi haklı buldum.

Sherlok holmes halt yesin alası burda

Her olayda gelinize cephe alan anneniz olmuş geliniz artık mesafe koyunca mı vicdan sorguluyorsunuz ? İkiziniz evlilik arifesindeki abinizi dolandırmış yine gelininize tepki veriyorsunuz belki o da bu durumdan dolayı ailesiyle sorunlar yaşadı size yansıtmadı bunu düşündünüz mü ? Olaylardan uzak durabilirsiniz ama bence nasılsınız diye abinizi arayabilirdiniz . 8 Ayda cok sey yasanmış bence kendi içlerine kapanması normal ki annenizden destek istemiş borcuna karşılık 36 yaşındaki insanın evlilik kararına kadar laf etmiş. Kendi ailenizin yaptıklarını güzelleyip gelinize tükaka moduna girmeyin bence aileniz haksız

İyice moda oldu bu her türlü haksızlığı yapıp mağdur edebiyatiyla destek almaya çalışmak.

Tam içimden geçenleri yazmışsın. Bende gelinde bi suç bulamadım,konuşmamakta haklılar. Bı sürü dert

Bende okudum ve bizim gelinimizin yazdığını düşünüyorum eğer okuyor ise vicdanını sorgular umarım
Sen bi kendi vicdanını sorgula bence! Kocan yüzünden etliye sütlüye karışmamışsın. Sen nerdesin sen niye ailene yardım etmiyorsun? Ha pardon kocan yüzünden demi.. ikizin zaten başlı başına suçlu kendi yaptığı hatayı kendi bedelini ödesin abin değil! Annen zaten ayrı kafada ikinizde bencilsiniz. İkizinizde dahil.. burda gelinin suçu yok abinin de suçu yok. İyi ki de evlenmişte sizden kurtulmuş diyeyim. Babanıza ayrı üzüldüm oğlunun bedeli yüzünden kendi çalışıp ödemek zorunda kalması..

Valla sonuna kadar okudum anneniz ikiziniz babanız ve siz suçlusunuz gelinle abinde bir suç göremedim insanlar kaç yaşına gelmiş hala evlenme demek aşırı bencilce siz bence abin çalışsın evi geçindirsin kardeşinin borçlarını da ödesin aileniz huzurlu yaşasın sizde istediğiniz gibi gidin gelin istediniz ama tuzunuz kuru tabi siz evlisin başka eviniz bir yuvanız var ben karışmak istemedim diyorsunuz ama destekte olmamış ailenize abimde 36 yaşına geldi yuva kurmak onunda hakkı diyememişsiniz ailecek bencilsiniz kusura bakmayın gelin çok bile dayanmış.

Ay konuyu bulamadım. Bulabilirseniz linkini koyar mısınız merak ettim

Ay konuyu bulamadım. Bulabilirseniz linkini koyar mısınız merak ettim

Nankörler ailesi sizi. Sen gel ailene yıllarca bak, kardeşin seni dolandırsın, işgüzar kız kardeşin alttan alttan laflar edip sonra ben karışmam diye kenara çekilsin, annen de ayılıp bayılsın. En iyisini yapmışlar uzaklaşmakla, sizin gibi aile düşman başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…