gelinimiz düğünden önce hamile

ya düğün yazın olsa tamam da zaten 2 ay sonraymış hiç anlaşılmaz merak etmesinler sonuçta evliler. düğüne kdr bekleseler iyiydi , sonuçta düğün insanlara evli olduğunu ilan etmek için yapılır. veya hiç düğün planlamasaydınız gene sorun olmazdı nikahtan evlendik derlerdi. neyse çok da önemli değil:)

Kim ne bilecek aile disinda kimseye demeyin.dugunde 3 aylik fln hamile olur bellide olmaz .tabi doğru birsey degil.ama olmuş bir kere. .cok takan akraba varsa erken doğdu dersiniz.baska ulkede ler zaten

Ben anlamiyorum sizin gibi dusunenleri.
Kardesim ben dugun yapmadim benim devletin nezdinde gecerli resmi nikahim sizin katinizda gecerli degil herhalde? Cok sacma ya istediklerini yaparlar. Onlar da daha cocukmus belli ki. Acip size anlattiklarina gore!

Ben boyle bi olay duymuştum aynı şekilde evlenmişler kızım anne is ve oglanin annesi biliyor tabinolayi daha doğrusu ikiside birbirinin bildigini bilmiyor sonra doğumda gelinin anasi koşuyor hastane koridorunda vah yavrum erken doğuruyor diye bizim tanidikta diyorki aman x ne boşa kaygilaniyorsun 4.5 kg oglani kime erken diye yutturacaksın sus bari akrabalar erken bilmis ama kendin biliyorsun kime ne

Sizin orada resmi nikah ne anlama geliyor?
Sorun ne anlamadım. Evlilermiş zaten. İlle düğün olsunmuş. Düğüne ne kadar çok anlam yüklüyorsunuz ya, alt tarafı eğlence. Esas olan nikahtır, bilmiyorsanız öğrenin, kardeşinize de öğretin.

Kardeşiniz 29 yaşında gibi değil hiç. O yaşa gelmiş ama elalem ne der diye resmen evli karısının kürtaj yapmasını isteyebilecek kadar toy, çocuk akıllı bir adam. Allah o kıza sabır versin, bu daha başlangıç.

E herkes yazmış zaten evliler her şekilde . Düğün olmayınca meşrumu oluyor hahahah ne alaka EL alemin ağzı her şekilde konuşur millete ne .

Çok yakın akrabamizin gelini gelinliği giydiğinde 3 aylık hamile ydi ve herkes de biliyordu kaynanasi benim torunum olacak varsın olsun dedi bence sizde annenizle konuşun kabullenecekdir mutlaka cevreyide takmayin

resmi nikahlı eş onlar
hala nişanlısı diyosunuz ama onlar karı koca

Bizim toplum maalesef böyle evli bile olsan düğün yada nikahla ilan etmediysen hamileliği ayiplarlar bence düğünü en azindan bir ay öne alin erken doğdu dersiniz

evli barklı adamların ne yaptığından kime ne
kaldı ki evli olmasalar kime ne
kızım 5.5 aylık doğdu,erken doğum diye bişi var çok dertse öle deyin o zaman

Allah katında zaten evliler bir birlerine helal kilinmislar e bide resmi nikahta var kimse bise diyemez kimsenin haddine dusmez siz dik durun arkalarinda olun yeter

İnsanlar düğünle değil nikahla evlenirler toplumumuz bi türlü anlamıyor bunu.

Resmi nikah var dini nikah var kime niye hesap versinler ki? Düğün dediğin eglencedir sadece.

konunun gercek amacını çözemeyen bir ben mıyım acaba?
imzalar atılmıs işte, sorun nedir

İnsanlar düğünle değil nikahla evlenirler toplumumuz bi türlü anlamıyor bunu.

Resmi nikah var dini nikah var kime niye hesap versinler ki? Düğün dediğin eglencedir sadece.
davullu zurnalı gerdek ilan edilmediği için sorun oluyor sanırım

Kapi gibi nikahlari var, kim ne karisir?

Allah anali babali büyütsün inshallah

Bu sizi de ilgilendirmiyor ki ?
Ayrıca eşiniz bilse ne bilmese ne, millete ?

Evli onlar bu mantıklı düğünsüz evlenenlerin evlilikleri sayılmıyo o halde.

Hem resmi nikahı var hem dini millete ne sizene ister aynı evde yaşar ister ilişkiye girer eşiniz supelense bile sorması yanlış. 2 ayda kimsenin karnıda çıkmıyor millet bişey anlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…