gelinimiz düğünden önce hamile

Tamam da,resmi ve dini nikahlari var aileler biliyor,illa davullu zurnali dugun yapinca mi hamile kalabiliyor? Kismet boyleymis olmus,lutfen hemen yaparken dusunseydiniz,cocuk yapmayi biliyorsunuzda korunmayi mi akil edemediniz diye tepki gostermeyin kardesinize..Elalemden gina geldi artik ya!

Benim nikahımla düğünüm arasında 10 ay var. (Öyle olması gerekti, hiç tercihim değildi ya neyse) . Kapı gibi nikah diyorsunuz ya insanlar bahsederken "nisanlin" diyorlar. Benim durumumda biri "esim" demişti, ona da "haaa esin oldu yani" dediler. Valla insanlar çok tuhaf. Yani düğün olacaksa öncesini "nisanli" olarak görüyor TC insanlari

Karı koca olmaları için illa zurnalı bir düğün mü yapmaları lazım bacım?

Yaa bnm çok arkadaşım var resmi ve dini nikahtan sonra aynı evi paylaşan düğünü 6 ay sonra yapan çok birisi laf ederse ne münasebet zaten evlilerdi diyin gitsin
Ki zaten öyle evli bir çiftin bebek yapması kadar doğal bişey yok düğün formalite davula zurnaya mı bakıyor bekaret?

Resmi nikah var dini nikah var

Allah analı babali büyütsün

Çok iyiymiş yaa onların bebek hızlı büyümüş
masallah canım aynen valla

. Yengem hsmile dogumu yakın deylnce direk kız ne zaman oldu yeni evlenmediler mi onlsr demeden gecemedim

Hamile kaldiktan sonra dini ve resmi nikah yapanlar var bnim gbi bnde isterdm normal evleneblmeyi ama olmadi oglum oldu simdi iki bucuk aylik esim hic aldiralim falan demedi drek ailesini ikna etti sonrada bzimkilere haber verdik zaten cok kizdi iki tarafta hele bzm taraf laf soz olur dye bebegin fotosunu ble paylasmayn millet gormesin simdlik demslerdi dugunde 5 ayliktim ynede karnim belli olmuyordu

zaten nikahları varmış gerisi formalite...analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah :)

Işte o konuşan insanların ağzını "kapı gibi nikahım var" diyip kapatmak lazım işte. Yoksa ağzı olan konusur pek meraklıyız dedikoduya.

Iki olgun insan başkalarına ne dert ki...
sende kendi işine bak hayatlarına müdahale etme

Işte o konuşan insanların ağzını "kapı gibi nikahım var" diyip kapatmak lazım işte. Yoksa ağzı olan konusur pek meraklıyız dedikoduya.
Evet derdim demesine ama küçük bir yerde ogretmendim. Öyle desem bu sefer de onun dedikodusunu yapacaklardı. Onu da tercih etmedim. Yalnız yaşıyorsan ve çoğunluk onlarsa , susuyorsun bazen

2 ay sonra dugunleri varsa hayatta anlasilmaz hamile oldugu.
benim 5. ayda karnim yeni yeni cikiyordu.
sakin bebegi aldirmasinlar.
birbirlerinin zaten helali,nikahli bi cift.kime ne ister sevisir ister cocuk yapar.
dogurdugu zamanda erken dogum dersiniz olur biter.

Ben hayatımda afedersiniz bu kadar saçma salak bir bakış açısı görmedim. Bu insanlar zaten evli. Topluma göre yaşamaktan vazgeçtiğimiz an toplum da bizi umursamayacak bence. Elalem ne der diye kafaya takanlar yüzünden böyle bu toplum. Halbuki herkes rahat olsa, benim hayatımdan kime ne? Dese kimse böyle şeyler yüzünden mutsuz olmaz. Düşünebiliyor musunuz, bu insanlar evli ve cinsel ilişki yaşamış olmaları millete garip geliyor. Şaka gibi.

milletin ne diyeceği umrunuzda olmasın, Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün

Adamın resmi nikahlı karısı ya kime ne? Bende nişanlılar sandım. Gayet normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…