gelinimiz düğünden önce hamile

elalem ne der diye yaşamayı bırakın bence.her iki nikahları da var. daha ne olması lazım elalemin bir şey dememesi için.anlatım tarzına bakınca sanki nikahsız yapmışlar gibi yazmışsınız.

Resmen karı koca insanlar davulla zurnayla evlenmiş sayılacak değiller, zaten daha bebek ufak düğüne de az kalmış sıkıntı etmeyin elalemin ne dediğini.

13 haftalık olacak.
hiç göbeği çıkmaya da bilir hele biraz kiloluysa.
Bence bi sorun yok gelinlik seçimi önemli

Ortada anormal bir durum yokki,hem resmen hem dinen karı kocalar,bir tek düğün eğlencesi olmamış.Şimdi maddi durumu elvermeyip düğün yapmadan evlenip bir arada yaşayan insanlar suçmu işliyo,tabiri caizse zinamı yapıyo,tabiki de hayır.

Siz kardesinize de gelininize de psikolojik olarak destek olun ve artik su elalem ne der kafasindan cikin.Siz boyle yaparsaniz elalemden farkiniz kalmaz.Insanlar evli ve yine de hesap mi verecekler yada kendilerini suclu mu hissedecekler? Bence siz yeterince guven verip destek olsaydiniz erkek kardesiniz umutsuzluga dusup bebegi aldirmak istemezdi.Hicbir erkek durduk yerde oyle telesa kapilip bebegi aldirma derdine girmez.Daha karin cikmayacagini bile bilmiyor cunku kimse soylememis anlatabiliyorumdur insallah.Benden size tavsiye elalem gibi olmayin.Ille olcam derseniz silerler bigun sizi.Ben sildim cunku cok da mutluyum esimle bebisimle.Simdi kimse benden bisey beklemesin.Dert ettikleri elaleme gitsinler.

Nikahları kıyılmış, Allah katında ve medeni hukuk dahilinde evli olan insanları birbirinden
ayrı yaşamak zorunda bırakmak ne kadar doğru? Düğün nedir ya? Asıl olan nikahtır.
Evlilik ilkelerine aykırı bir şey yok. Hiç kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
İçinde bulunduğunuz durumun keyfini yaşayın.
Yeni evlilere bebekleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu uzun bir ömür diliyorum

Kizin ailesi sorun cikartmaz tahminimce, sizde hala olmanin tadini cikarin.
Elalem ne derse desin, ay sayacak degil ya millet. Dogum yapinca unutulur.

konudan bagımsız ama bugun 19 yasımdakı halımı duşunuyorum da ne kadar çocuk hatta ne kadar salakça gelıyor bır suru özellığım.
29 yasında eşşek kadar adam bi zahmet korunmayı öğrensin hadı öğrenemedi kızı hazırlasın bazı şeylere gunah hap falan içmiş.

Anası belli babası belli dinen resmen evliler kime ne ki. Ortada sasircak bir durum da yok gayet normal ki çoğu insan düğün bile yapmıyor sade nikah la evleniyorlar. Bi tanıdık böyleydi tayin nedeniyle 4 ay sonraydi düğün ama beraber yasiyorlardi düğünde hamileymis kimseye de hesap vermek zorunda değiller yani. Artı yurtdışında ymis zaten. Mesela benim bebegimde bazı sebeplerden ötürü 6 hafta önce geldi .doğum bu her an her şey olabiliyor düğünde kimse anlamaz doğum sonrası da millet onu mu hesap edecek.

Benim bi tanidigimda aynısıni yaşadı hemen düğün yapıp erken doğum dediler ama kimse inanmıyoarkadan konusuyo herkes ayrıca zaten yurt disindalarmis gelinliği de çok dar almasın bebeği aldırmak cinayet ama evliliğin den hiçbişey anlamayacak ikiside nikahta varmış kimseye hesap vermek zorunda değiller aileleri hariç yaptıkları doğru değil ama olmuş işte allah analı babalı buyutsun

dini ve resmi nikah var. tek dert düğünün olmaması mı ? çoğu insan sadece nikah yaparak evleniyorlar . düğünle değil. arkadaşlarında dediği gibi düğün zamanı 3 aylık olacak ve fazla anlaşılmaz bence.

yahu resmen evlıler ama dugun 2 ay sonra dıyorsun
evlı bunlar sevısırde hamılede kalır kıme ne
3 aylıkken karın falanda cıkmaz bısey olmaz

Allah analı babali büyütsün.hala oluyorsun canım.evliler sonucta kimseyi ilğilendirmez bi akrabamız düğümdem önce hamile kalmıs hatta nikahtan nişandan önce.düğünğnde 5 aylık hamileymiş.düğündem ve nilahtan 4 ay sonra 3,500 gr bebeği oldu herkes konustu ama o umursamadı.milleti kandirdiğini sandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…